8.O mașină și un buchet de flori

20 1 1
                                    

Prima săptămână a fost grea și aglomerată. Credeam că Chace îmi va da lucruri ușoare de făcut mai ales că sunt începătoare. Evident că domnul a făcut după bunul plac și mi-a dat să lucrez la sute de dosare. Am ajuns acasă târziu uneori, iar Martha și Colin au început să-și facă griji, dar eu i-am liniștit și le-am spus că din cauza noii mele slujbe. Nu le-am spus că lucrez la una din cele mai faimoase firme din America, dar i-am spus că lucrez la un restaurant ca chelneriță, așa că am un program aglomerat.

- Scumpo, ești obosită, spuse Martha.

- Nu-i nimic. Așa e la început, mai greu ,o liniștesc și o sărut pe obraz. Mă duc să fac un duș.

În timp ce făceam acel duș mă găndeam la ce va urma. Trebuie să am grijă, mai ales că e deja prima săptămână, iar ei au început să bănuiască ceva. După ce termin, îmi verific telefonul și văd că am primit un mesaj de la Chace.

"Mâine ești liberă?"

Mesajul lui mă surprinse pentru că mâine este sâmbătă, așa că nu am parte de niciun curs si nu merg la serviciu. Dacă nu era legat de serviciu, atunci ce dorea Chace?

"Da. De ce?"

Am trimis mesajul și mă simteam oarecum ciudat. Așteptam un raspuns, iar acela nu venea. Când vroiam să merg până la parter, telefonul anunță că primisem un mesaj.

"Mâine aș dori să vii cu mine până la o întalnire cu firma Trading Inc. ca să discutăm despre profituri și dacă se poate să facem o înțelegere cu șeful firmei. Aștept un răspuns."

Mă gândesc... Ar trebui să merg pentru că așa va vedea că sunt o fată de încredere, dar problema era ce scuză le voi spune lui Colin și Marthei? O să le spun că o să petrec ziua cu Jenn, apoi o voi anunța si pe ea că o să merg cu Chace la acea întalnire și în caz că se întâmplă ceva, să îi spună Marthei că mai stau la ea.

"Bine. Să-mi spui ora și locul întâlnirii."

Răspunsul lui veni repede. Credeam că o să aștept acest mesaj multă vreme.

"La ora 09:45 să fii la firmă. O să mergem amândoi la întâlnire."

Mă pregătesc pentru somn, dar un sunet mă anunță că primisem un mesaj. Pun pariu că e de la Chace.

"Noapte bună. Abia aștept să te văd mâine."

***

- Stai să înțeleg. Tu ai o întâlnire cu Chace, iar Colin și Martha nu știu?

- Nu-i așa, îi spun prietenei mele, în timp ce încercam să prind un taxi. Avem o întâlnire cu o firma și m-a rugat să vin cu el. Dimineață le-am spus că azi o să stau cu tine, iar dacă mă sună și nu le răspund, o să te sune pe tine și vreau ca tu să le spui ceva.

- Și ce anume să le spun?

- Găsești tu vreo scuză. Că dansam și muzica era prea tare și din cauza asta n-am auzit telefonul. Of, o să întârzii dacă nu oprește vreun taxi!

Mai fac un semn la un taxi care se apropia, iar spre norocul meu, acesta oprește și îi mulțumesc, spunându-i apoi unde să mă ducă.

- Îți rămân datoare dacă faci asta pentru mine!

- Bine, bine. O să caut eu ceva ca să-mi plătești pentru ceea ce fac acum, spuse Jenn, apoi îi aud oftatul. Sper ca ceea ce fac să merite. Dacă vi și te aud că plângi...

- Stai calma! Voi fi bine, râd eu, apoi mă uit la ceas și îmi dau seama ca mai aveam putin și aveam să-l văd pe Chace. Încerc să mă calmez, dar vocea lui Jenn mă trezi la realitate.

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Sep 04, 2015 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

Get BackUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum