Capitolul 14

864 61 8
                                    

Perspectiva lui Derek

Linda statea de doua zile in pat. De ce nu se trezeste... Eu cu mama faceam cu randul care sa aiba grija de ea. Acum era randul meu. Ma uitam la ea si nu imi venea sa cred, era asa puternica... Ce s-a intamplat? De ce a slabit atata... Este vina mea, din cauza mea s-a intamplat asta, nu trebuia sa imi pierd cumpatul si sa ii beau sangele. Nici nu am realizat cand mama a intrat in camera.

- Tu ai crezut ca este puternica, ca poate sa aiba grija de ea, dar nu ai realizat ca are nevoie de protectie...imi spune. Oare are dreptate?

M-am ridicat de pe scaun si am imbratisat-o. A ramas socata de ce am facut. Nu prea imi arat sentimentele fata de parintii mei. Am lasat-o in camera cu Linda si m-am decis sa fac o plimbare. Am iesit din casa si m-am plimbat prin padure. Cand eram copil erau cele mai frumoase momente, doar eu cu natura. M-am rezemat de un copac si am stat pe ganduri. Ce as putea sa fac ca Linda sa se trezeasca. Langa mine am vazut o margareta si am zambit. Atunci mi-am amintit! Exista o planta speciala care vindeca un varcolac. Se gaseste in Muntii de Vest. Nu sunt foarte departe de aici. M-am dus repede in casa, mi-am luat ghiozdanul si am fugit.

M-am teleportat pana in varful muntelui. Acolo vantul batea cu putere. Eram la aceasi inaltime cu norii. La 100 de metri de mine am vazut o cabana. Cred ca aici sta regina muntilor. M-am dus si am batut la usa. O fata frumoasa mi-a deschis. Era superba, ochii ei erau de un albastru de nedescris, avea parul blond lung si purta o rochie albastra. Era destul de inalta. Am auzit ca toti barbatii se indragosteau de ea, dar eu nu simteam nimic. Nu era cea mai frumoasa fata pe care am vazut-o. Mult mai frumoasa mi se parea Linda.

- Ce te aduce aduce aici tinere domn? imi spune cu un zambet pe fata.

- Buna ziua! Caut planta care vindeca un varcolac.

- De ce ai avea nevoie de ea? Tu esti un vampir?

- Nu este pentru mine! am spus.

- Dar pentru cine dragule? imi zice si imi face ochi dulci. Ce vrea de la mine?

- Pentru o prietena...

- Facem un targ. Eu iti dau plante, oar tu imi dai in schimb un sarut. spune si se pune pe picioarele mele. What???? Nu fac asa ceva!!!!!

Trebuie sa o fac pentru Linda, trebuie! Ea se apropie de mine, si eu de ea. Nu pot sa o fac. M-am indepartat. Fata s-a uitat la mine mirata. Nu cred ca a mai fost refuzata. Dupa mi-a zambit si a iesit din casa. Asta este, nu pot sa o fac. Chiar daca Linda o sa moara, eu nu pot sa o insel. Imi pare rau Linda! O lacrima mi s-a scurs pe obraz, dar am inlaturat-o repede. Usa se deschide si pe ea intra fata cu o plasa in mana.
- Poftim! Acum poti sa iti ajuti prietena!
- Stai ce? Dar am crezut ca nu o sa mi-o dai...nu am facut ce ai vrut.
- Era un test. Toti barbatii care vin aici cauta aceasta planta pentru sufletul lor pereche. Ca sa obtina ce doresc trec peste tot. Tu ai ramas fidel.
- Dar ea nu este sufletul meu pereche. spun cu o voce trista.
- O sa fie. spune si dispare.
Femeile, cine le intelege? Ma teleportez acasa, si fug pana in camera Lindei. Acolo mama plangea la capul patului.
- Ce s-a intamplat? intreb nedumerit.
- A....murit. imi spune cu lacrimi in ochi.
------------------------
Scuze ca a durat atata! Sper sa va placa!! Multumesc ca imi cititi cartea!!

O fata deosebitaWhere stories live. Discover now