Er dette den siste dagen?

964 38 7
                                    

"Ronnie, KOM NED HIT MED EN GANG" ropte mamma utrolig sint. Jaja nå har hun sikkert funnet ut hva jeg gjorde på skolen i dag. Jeg gikk ned trappa og inn på kjøkkentet der mamma sto. Og jeg kødder ikke når jeg sier det kommer røyk ut av henne. Hun ser illsint ut. Noe jeg tror hun er. "Noe du vil fortelle meg" sier hun med en litt roligere stemme. Jeg bare rister på hodet. "Rektor ringte..." rakk hun bare å si før jeg avbrøt henne og sa "Ja jeg vet godt hva du skal si" med et smil om munnen. Mamma bare så på meg og gikk sin vei mens hun ristet svakt med hodet. 

Neste dag

 "Ronnie, du må forte deg! Du har forsovet deg!" Hørte jeg mamma rope. Jeg åpna svakt øynene og titta på klokka. Jeg hadde forsovet meg med ett kvarter. Jeg hoppa fort opp av senga og løp til badet for og ordne meg. Jeg kom akkuratt når det ringte inn til timene. Jeg så Alex sitte utenfor på en benk og vente på meg. Når han så meg reiste han seg opp og kom smilende mot meg. Han kyssa meg i sikkert 5 sek før han sa "hei".  "Heii" svarte jeg tilbake og vi gikk inn i timen.

Når det ringte ut til matfri så gikk vi ut i parken. Det er en sånn liten park på skolen. Vi satte oss alltid under ett stort tre der. Vi snakka om alt mulig tull. "Du husker hva vi skal i dag?" sa Alex plutselig. "Jada". Vi skulle trene boksing i dag. Men jeg husker godt hvordan det endte sist gang. Jeg har ikke noe i mot om det skjer igjen. Haha. "Halloooo" hørte jeg og så en hånd vifte foran ansiktet mitt. Alex så på meg og lo. Jeg hadde visst blitt borte i mine egene tanker. "Blir du med bort fra skolen?" spurte Alex meg om igjen, ettersom jeg ikke hørte etter i stad. "Mener du som og skulke?" sa jeg med litt åpen munn. "ja". Jeg nikket. Jeg har aldri skulka før. Så jeg er faktisk nervøs. ÆÆÆÆ.... 

Vi gikk gående på veien mot den ordentlige parken. Vi tulla og lo masse på veien. Før vi begge så ett lys forran oss. Det kom en bil i full fart rett mot oss. Vi fikk ikke flyttet oss noen steder. Alex tok tak i hånda mi og klemte den. Han tok meg fort inntil seg og sa "Jeg elsker deg". "Jeg elsker deg også" Svarte jeg før alt ble svart. 

Håper dere liker historien.

Hva tror dere skjer videre?

Klarer jeg og få 7 kommentarer og 10 votes?

God girl turns badWhere stories live. Discover now