Kapitel 1

998 18 3
                                    

OBS: i den här fanficen är alla singlar.

• Julias Pov •
Skolan. Det måste vara ett av de värsta ställena på jorden. Ja jag vet alla elever säger så hela tiden, men för mig är det verkligen så. Visst jag har vänner och så, men jag är fortfarande ensam liksom. Idag var det fredag, äntligen. I kväll skulle jag bara mysa upp i sängen och fortsätta kolla på min favorit serie, Greys Anatomy. Just nu var det svenska. Vi skulle läsa i någon bok. nu kanske ni tror att jag går i typ sexan, men nej jag går andra året på gymnasiet och våran svenskalärare säger att hon "tror på att böcker kan hjälpa oss". Mesigt som sagt.

• Harrys Pov •
Idag skulle vi åka till sverige. Jag och Louis satt redan på flygplatsen, vi hade inget bättre för oss direkt. Planet skulle gå om ca två timmar. Niall sa att han skulle dyka upp ca en timme innan och Zayn skulle komma om en halvtimme. Men Zayn har en vana att komma sent så han kommer nog lite efter Niall. "Harry hallå?" Louis knäpper med fingrarna framför mina ögon. "Va, vad?" Frågar jag förvirrat "Du var helt borta" skrattar Louis "och där kommer Niall" sa han och pekade åt vänster. Mycket riktigt där kom en liten blond Niall, han såg dock väldigt vilse ut. "Ska vi hjälpa honom?" Frågade jag. "Nepp, han får klara sig själv" sa Louis. Louis tog fram sin väska och började rota i den tills han hittade sin mobil. Vet inte vad han gjorde på den, verkade ju inte direkt intressant. "Där är ni ju!" Utropade Niall. Han dunsade ner på den andra stolen gämte mig och pustade ut. "Det var typ omöjligt att hitta er" sa han medans han letade i sin väska. Han tog upp choklad och lite godis. "Vill du ha?" Frågade han och mer eller mindre tryckte upp godiset i ansiktet på mig. Jag tog en bit. "Tack Niall". Nu satt båda med sitt och jag hade då inget att göra. Så jag tog fram min mobil och gick in på instagram. Kollade igenom lite bilder, inget speciellt sådär liksom. Det kändes ändå som att den här resan till Stockholm kommer att bli bra.

💜✨💜✨💜✨💜✨💜✨💜✨💜

Detta var första delen, jag vet att den är jätte kort med det är bara för att ni ska få lite kännsla om hur den är liksom.

xoxo Julia

Mr. StylesDär berättelser lever. Upptäck nu