unu

684 35 8
                                    

" Sunt un fir de praf, sunt un suflet care tânjeşte după afecţiune... Dar cine mi-o dă? Nimeni. Nimănui nu îi pasă de mine, uneori mă simt ca şi o fantomă. Părinţii mei cred că dacă eşti tânăr trebuie neapărat să fii şi fericit. Ei bine,nu este deloc adevărat. Majoritatea tinerilor, inclusiv eu, sunt nefericiţi, sunt loviţi de o durere care nu ar trebui să o suporte la această vârstă fragedă.

În lumea asta dacă nu ai un corp de milioane, un păr incredibil sau bani în buzunar eşti considerat un gândac. Un gândac care trebuie să moară, pentru că nu atinge standardele " perfecţiunii" .

Aş vrea să fiu slabă, să am un păr frumos, să am un corp perfect, să am prieteni adevăraţi dar este imposibil. Prietenii " adevăraţi " nu există. Ei vin la tine doar când se plictisesc sau n-au cu cine să îşi piardă timpul. Trist este că rasa umană o să devină şi mai rea, pe parcursul aniilor.

Eu mă rezum doar la statul pe tumblr, la urmărit seriale sau filme, citind cărţi şi fiind anti-socială. Urăsc să vorbesc cu oamenii. Sunt ciudată, ştiu. Unoeri aş vrea să dispar de pe faţa pământului şi să nu mă mai întorc niciodată. Nu îmi văd rostul pe pământ.

Mă gândesc oare.. de ce încă respir? De ce îmi este aşa de frică de moarte? Mereu am vrut să plec de pe lumea asta oribilă, să mă duc acolo unde vrea Dumnezeu să merg. Ştiu că sinuciderea este un păcat... dar oare de ce? De ce Dumenzeu nu ne ajută pe fiecare în parte ca să nu se mai ajungă la astfel de fapte? De ce nu au toţi oamenii bani, mâncare, mai pe scurt, o viaţă fericită? De ce?

Oare mama ştia că o să dea naştere unei asemenea dezastru? oare ştia cât de mult suferă " fetiţa ei " ?

Dacă mi-ar intra cineva în minte, oare s-ar speria? Oare s-ar teme de mine? Oare m-ar înţelege? Nu , nu , nu! Violet, câte de proastă poţi fii? Nimeni nu te-ar înţelege! Eşti o cauză pierdută. La cei 15 ani ai tăi ar trebui să ai gândul la şcoală şi la " bucuriile vieţii " (care evident că nu există) , nu să te gândeşti la moartea ta! "

notă: hei, aceasta este prima mea carte dacă o pot numi aşa. aştept păreri :)

fumează-mi sângeleWhere stories live. Discover now