BY -63-

1.7M 44.8K 36.4K
                                    

Bölüm şarkısı; Sevimli Tehlikeli - Tut Kalbimi (Film Müziği) Kesin dinleyin çok hoş, hatta mükemmel :Dd,

Doğum günümü kutlayanlara çok teşekkür ederim!! Mizah'ta üçüncü sıraya düşmüşüz dokuz gündür bölüm paylaşmadığım için. Size upuzun bir bölümle geldim, e bir yaparsınız artık votelerinizle :Dd 

20.000.000 okuyucu sevincine, iyi okumalaar; 

Anıldan;

"Anıl aşkım. Sana bir sürprizim var."

Alev üzerindeki pastaya benzeyen etekle karışma dikilip gülümsedi. "Alev aşkım sen bana biraz önce Anıl aşkım mı dedin?"

"Evet. Aşkımsın çünkü sen." deyip beni şok içerisinde bıraktıktan sonra yer tavan duvar her yeri beyaz olan odada arkasına döndü ve odadaki tek şey olan masanın üzerindeki örtüyü çekti. Kenara çekilip bana masayı gösterdi...

"Oh my aman Yarabbi. O on iki katlı hamburger mi?"

Alev robotlar gibi bir mimik göstermeyip, sadece sırıtıyordu. Eh, sırıtışına ekmek banmak isteyen biri olarak bana göre hava hoştu.

"Evet. Ve bu da..." diyip bana bir yeri gösterdiğinde gözlerim irice açıldı ve elimi kalbime götürdüm. "Kalbim 3310 da ki yılan gibi oldu yahu." derken yavaşça Alev'in gösterdiği çikolatalı mayoneze ilerlemeye başladım.

"En sevdiğinden Anıl aşkım. Ve birde..."

"Birde ne?" dedim şaşkınlıkla. "Daha ne var? Yoksa ağzıma hamburger fırlatacak makine mi icat ettin. Ben tenis topu fırlatan alete hamburger koyarak hayatımı devam ettiriyordum ama böylesi daha kolay olur tabii. Öyle mi yaptın öyle de."

"Hayır." dedi yine moron gibi sırıtarak. Kendimi sümkürüldükten sonra atılmış peçete gibi hissettim. Ne demek öyle bir makine yoktu?

 "Onu da bir sonraki sefere. Şimdiki sürprizim çok farklı."

Merakla beklemeye başlayıp heyecandan terleyen elimi smokinime sürttüm. Smokin mi? Bakışlarım üzerime döndüğünde gözlerim irileşti. Üstüm smokin üstü altım tom ve jerryli baksır. Ayakkabılarımda köpekli ev ayakkabısı.

Bakışlarım hızla Alev'in üzerindekilere döndü. Altında pastaya benzeyen etek, üzerinde ağzıma salam tıkıştırırken çekilmiş fotoğrafım baskılı bir tshirit vardı. Fotoğrafımın altında da '4ever Anıl kocam' yazıyordu.

"Alev bu..." diyip üzerinde ki tshirtten bakışlarımı aldığım gibi konuşmama izin vermeyip yüzüme evlilik cüzdanını yapıştırdı.

"Evlendik. Vatana millete hayırlı olsun."

"Evlendik mi?" diye sorup evlilik cüzdanını alıp içini açtım. Alev'in kucağında olduğum bir fotoğrafın altında Anıl Çeker yazıyordu. E normalde erkeğin soy ismini almaz mıydı bayan? Ben neden onun soy ismini almıştım? Kimin ne soy ismi aldığı umrumda değildi de... Bu dünyaya çeker diye soy ismine sahip olacak bir çocuk getirmek istemiyordum.

Tövbe Yarabbim ateşler salınsın lanet olsun estağfurullah  yemek. Çeker diye soy isim mi olur?

"Evet evlendik." dediğinde ben hala evlilik cüzdanına bakıyordum. İsimlerimizin altında imzalarımız vardı.  Benim imza yerimde Pepeenin karikatürü vardı. İmzaların altında da sloganımız yazıyordu. 'Oranla yeme buranla ye'

Şaşkın bakışlarımı kaldırıp Alev'in biraz önce olduğu yere baktığımda ağlayan Ayaz'ı görmemle dudaklarım aralandı. "E hasiktir ama artık."

BENİMLE YAN (2.kitabı geliyor)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin