Partea 3

503 28 6
                                    

          Isi grabeste pasul pana la masina si se pune in scaunul din stanga, la volan. Ia stai! Stop! De ce ii admiram picioarele si mersul acum cateva secunde? Cred ca zborul cu avionul m-a afectat grav!

         Cand ajung la masina soferul familiei lui Jack ma intampina cu un zambet si scoate o batista dintr-un buzunar. Ii multumesc dand din cap si zambind pentru ca habar n-am cum se spune "multumesc" in coreeana. Ar trebui sa invat cateva cuvinte macar.

            Ma sterg pe haine de zapada topita,imi iau telefonul si merg iar la prietena mea draguta care m-a adus pana in Soeul si la viitoare soacra a ei. Imi savurez cappuccino-ul fierbinte si ma bucur ca Lexi nu a vazut ce mi s-a intamplat acum cateva minute afara ca altfel iar zicea ca sunt un strut nebun sau, ma rog, ea mereu imi gaseste porecle d-astea de animale.

            Dupa ce am mancat si cateva croissant-uri cu ciocolata delicioase , mama lui Jack ne-a propus sa mergem sa ne luam cate o rochie de seara din oras pentru ca in seara asta va fi o petrecere la care sunt invitati si automat, suntem invitate si noi. Cat de dragut e asta? Va zic eu: e foarte dragut!

        E cam al 5-lea magazin in care intru. Si doamna Khang, si Lexi si-au gasit rochii foarte frumoase. A lui Lexi este crem, se muleaza pe corpul ei micut si are cateva dungulite aurii cusute ca sa ii scoata in evidenta formele. Pantofii nelipsiti dintr-o tinuta de petrecere, sunt negri cu platforma aurie. Tinuta ei e geniala, nu stiu cum isi gaseste haine asa repede. Asta ma face sa ma intristez. Doamna Khang si-a luat o rochie lunga, verde smarald, dintr-un material foarte fin la care a accesorizat un colier stralucitor si niste cercei la fel de frumosi. Pantofi a zis ca nu-si ia pentru ca oricum nu o sa se vada ce poarta in picioare si isi va lua o pereche de pantofi de acasa, lejeri.

            Lexi continua sa-mi arate rochii frumoase, foarte frumoase, doar ca nu mi se par potrivite pentru o petrecere caritabila. In sfarsit, dupa 3 ore infernale, vad un material rosu deschis care-mi atrage privirea. In timp ce ma indrept spre manchinul peste care e asezata rochia, ma rog ca atunci cand o s-o vad pe toata, sa-mi placa sa ajung si eu acasa caci sunt franta.

- Aleluiaaaaaa!!! tip eu bucuroasa ca aceasta rochie, din punctul meu de vedere, este una numai buna pentru mine.

-Deci in rochia asta o sa arat bestial! imi promit mie insami.

Lexi si Yo Na vin langa mine, se uita si ele la rochie si isi zambesc una alteia. Hm, se pare ca incep sa se inteleaga din priviri. Zambesc in continuare ca o toanta. Dupa ce iau rochia cu marimea pentru mine, ma duc spre cabina de proba. Cand incep sa ma dezbrac, o mana apare de dupa perdea si ma sperie. Lexi!! Cu o pereche de pantofi cu toc, negri din catifea. Doamne, sunt perfecti. Si mi-a nimerit si marimea.

Zambetul mi se mareste pe chip din secunda in secunda,iar dupa ce imi incalt pantofii si ma privesc cateva clipe in oglinda din cabina, ies ca sa imi dea o parere si Lexi, dar si Yo Na. Imi aranjez parul ciufulindu-l in timp ce pasesc prin fata celor doua. Lexi are o fata de nevastuica, iar doamna Khang zambeste larg. Si cand zic larg, ma refer la atat de larg cat e orizontul de larg. 

Cred ca se bucura si ea, ca si mine ca mergem acasa in sfarsit si ca mi-am gasit o tinuta pentru diseara. Lexi topaie ca o capra pe langa mine si aplauda, se mai uita din cand in cand la micile detalii,dar primesc acordul de la ea ca pot cumpara aceasta rochie. Este rosie, din dantela,iar pe dedesubt are un material care imi acopera corpul pana la coapse, la fel de rosu ca si rochia. Decolteul nu exista, iar spatele este gol,insa sus, la ceafa, este prinsa cu un nasture micut. 

- Vor fi multi invitati la petrecere? o intreaba Lexi pe Yo Na.

- De obicei sunt in jur de vreo 200 de invitati. Nu e ca orice petrecere. Si o sa fie multi oameni importanti de afacere ai orasului. Eu si sotul meu vom prezenta noul nostru proiect. Sunt destul de emotionata pentru ca am muncit destul de mult la proiectul acesta. Spune doamna Khang incantata.

KEX [ Kai EXO f.f.]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum