Hoofdstuk 2

191 10 1
                                    

Hoofdstuk 2

Ik voel iemand onder mij bewegen. ‘Tay’ fluistert Ken ‘wakker worden over een kwartier heb je een afspraak’. Ik schiet overeind, alleen dat gaat moeilijk omdat Ken zijn armen om me heen had geslagen. Samen rollen we van de bank af. ‘Sjips’ roep ik en ik ren naar boven. Ik haal snel Hope uit bed en ik trek haar haar prinsessenjurkje snel aan. Ik kam haar haartjes en ik stuur haar naar Ken. Ik doe een zwarte skinny aan met een kort blauw bloesje en een donkerblauwe cardigan. Ik ren naar de badkamer en ik doe mijn blonde haren in een lage knot. Ik doe wat naturel oogschaduw op en een beetje mascara en eyeliner. Lichte lipgloss en een beetje roze blush. Ik doe een lange, zilvere ketting aan met een hartje, zilvere hartjes oorbellen en ring. Als laatste pak ik een blauwe armband en trek ik mijn zwarte pumps aan. Ik ren naar beneden waar Ken een broodje voor me heeft klaargemaakt. Ik druk een kus op het hoofdje van Hope en ik geef Ken een kus, dan loop ik snel naar mijn kantoor. Gelukkig heb ik kantoor aan huis dus hoef ik niet ver te lopen. Mijn kantoor bestaat uit twee ruimtes. De ene is groot en rond. Tegen de muur staan kasten met boeken en foto’s van alle bruiloften die ik heb georganiseerd. In het midden staat een hele grote bank die een meter van de boekenkast afstaat. Op de bank heb ik allemaal kussentjes gelegd om een knusse sfeer te vormen. De kamer wordt verlicht door een paar hoge grote ramen. In de tweede kamer staat een groot bureau met een computer. Het liefst zit ik met mijn klanten op de bank. Dat is gezelliger. 

Ik doe snel al de lichten aan en ik open de gordijnen. Ik pak mijn computer en ik start hem alvast op. Ook leg ik allemaal fotoboeken klaar met voorbeelden van bruiloften. Ik ben net klaar als de bel gaat. Ik ga nog een keer met mijn handen door mijn haren en ik check snel mijn make-up. Ik loop naar de deur en daar staat Kendall Jenner. Die had ik niet zien aankomen. Ze heeft een kort wit jurkje aan, vast van een of ander duur merk. Haar haar is gekruld en golft over haar schouders. Verder heeft ze veel zilveren en diamanten sieraden om. Aan haar voeten heeft ze roze pumps en ze heeft een roze clutch in haar handen  ‘Hey’ zeg ik als ik de deur open. Ik geef haar een hand. ‘Fijn dat u ons wilt helpen’ zegt Kendall. ‘Ik ben Diana Swift’ zeg ik. Ik gebruik mijn tweede naam als ik aan het werken ben want in het begin vroegen heel veel mensen naar mijn relatie met Harry, omdat ze me op het nieuws hadden gezien. ‘Ik ben Kendall Jenner, maar dat wist je denk ik al’. Ik knik en loop naar de grote ronde kamer met Kendall op mijn hielen. ‘Wow’ zegt ze ‘wat een mooie ruimte’ en ze kijkt om zich heen. ‘Dankje’ zeg ik ‘wil je wat eten of drinken?’. ‘Een kopje zwarte koffie graag’. Ik loop naar het keukentje en ik zet twee kopjes koffie. ‘Waar is je toekomstige man?’ vraag ik als ik Kendall haar koffie geef. ‘Die kan er elk moment aankomen. Hij heeft het nogal druk, daarom is hij vaak te laat.’ Ik knik en loop naar een van de kasten. Ik pak een paar fotoboeken van chique bruiloften en ik geef ze aan Kendall. ‘Hiermee kun je alvast wat ideetjes opdoen. Ze knikt en opent een van de boeken. ‘Ik bel heel even mijn vriend, waar hij blijft’. Ik knik en loop even naar mijn huis. ‘En wie is je klant?’ vraat Ken als ik binnenkom. ‘Kendall Jenner’ zucht ik. Ik weet nu al, dit gaat geen makkelijke bruiloft worden. ‘Mijn moeder komt zo en zij neemt Hope mee. Dan kan jij gewoon werken en om vier uur haal ik Hope weer op.’ Ken knikt en loopt naar boven om  zich om te kleden. Ik zet Hope voor de tv en loop weer naar mijn kantoor. ‘Hij kan er elk moment zijn‘ zegt Kendall, die door een van de fotoboeken bladert. ‘Mooi’ zeg ik en ik pak een stapel papieren en begin die te sorteren. Niet veel later gaat de bel. ‘Doe jij maar open’ zeg ik tegen Kendall ‘ik ben zo klaar.’ Even later hoor ik de stem van Kendall en een zware mannenstem. 

‘Hallo’ hoor ik hem zeggen. Mijn adem stokt. Dat kan maar een iemand zijn. Ik draai me langzaam om. En ja hoor, daar staat hij...

~ Harry ~

Ik loop rustig met Liam, Zayn, Louis en Niall richting ons huis. We zijn net terug van een interview. ‘Hazz’ roept Niall ‘Kendall aan de telefoon’ en hij geeft me zijn telefoon aan. (K=Kendall, H=Harry)

Hope Ft. Harry StylesWhere stories live. Discover now