Prolog

14.4K 408 20
                                    

,,Potřebuju tě!" zakřičel Jimmy když jsem mu zabouchla dveře před nosem. Nesmím mu otevřít, i když je můj bratr!

,,Annabell, potřebuju aby jsi otevřela. Vím že jsem se choval v poslední době hnusně... Ale opravdu tě potřebuju!" zakřičel znova přes dveře. Zacpala jsem si uši. Zase se do něčeho namočím. Od té doby co tu nejsou rodiče, mám jenom dva bratry. Jeden horší než druhý. První je drogový dealer (Jimmy), ale aspoň se o mě postaral a druhý je šíleně bohatý ředitel firmy na hubnutí a naprosto mě ignoruje (Andrew). 

,,Okrást tě minule byla chyba. Mrzí mě že jsem tě okradl Annabell, opravdu. Byl jsem závislej!" řekl opatrně. To je sice moc hezký, ale já jsem kvůli tobě na mizině a živím se kapesnými krádežemi.

,,Co ode mě chceš?" zeptala jsem se a věděla jsem že Jimmymu znova podlehnu. Zase mu ty dveře otevřu, protože je to můj bratr.

,,Nezapomeň Ann, že kvůli tobě tady maminka není. Myslíš že by si přála abychom se roztrhli jako rodina?"

Jakmile tohle dořekl, věděla jsem že zase zvítězí. Pokaždé vytáhnul záležitost s moji matkou a její smrtí při mém porodu.

Roztřeseně jsem proto dveře otevřela. Přede mnou stál můj bratr, vyhublý s vykulenýma očima. Byli jsme naprosto odlišní. On měl blonďaté vlasy a hnědé oči, já měla modré oči a černé vlasy. Já jsem po tátovi, on po mámě. 

,,Tak co chceš?! Vidíš jak teď žiju? V malém bytě, elektrika mi tu nejde a to jen kvůli tobě!" udeřila jsem na něj vztekle. Jimmy zavřel dveře a posadil se na židli. Vztekle jsem se opřela o stěnu a se založenýma rukama na prsou, jsem po něm házela vzteklé pohledy.

,,Já vim, Ann. Ale tohle určitě vyjde, potřebuju jenom aby si tu něco schovala." řekl a pak z batohu vyndal tři plné pytlíky kokainu. 

,,Ne! Tohle ne! Vypadni!" zasyčela jsem vražedně a otevřela jsem mu dveře. Jimmy vstal a dveře zase zavřel. Pak si mě podržel na délku paží a zašeptal.

,,Musíme držet pohromadě. Jak by si to máma přála. Ty to víš. Jenom tři dny to tady schováš, nikdo tu nic hledat nebude..."

,,Jimmy nedělej mi to." řekla jsem prosebně. Nechci mít s drogami vůbec nic společnýho. Jimmy mě obejmul a byl tu zase ten velký bráška. 

,,Jenom tři dny?" zeptala jsem se nejistě. Musíme držet pohromadě. Jak by si to máma přála.

Jimmy se usmál a dal mi pusu do vlasů. ,,Jenom tři dny. Nikdo na to nepřijde..."

Ze tří dnů se stal týden a po Jimmym nebyly ani stopy. Začínala jsem být nervózní. Už mám sice za sebou pár přestupků, protože kradu, ale drogy to by bylo moc! Pořád jsem se utěšovala že se Jimmy vrátí, že všechno bude v pohodě. Jenže z týdne se stalo čtrnáct dní.

Slyšela jsem jak někdo buší na dveře. Že by to byl konečně Jimmy? Konečně si pro ty svoje drogy přišel a já budu mít klid. Nedočkavě jsem otevřela dveře a v tu chvíli se mi do dveří nahrnulo asi tucet policistů.

Bohužel si nic nedali vysvětlit, nasadili mi pouta a vedli pryč z bytu. Jimmy mě zase zradil.

Stála jsem před soudem, obžalovaná z distribuce a skladování drog. Můj bratr nebyl dopaden a všechno proto padlo na mě.

,,Annabelle Colinsová byla soudem usvědčena vinnou. Trest odnětí svobody tří let si slečna Colinsová bude odpykávat ve smíšené věznici ve státě Arizona, Arizonas prison."

Řekla soudkyně a já si v tu chvíli uvědomila, že můj život je totálně v p...

Na obrázku Annabell

Pardon, ale už je to pravda. Víme že pořád něco mažeme a přidáváme nové story, ale z týhle jsme opravdu nadšené... Snad budete i vy :(

Omlouváme se za KMP

Jsi mojeKde žijí příběhy. Začni objevovat