Drømmen

853 36 0
                                    

-Alex pov-


Jeg løp fortere og fortere nedover veien. Jeg kunne ikke stoppe nå. Jeg måtte rekke og se henne. Jeg måtte si hadet. Hun kunne ikke dø nå. Jeg klarer meg ikke uten henne. Jeg fortsetter gjennom svingen det forteste jeg kan. Jeg ser sykehuset et stykke unda. Det var ikke langt igjen. Jeg kunne ikke stoppe nå! Jeg måtte se henne en siste gang. Det føltes ut som om sykehuset ble lengere og lengere borte. Men jeg stopper ikke. Jeg klarer og snuble og lander på bakken med et pang. Telefonen ringer jeg tar den opp og ser at det er mora hennes. Jeg tar den og hører hun gråte i andre enden. "Hun klarte det ikke" Hører jeg hun si. "J-j-jeg må-å gå" Stammer jeg frem mens tårene renner nedover kinnet mitt. Jeg legger på og faller ned på kne. "Neeeeeeeeeeeeei" roper jeg så høyt jeg kan. 

Jeg våkner brått og hopper opp i senga. Tårene randt nedover kinnet mitt. Hadde det vært en drøm? Det føltes så ekte. Det er den værste drømmen jeg noen gang har hatt. Jeg slenger på meg noen klær og bestemmer meg for å gå til sykehuset. Jeg så at klokka ikke var mer enn 6 men det driter jeg i. Jeg skal se henne. 

-Ronnie pov-

Jeg var alerede våken når Alex kom inn døra. Jeg så på han og smilte. Han smilte stort tilbake og kom og ga meg et kyss og en laaaaang klem. "Hva har skjedd?" Spurte jeg han om. Han har ikke klemt meg sånn noen gang. Ikke som dette. Han fortalte meg alt om drømmen. "Jeg hadde også en drøm i natt. Jeg lå for døden og du kom ikke. Du kom ikke for å si hadet en gang." sa jeg mens tårene randt nedover kinnene mine. "Jeg hadde kommet uansett hva jenta mi" Sa han og tok meg inn i en stor klem. "Men jeg har gode nyheter"  "Hva da?" sa han med store øyne. "Jeg slutter med cellegiften og blir skrevet ut av sykehuset i morgen" sa jeg med et smil. Han forma munnen sin fra en o til et stort smil. Det smilet jeg fikk der var det peneste jeg noen gang har sett. "Vi får resutatene om kreften er borte om en uke" Sa jeg. Han kom bort til meg og hviska noe i øre mitt som fikk meg til å smile som en tulling. Han ga meg et langt kyss. Vi har ikke kyssa sånn på nesten over ett år nå. 

Vet jeg ikke har vært flink til og skrive i det siste. Men har hatt en del problemer, men er tilbake nå.  Håper dere liker historien min. Men fyyyy å glad jeg ble når jeg så at jeg hadde hatt over 200 lesere på forje delen. 

God girl turns badWhere stories live. Discover now