Capitolul 3

1.2K 69 1
                                    

A trecut o saptamana de la incidentul cu Derek. El nici nu ma mai saluta pe coridoare...ce s-a intamplat...cred ca si-a gasit alta fata mult mai frumoasa ca mine si mult mai naiva...doar nu stiu de ce dar ma doare. Gata Linda, nu te mai gandii, el este vampir, natia lui ti-a omorat parintii. Ah... Era sambata, iar eu mi-am terminat temele pentru toata saptamana. Imi este frica sa ies din camera. Nu stiu de ce dar in fiecare seara simt o prezenta ciudata in fata mea. Dar nu pot sa deschid ochii, cine este are o putere foarte mare asupra mea. De ce? Cred ca am inebunit! M-am hotarat sa ies la aer curat. M-am imbracat cu un tricou larg si o pereche de blugi si am iesit din cladire...doamne aer curat. Ce dor mi-a fost de tine aer curat! M-am dus sa ma plimb iar la umbra unui copac statea Andrei. Mi-a zambit larg. I-am zambit si eu si m-am indepartat... Grupul lui Derek stateau rezemati de cladirea scolii. Dar unde este Derek? Baiatul care m-a atacat se apropie de mine.

- Derek nu mai este aici sa te apere, o sa te fac sa regreti ce ai facut! a zis si s-a avantat spre mine. Cand era la nici 25 cm de mine am facut un pas in stanga si i-am pus piedica. Puteriile mi s-au activat automat.

- Lasa-ma! am zis tare.

A inceput sa rada si a trimis dare de foc spre mine. Vrea sa ne jucam....bine.. Am facut un scut de apa care a explodat dupa ce a stins tot focul. M-am trezit legata de niste frangii de foc. Apa din pamant s-a ridicat iar eu am scapat. Cand o minge de foc s-a apropiat de mine am avut un sentiment tare ciudat. M-am transformat in apa si am trecut prin pamant. Cand mi-am revenit eram in forma mea realaiar el era cu spatele la mine. Am alergat spre el si l-am trantit la pamant. Un scut de gheata la prins iar el nu se mai putea misca.

- Game over! am zis pe un ton castigator. Scutul de gheata a disparut iar el era liber. Cand am vrut sa ma indepartez. Am simtit cum se ridica iar un brat a vrut sa ma loveasca. Dar nu stiu de ce dar s-a oprit. M-am uitat un spate si l-am vazut pe Derek nervos. Tare nervos.

- Cred ca nu m-am exprimat suficient de clar.... Nu ai voie sa te atingi de ea. A spus si a inceput sa il stranga de mana oprindui circulatia. Ma uitam speriata la el. Ochii lui erau rosii ca focul. Nu l-am mai vazut asa. Ma sperie. Am facut stanga imprejur si am fugit departe de el. M-am intors cin camera mea de camin. Eram sigura, toti sunt asa. Vor doar sa vada cum mor oamenii. Nu am mai simtit aceasta frica de 10 ani! Stateam in pat si ma uitam la perete. Lacrimile se pregateau sa imi iasa din ochii dar le-am oprit. De ce, nu stiu...dar nu mai puteam sa plang...am plans prea mult. Usa s-a deachis iar pe ea a intrat Derek. Cand l-am vazut m-am ridicat rapid din pat si am incercat sa fug. Nici nu am realizat ca am dat cu spatele in perete... El se uita le mine si zambea....de ce zambea?? Chiar ii place sa ma vada asa... Gata mi s-a acrit....

- Pleaca!

- Linda, trebuie sa vorbim.

- Nu mai am ce sa vorbesc cu tine! Pleaca! Acum! Mi-ai aratat cine esti...

- Linda, dar ce am facut rau, te-am aparat... Scuze! Scuze ca m-ai vazut asa nervos dar m-am ingrijorat.

- De ce? Tu ai zis ca pot sa ma apar singura? De ce te-ai speriat? Ca nu iti ramane prada intreaga. am zis si dupa am realizat ce am facut. L-am starnit. S-a apropiat de mine si mi-a prins incheieturile. Le-a ridicat si s-a uitat in ochii mei.

- Esti asa fraiera...ce crezi ca tu esti pentru mine doar o prada. Ca nu m-ai fermecat cu frumusetea ta? Cu modul tau rebel si intepat de a fi?

M-a facut intepata? Eu??? Na poate sunt..dar nu are dreptul sa o spuna.

- Da! stiu ca o sa regret raspunsul dar el a vrut sa fiu sincere corect?

