Capitolul 5

1.2K 68 1
                                    

Dupa bal m-am izolat complet. A inceput sa imi revina frica de vampiri. Nici nu mai stau in curtea scolii. Mereu cand se termina orele merg in padura sa imi exersez noile piteri. Dupa o luna am reusit sa stapanesc apa la perfectie. M-am apucat sa invat sa stapanesc pamantul, dar nu era asa usor. Mi-amlu trebuit 3 saptamani pana am reusit sa mut un bolovan. Au trecut 2 luni de la bal. 2 luni in care nu l-am mai vazut pe Derek. Am cerut la camin sa imi schimbe broasca de la camera. Doar eu am cheia. Cand stau si ma gandesc ca peste 2 saptamani e ziua mea. Fac 18 ani. Dupa ce mi-am terminat antrenamentul, m-am facut invizibila ( da pot sa fac si asta) si am mers spre camin. Era mai bine asa. Grupul lui Derek statea si discuta. Am rmtrecut rapid pe langa ei si am alergat spre camera. Am deschis usa si am intrat repede inauntru. De 2 luni stau si ma gandesc cat de frumos a fost la bal...am putut fi eu langa Derek. Dar stai, s-a gandit handicapatul ala sa spune ca am cancer. M-am dus la baie si m-am spalat pe fata cu apa rece. Aveam nevoie de asta. Este 25 noiembrie...iar ziua mea este pe 8 decembrie. Ah...nu vreau sa vin a ziua mea...m-am dus in camera si m-am schimbat in haine de casa... Vreau sa merg sa alerg. Am luat o pereche de colanti si o bluza subtire si am iesit afara. Am zis sa renunt sa devin invizibila. Mi-am prins parul intr-un coc si mi-am luat in picioare o pereche de adidasi. Ma duc spre padure. Cand am iesit din cladirea caminului curtea scolii era aproape goala. Ce bine! E duminica...nu o sa am cu cine sa ma intalnesc! M-am dus spre padura unde am inceput sa alerg super repede ca mai tarziu sa ma transform in lup. Am dat ocol la toata padurea si cand am terminat m-am trantit la pamant cu botul pe labe. Ce bine e la aer curat. Ah... Nici nu stateam bine si ma odihneam ca narile mele au fost invadate de un miros de vampir. Erau vampiri aici! What? M-am transformat repede in lup si ochii mei au devenit galbeni.

Din copaci au sarit unul, doi ,trei....patru vampiri. O nu....

- Din cauza ta, Derek vrea sa se omoare. O sa te facem sa platesti!

- Sa o vad si pe asta! am zis nervoasa. Derek vrea sa se omoare. De ce? Nu an avut timp sa ma gandesc cand toti s-au indreptat spre mine. Mi-am ridicat mainile iar un val de apa i-a impins. Erau atat de uzi incat mi-a fost usor sa ii inghet. Am strans odata din pumn iar ei au gazut inghetati. A fost usor. Le-am dat drumul iar ei se zbateau ca pestii in apa. M-am dus la unul dintre iei si l-am ridicat.

- Ce a patit Derek? am intrebat serioasa.

- Ii este greu fara tine. Zice ca nu poate traii fara sufletul lui pereche.

- Unde este?

- Camera 12 corpul D.

L-am trantit de podea si m-am dus acolo. Cand am batut la usa ea s-a deschis singura... Bun..asta este ciudat. Am intrat in camera si ce am vazut m-a socat..sange, foarte mult sange.

- Eram sigur ca o sa cazi in capcana, a spus cineva cu o voce diabolica.

M-am intors si am vazut o creatura ciudata, aveam niste coarne mari rosii iar pielea lui era brazdata de vaza negre de sange. Venea din iad clar. Nu era EL.

- De ce te-a trimis?

- Sa te iau in iad.

- Nu mersi. zic si un fir de apa se ridica din pamant. Sa inceapa lupta. Doua aripi mari au iesit din spatele lui si m-a impins spre geam. Am facut contact cu sticla care ma taiat si am simtit cum ma prabusesc. Minunat! M-am pus pe pozitii si am cazut in picioare. El era langa mine. Si-a intins aripile si m-a plesnit cu una. M-am deschilibrat si am facut contactul cu pamantul. Trebuia sa ma mobilizez. Ochii mei au devenit negri si un fum negru iesea din pamant. Am ridicat mana si un copac a cazut peste el, dar s-a ferit repede. Am ridicat un siroi de apa care i-a udat aripile. Si-a inchis aripile si s-a apropiat de mine. Am vazut un bolovan si l-am indreptat spre el. Milimetrica a fost distanta dintre bolovan si capul lui. A sarit peste minedar eu am fost mai rapida si a l-am trantit pe jos. El era in spatele meu iar cand am vrut sa ma intorc m-a prins de tricou si m-a trantit de un copac. Oasele mele erau bucatele, dar nu trebuia sa pierd. Cu ultimele puteri m-am ridicat si am dat cu piciorul in pamant iar un cutremur s-a ivit iar atacatorul meu s-a probusit la pamant. M-am transformat repede in lup si am sarit la gatul lui. Nu vreau sa il omor dar vreau sa il fac sa sufere...sa se intoarca in iad.

O fata deosebitaWhere stories live. Discover now