Sosirea

78 2 1
                                    

- Mai spune-mi odata de ce m-ai adus in Beacon Hills?

- Fiindca a trecut foarte mult timp de cand esti in grija familiei mele...sunt 3 secole de cand nu ai mai iesit in lume, sa socializezi.

- Familia ta a fost in grija mea, nu invers! A fost ca un terapeut pentru mine. Iar tu, ma aduci acum in acest oras? De ce?

- Imi esti cea mai buna prietena, Sasha, dar vreau sa imi traiesc viata departe de vampiri, varcolaci sau orice alte fiinte supranaturale. Iar Beacon Hills e plin de fiinte supranaturale. E timpul sa iti faci noi prieteni! Ai aici cartea tatalui meu, deci poti sa afli ce supranatural gasesti aici.

- Sunt singurul vampir din tot tinutul!!! Sasha zambi ironic, rasfoind cartea cu o rapiditate incredibila.

- Pentru moment! Deja m-am ocupat de locuinta ta, ai un loc de munca care iti va placea la nebunie, iar masina ta e exact aici.

Zicand acestea, Marley parca langa un bolid de ultima generatie. Se intoarse catre Sasha, ii arunca un smartphone, dupa care ii spune:

- Ne vedem pe Skype, scumpo! Have fun!

Sasha cobori reticenta, iar pana sa apuce sa isi spuna gandurile, cea mai buna prietena, unicul sfatuitor din ultimii 25 de ani, demara in tromba!

Porni spre masina, scoase cheile de sub roata si urca. Pe scaunul din dreapta gasi un plic destul de gros.

- Ok, sa vedem! Hm, locuinta e ok...iar de lucrat, voi lucra...detectiv la Beacon Hills Police Department...nice!!!

Porni masina, tremura de placere la auzul motorului torcand si porni in viteza spre noul ei loc de munca.

Opri la un semafor, iar in asteptarea culorii verde, medita putin la ultimele secole. Familia lui Marley ii salvase viata in urma cu trei secole. Dupa razboiul din lumea vampirilor, abia scapase cu viata. Ii trebuira trei sute de ani sa isi revina si sa asimileze si sa controleze noile puteri. Puteri ce le preluase de la ultimul pursange ce il omorase. Nu voise asta, dar era o chestiune de ucide sau vei fi ucis. Iar ea era o printesa-vampir!

Verdele semaforului o aduse in realitate. In cateva minute, era la politie, in fata serifului.

- Nu stiam ca ni se trimite un detectiv! Cum de ai vrut sa lucrezi aici?

- Aaa....imi place numele orasului... In sinea ei, Sasha isi tragea palme...putea folosi un motiv mai bun, dar atunci nimic nu ii veni.

- Asta nu am mai auzit pana acum! Te anunt ca nu avem mereu cazuri normale. Se intampla sa abordam uneori, cai mai nenaturale.

- Supranaturale?

- Poti spune si asa...

- Ok, sunt foarte buna in ale supranaturalului..

Seriful Stilinski ramase mut de uimire. Deja aflase despre supranaturalul din oras, iar acum ceva ii spunea ca noul detectiv era o parte din acel supranatural. Iar in momentul de fata, avea nevoie de tot ajutorul!

- Hai sa iti fac cunostinta cu unul din specialistii mei in supranatural...Derek Hale.

- Derek, buna! Sasha McAlister, imi pare bine.

Inima ii statu cand barbatul se intoarse spre ea. Ii primi mana cu un zambet ce ii lumina toata fata. Iar in momentul in care ochii lor se intalnira, Sasha vazu cine era Derek. Iar Derek...ramase cu multe semne de intrebare.

Teen WolfWhere stories live. Discover now