Benden uzak dur !

117K 4.7K 533
                                    

Çok geçmeden ela abla gelmişti , hava gerçektende serindi. Ama Keremin kollarının arasında ısınmıştım. Ona sarılmak huzur vericiydi. Eve girdiğimizde hiç konuşmadan doğru yukarı çıkıp, banyoya girdim. Sıcak bir duş iyi gelecekti. Duştan çıktığımda ayağıma dar kot pantolonumu ve üzerime sweatshirt giyip saçlarımıda at kuyruğu yapmıştım. Odamdan çıktığımda telefonuma gelen mesaja cevap vermek ile meşguldüm bu sırada da merdivenlerden iniyordum. Masaya baktığımda sadece ela abla ile babam vardı. Gözlerim bir an keremi aramıştı. O yine yoktu , kim bilir hangi kızlaydı.
Yemeğimi yedikten sonra odama çıkmıştım. 4 seneden beri Kerem için tuttuğum deftere bugün olanları yazmaya hazırlanırken telefon sesiyle irkildim. Arayan Emreydi. Açmak istemedim.
...
Sabah uyandığımda 32 cevapsız çağrı ve 8 mesaj vardı. Hepsi Emredendi. Dün ona cevap vermemem onu baya endişelendirmişti. Yatağımdan kalkıp kapıya doğru ilerlerken üstümde olan ayıcıklı pijamalarım komik ve bir o kadar da tatlı duruyordu. Saçlarım ev topuzuydu. Odamdan çıktığımda Emreyi daha fazla endişelendirmemek için aramıştım. Ama açmıyordu , sanırım uyuyordu. Mutfağa girdiğimde keremle karşılaşmam bir oldu. Tanrım sadece altında eşofmanı vardı. Kasları oldukça dikkat çekiyordu. Gözlerimi kaslarından alıkoyamıyordum.
" Gözlerini diyorum , vücudumdan çeksen artık. " sözüyle irkildim. Gerçekten muhteşem ve kusursuz biriydi. O sözüyle Gözlerimi hemen vücudundan çevirdim. Utanmıştım , hemde çok. İstemsizce gülümseyip
" Krep yer misin? " dedi tanrım seksi olduğu kadar da becerikliydi.
" hahahah hayır , ölmek için daha erken " dedim alaycı tavırla.
" Peki " demişti , ağzından sadece peki kelimesi çıkmıştı. Beni hiç umursamayıp televizyon karşısına geçip krepini yemeye başladı. Bense açlıktan ölmek üzereydim. Ona hayran hayran bakarken , " Hala yememekte kararlı mısın? " sesiyle irkildim. Karnım gerçekten açtı , ve yaptığı Krep gerçekten lezzetli gözüküyordu.
" ölmek istemediğimi dile getirmiştim az önce " diyebildim. Blöf yaptığımı anlamalıydı. Karnımdan gelen guruldama sesi beni ele vermişti. Ben istemesemde her defasında kendimi bir şekilde ele veriyordum. Ve her seferinde ona teslim oluyordum. Bana alaycı bir bakış attıktan sonra , açlığıma daha fazla dayanamayıp mutfağa doğru ilerledim. Kendime bir şeyler hazırlıyordum ki bir elin belimi sarmasıyla nefesim kilitlenmişti. Bu koku , bu koku ona aitti. Beni kendine çevirip tezgâha yapıştırdığında , yine yakınlaşmıştık , tanrııım bu ikinci yakınlaşmamızdı ve beni benden alıyordu.
Gözleri dudaklarıma kaymıştı. Heyecanlanmıştım. Ilk öpücüğüm keremden olsun istiyordum. Burun buruna geldiğimizde nefesim hızlanmıştı. Gözlerimi kapadığımda keremin beni itip , " seni öpeceğimi sanıyorsan yanılıyorsun , öpmeyecek kadar itici geliyorsun bana. Benden uzak dur Işıl benden uzak dur. " Sözüyle irkilmiştim.

 ÜVEY ABİM ( DÜZENLENİYOR) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin