Capitolul 4

1.3K 91 27
                                    

Capitolul 4

-Saptamana Urmatoare-

        Astazi este ultima zi de liceu, cu premierea. Balul de absolvire totodata in seara asta. Deja mi-am ales rochia si tot.

        Fac un dus si apoi imi fac parul intr-un coc cu burete, ma dau cu BB Cream, Tus "Cateye" si fard argintiu, pe buze port ruj rosu sangeriu mat si imi las pistruii la vedere.

        Dupa ce ies din dus ma imbrac intr-o rochie neagra si pe deasupra roba de absolventa... Imi iau tocurile in picioare si ma duc la masina, bag cheia in contact si pe fundal porneste melodia Centuries a celor de la Fall out Boy in timp ce eu gonesc pe sosea pana in fata liceului "Abe Lincoln" unde ma asteapta curvele orasului...

        "Oooo, dar pe cine avem noi aici, mica roscata fara suflet. Nu ai de mers la cimitir sa invoci spiritele cu parul tau natural?" da din gura fara sens Sidney, regina catelelor din scoala.

        "Da bine, si tu nu ai de mers pe centura, tu si cu tot neamu' tau de siliconate?"

        " Da cine te crezi?"

        "O persoana care nu trebuie sa stea toata ziua cracita pentru a castiga o paine..."

        "Da macar eu nu traiesc pe banii parintilor... Asa ca tine, ca tu asa o sa traiesti toata viata..."

        "Da, sigur. Copchila, deja aia de la Microsoft si Apple o venit sa imi propuna sa lucrez la ei dupa ce termin facultatea..."

        Cat ne-am mai certat noi, a inceput ceremonia... Directoarea a inceput sa spuna discursuri emotionante despre cum toti acuma suntem adulti si alte rahaturi de care nu mai am chef sa aud deoarece vreau sa zic tot ce am de zis, directoarea sa o faca de rusine pe Sidney in fata tuturor si sa spuna dup-aia ca eu am ajuns pe locul intai pe panoul de "onoare" al scolii...

Si momentul in sfarsit a ajuns...

        "Si acum, cateva cuvinte de la sefa comitetului Premiantilor si Reprezentantilor internationali ai scolii, Coraline Sonya Maria Rivers, sa o aplaudam." a zis in sfarsit directoarea in timp ce eu ma urcam pe podium.

        "Dragi colegi si dragi parinti din acesta promotie, de astazi noi, copii de altadata, am devenit la randul nostru si noi adulti ce ne dorim sa avem un viitor si o familie statornica, acum, ca toti o sa ne despartim si se vor sparge toate legaturile noastre de trecut, prietenii vor disparea, prietenii vor ramane, nimeni nu va sti. Asa ca, sa traim la maxim toate momentele ramase de trait." am zis eu cautand in public pe cineva, oricine.

        Cat cautam, gasesc pe cineva anume, pe acel cineva de care am inceput sa ma indragostesc mai rau ca prima data, mai rau ca acum cativa ani. Cine e acel cineva? Ati ghicit, este Jeff. De data asta il gasesc in forma "de iluzie" (adica o piele mai colorata, pleoape si fara taieturile de pe fata) tinand in mana o cutiuta frumos impachetata.

        Dupa ce se termina premierea, ma duc direct la el si la costumul lui "la patru ace" pe care il purta.

        "O, dar ce avem noi aici, o absolventa a liceului Lincoln."

        "Mda mai, si eu sunt bucuroasa sa te vad... Si ce mai faci?"

        "Pai, am venit sa o vad pe sefa comitetului de elevi cum a absolvit liceul, si sa o intreb ceva..."

        "Ce vrei sa ma intrebi?"

        "Daca ai vrea sa mergi la balul de absolvire cu mine..."

Summer (jeff the killer F.F)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum