Capitolul 11

800 51 1
                                    

Perspectiva lui Derek.

Am facut contactul cu pamantul. De ce nu am murit? Vreau sa mor! O mana calda imi mangaie obrazul.

- Trezeste-te Derek! Te rog! aud vocea Lindei cum ma striga. Imi deschid ochii si o vad in genunchi la capul meu. Pe fata ii apare un zambet.

- De ce ai facut asta? De ce vrei sa mori? m-a intreaba si pot sa vad cum o lacrima se pregateste sa curga pe obrazul ei.

- Nu pot traii fara tine! ii zic iar ea ramane socata. Stiu ca nu o sa ma ierte...am gresit prea mult. Ma ridic in picioare si ma uit in ochii ei frumosi. Ea se ridica si ma imbratiseaza. De ce face asta? Nu merit!

- Tu chiar crezi ca sa te omori este o solutie? Nu stiu daca sa te iert sau nu...dar asta nu inseamna ca trebuie sa iti pui capat zilelor. Hai sa mergem. imi zice si se indreapta spre cascada.

- Linda, multumesc! ii zic sincer. Ea da din cap si se aseaza pe iarba. Ma duc langa ea si privesc apa... Ce frumos era locul acesta cand eram copil...

- De unde ai stiut de aceasta cascada? ma intreaba curioasa.

- Veneam aici cand eram copil. A fost cel mai frumos loc din viata mea! Veneam cand mama si tata se certau... Stiu ca saream de sus de unde se varsa apa pana aici si nu pateam nimic. Era locul meu preferat. Aici m-am indragostit prima data... Inotam linistit si am vazut o fata cu parul blond inchis care se juca cu niste fluturi. Cand m-a vazut mi-a zambit, dar a fugit. De atunci nu am mai vazut-o. Era atat de frumoasa... ii spun si vad cum ii apare un zambet pe fata. De ce zambeste?

- Eu eram acea fata. Imi amintesc totul asa clar. imi spune si simt cum inima in sare in piept de fericire.

- Hai sa jucam un joc, ca sa ne cunoastem. Tu pui trei intrebari iar eu o sa pun trei intrebari... Ok?

- Bine! Cine incepe?

- Incep eu. Linda la cati ani au murit parintii tai? o intreb stiind ca o sa o raneasca, dar trebuie sa stiu.

- Eu aveam aproape 8 ani. Eram mica, tata a plecat sa lupte si eu cu mama stateam in casa. Credeam ca tata o sa castige. Am auzit o bubuitura iar usa s-a deschis. Pe ea a intrat tatal tau si inca un vampir. M-am ascuns in spatele mamei. Imi era tare frica. Mama le-a zis sa pleca dar ei nu au vrut. Vampirul a omorat-o pe mama, a vrut sa sara la mine dar tatal tau a zis sa nu se atinga de mine. Au plecat castigatori, au curatat tot...imi spune si incepe sa planga. O trag langa mine si o imbratisez cald. Ea chiar a suferit. Imi pare rau.

- Linda, de ce ai acceptat sa mi te supui?

- Mi-a fost frica ca o sa ma musti de gat daca nu o fac, dar...mi-a zis si si-a aplecat capul ca sa nu mai planga.

- Cand este ziua ta? o intreb ca sa mai destind admosfera.

- 8 Decembrie. imi spune si vad cum ii apare un zambet pe fata. Nu mai este mult pana atunci. Ce bine!

- Derek, pe ce data este ziua ta?

- 12 Aprilie. ii spun cat de cald pot.

- Daca ai intoarce timpul ce ai schimba? ma intreaba cu un zambet de copil mic pe fata.

- Ce ti-am facut. ii zic si ii ating gatul care pare ca s-a vindecat.

- Si ultima intrebare... Care este faza cu gasca aia a ta? ma intreaba si se vede ca este tare curioasa.

- Pai eu nu am vrut sa vin la scoala aia, tata m-a obligat. Repede s-a aflat ca sunt fiul regelui vampirilor. Fetele erau moarte dupa mine dar pe mine nu ma interesa. Asa m-am imprietenit cu Marius si am intrat in gasca lui. ii spun. Nu este cine stie ce poveste. Ea se uita la mine si imi zambeste. Nici nu am realizat ca afara este intuneric. O vad cum se duce langa un copac si se cuibareste la radacinile lui. E draguta si cand doarme....ah.. M-a asez langa ea iar somnul ma fura...

_______________________________
Un capitol tare plictisitor... Sorry....
Va sugerez sa cititi cartea Vampire Love!

O fata deosebitaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum