TANITIM

1.1K 44 10
                                    

Merhaba ben Muhittin. 15 yaşındayım.Ezik bir tipim, bunun olduğunu biliyorum çünkü aynaya baktığımda bile bu anlaşabiliyordu. Gözlük lerimle, sivilceli yüzümle ve iri yarı vücudum la hemen dikkatleri üzerime çekebiliyordum. Ama bir artı yönüm vardı oda birazcık peltek konuş mam, bu bana biraz şirinlik katıyor diye düşünüyorum. Şizce de şirin değil mi ?

Size biraz okulumdan bahsetmek istiyorum. Aslında okul demek diğer okullara hakaret olur, biz ona tımarhane diyelim. O tımarhane'ye gitmemim iki nedeni var oda en yakın arka daşım Hüseyin ve hayallerini süsleyen kız olan Sevginin olması. Okulun en popüler kızı, şu anda sizin ne düşündüğünüzü tahmin edebiliyorum, bu ezikle Sevgi'nin ne işi olur diyorsunuz muhtemelen.Haklısınız çünkü tek kelime konuşmuşlu ğumuz bile yok. Ben uzaktan seviyorum. Zaten çoğumuzda öyle yapmıyor muyuz ? Ben ona layık değilim, beni nasıl sevsin ki, bana bakmaz bile demekten denemeyi unutmuyoruz. Ha ben demedim mi, denemedim. Ama deneyecegim inanın, çünkü hayaller gerçekleştirmek için varlar.

Zaten bu satırlarıda bunun için yazdım. Tek bir amaç için, Sevgi' ye olan sevgimi kanıtlamak ve onu kazanmak için, Evet Sevgi Harekâtı başlasın o zaman !!

Güzel Kız Çirkin ErkekWo Geschichten leben. Entdecke jetzt