S-a apropiat si mai mult de mine.

- Te inseli! a zis. Cu o mana mi-a prins incheieturiile si cu alta talia. Ce vrea sa faca. Nu stiu si nici nu vreau. Ochii mei s-au ingalbenitiar eu l-am impis cu toata puterea mea. A cazut pe pat. Cand s-a ridicat zambea? Asta chiar are probleme....de ce naiba mereu cand il atac el zambeste?

- Imi plac ochii tai? Dar prefer mai mult atunci cand nu esti nervoasa.

What? Nu sunt nervoasa...sunt....suparata.

- Nu ma intereseaza! Pleaca! ACUM! am zis.

- Bine, ne mai vedem. A zis si a iesit. As vrea eu sa nu il mai vad. Ce bou! Peste 3 minute aud o bataie in usa iar o foaie este strecurata pe sub usa mea. Doamne sa nu fie de la el. Cand o ridic vad ca este de la scoala. Se pare ca o sa se organizeze un bal cu toate creaturile unde o sa se intalneasca si liderii supremi. Minunat! Iar eu sunt in varful listei sau ce? Ah..trebuie sa port rochie. Balul o sa fie maine seara. Sti..bine ca nu ne-a anuntat cu 3 minute inainte! Imi dau ochii peste cap si imi deschid dulapul.... Cu ce s-a ma imbrac. In garderoba mea exista doar 4 rochii si 3 perechi de pantofi cu toc, 4 perechi de balerini si 5 perechi de adidasi, blugi si tricouri. Ma uit la rochii. Prima este scurt si cu un mare decolteu...de ce am chestia asta? Urmatoarea este una de plaja. Nici asta nu merge. Dupa este o rochie albastra cu alb. E mai mult de vara, nu pentru un eveniment. Ultima este perfecta! Este alba, in fata imi ajunge pana la genunchi iar in spate foarte lunga. Din aceasta relatie rezulta ca trebuie sa port tocuri. Era o rochie fara maneci, doar niste dantela pusa, la mijloc o curea argintie si cu un decolteu foarte mic, dar na nu era nici pe gat. M-am uitat la pantofii si am vazut o pereche de pantofi cu toc, cam 8 cm, cu o  bereta argintie. Era perfect. Mi-am lasat hainele pe un scaun si m-am pus in pat.
Perspectiva lui Derek

Doamne cat mai dureaza orele astea. Dupa ora fug direct la Linda in camera. Sa vezi ce ii fac nenorocitului de Mihai daca il mai prind. Sa imi atace sufletul pereche? A dat de naiba... Dar na...gandul meu este doar la fata mea care acum doarme linistita... Ce rau imi pare ca nu pot sa ii spun ca eu sunt cel care o viziteaza in fiecare noapte. Ca eu sunt cel care o saruta pe frunte ca sa nu stie cine este....ah..sunt trezit din visare de colegul meu de banca, cel mai bun prieten al meu care dupa ore o sa fie mort, Marius.

- Sper ca este foarte important ce ai sa imi spui de m-am oprit din a ma gandi la cum il castrez pe Mihai si imi sarut fata?

- Asculta! imi spune. Acum realizez ca directorul vorbeste cu noi prin intermediul ingerilor.

- Maine o sa se organizeze un bal pentru toata creaturile unde o sa fie chemati si liderii speciilor!

O nu...asta inseamna ca tata o sa  fie la scoala. Am dat din lac in put.

Dupa acest anunt Clopotelul a sunat iar profa a iesit din clasa. Eu ma duc spre banca lui Mihai si il iau de gat.

- Ce faci? ma intreaba speriat.

- Ma gandesc cum sa te omor. Sa te mai atingi de fata mea sa vezi ce inseamna! ii spun si imi bag degetele imi pieptul lui. As putea sa ii scot inima dar maine vine tata si clar o sa imi faca morala. Din nefericire, vampirii fac ore si sambata. Dupa ce termin cu el m-a duc la baie si ma spal pe maini si pornesc intr-o fuga spre camera fetei mele. Cand intru acolo ea doarme ca un inger. Cum poti sa te gandesti ca acest copil poate sa te omoare doar din priviri. O sarut pe frunte si ma pun langa ea in pat. O trag langa mine. Cand ma uit prin camera vad rochia si pantofii care cred ca sunt pentru bal. Lol, ea este asa frumoasa ca nu are nevoie de toate astea. Asa ma fura somnul langa fetita mea...

_________________________________
Scuze pt greseli!

O fata deosebitaOnde as histórias ganham vida. Descobre agora