5.Bölüm

702 70 25
                                    

Seni Bekliyordum

Bölüm 5

Yazan:Hilal

Kasetin üzerinde el yazısı olan bir yazı vardı.

“Herkesten güzel kokan Sarhoş Adam’a.”

Sarışın adam eline bırakılan siyah kasete bakarken onu sıkmaya başlamıştı.Eklem yerleri beyazlayıncaya kadar,eli sıkmaktan acıyıncaya kadar sıkmıştı kaseti.Kendisine kızıyordu YiFan.İlerleyip kaseti oynatıcıya yerleştirdi ve ekranın karşısına geçti.

Radyocu çocuk vardı önünde.

“Seni bekliyordum.” Radyocu çocuğun ağzından dökülen ilk cümleydi bu.

Uzun saçlarını hoyratça karıştırıp çarpık bir gülümsemeyle iki kolunu yanlara açmıştı.

“İşte bu benim dünyam,dünyamız.Daha doğrusu seni sensiz yaşadığım dünyam desem daha iyi olacak.”

Sağ bacağını durduğu yerde sabırsızca titretirken bacağına dayadığı dirseği de titriyordu.Titreyen elini ağzına götürüp çenesini ve dudaklarını sıvazladı.Kafası öne eğikti.Gözleri yere bakıyordu.Bacak titretmesini kesip iki eliyle dizlerine vurarak aniden havaya kalktı.Sol tarafa doğru yürürken kameranın görüş açısından çıkmıştı Radyocu çocuk.

YiFan’ın gördüğü tek şey bordo bir koltuk olmuştu şimdi.

Tınısına taparcasına tutkulu olduğu sesi yeniden duydu.

“Aslında anlatmaya nereden başlayacağımı inan ben de bilmiyorum.” Derince bir soluk aldı içine.Pes edercesine bırakmıştı dışarıya içinde tuttuğu nefesi.

Zeminde çıkan ayakkabı sesleri odanın içinde yürüdüğünü belli ediyordu.Yürüyüşü bile bir melodiye sahipti sanki.Rastgele basmıyordu yere.Adım atışında bile bir ahenk vardı.

Tao kameranın görüş açısına tekrar girdi.

Yüzü gözükmüyordu.Sadece yürümeyle birlikte hareket eden elleri ve bacakları vardı görüntüde.

“Yüzünü şimdi bile saklama benden be adam!Şimdi saklama bare!” YiFan gözlerine dolan yaşlardan dolayı bulanık bakarken etrafa, boğazı yırtılırcasına bağırmıştı.

ZiTao’nun konuşmaya başladığını duyunca sustu YiFan.

Tao bordo koltuğun arkasına geçmiş hapishanedeki mahkumlar gibi volta atıyordu.Durup koltuğun başlığına ellerini dayayarak eğildi.Yüzü gözükmüştü.YiFan elini kaldırıp onun yüzüne dokundu.

“Ben sondan başlıyorum anlatmaya YiFan.Ölüyorum ben.”

Eğilmeyi kesen Tao dikelip koltuğun ön tarafına geçti.Eski yerine bir kez daha oturdu.Başını ellerinin arasına alıp kafasına birkaç kez sertçe vurdu.

Seni BekliyordumHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin