XIV.

621 36 8
                                    

Po oneskorených raňajkách sa dvojica mladých chlapcov rozhodla nad prechádzkou v kráľovských  záhradách. Vlastne Jimin sa rozhodol nad predchádzakou, na čo kráľ len prikývol.

Yoongie chcel pre svoju kráľovnú len to najlepšie. V týchto veciach nevidel problém a tak svojej kráľovnej s úsmevom vyhovel. Vidieť ho šťatným mu prinášal pocit radosti. Takto sa necítil už dlho.

Jimin sa celý vysmiaty prechádzal po kráľovských záhradách obdivujúcich ich krásu. Nikdy si nevedel predstaviť ako tieto záhrady môžu vyzerať. No a teraz ich má na dosah a pozorovať ich bude každyčký deň svojho života.

Splnili sa mu všetky jeho sny. Zamiloval sa do kráľa. Jeho snom bolo s nim žiť šťastný život. Splnilo sa. Chcel vidieť kráľovské záhrady, splnilo sa. Chcel sa aspoň raz v živote najesť poriadne, splnilo sa. Práve môže kľudne umrieť. Mal všetko, čo si prial.

Yoongi však len spokojne pozoroval bloňďáčika ako behá po záhrade a s iskričkami v očiach preskúmavá káždý kúp záhrad. Nikdy si nepomyslel, že by ho jeden chlapec z chudobnej rodiny urobil až tak šťastným.

,,Vaše veličenstvo", prehlásil krajčír hneď ako sa dostal ku kráľovi, na čo sa mu hlboko uklonil. Kráľ mu pokynul, aby pokračoval no svoje oči nechal na mladom chlapcovi, ktorý sa javil byť viac nadšený.

,,Mám hotové všetky odevy pre vášho partnera", pokračoval krajčír na, čo sa už napriamil. Hneď po jeho slovách kráľ zbystrel a svoj pohľad náhle venoval krajčírovi. Nečakal, že ich urobí tak skoro.

,,Dobre. Odneste ich do mojej komnaty", na to kráľ dal krajčírovi mešec zlata a pokynul mu, aby učinil jeho vôľu. Krajčír z hlbokým úklonil odyšiel urobiť tak, ako si to kráľ želal. Nechcel nejak kráľa naštvať.

Yoongi hneď po odchode krajčíra svoju pozoronosť opäť presunul na svoju prekrásnu kráľovnú, ktorá sedela na zemi, opieral sa o svoje ruky a pozorovala oblohu bez obláčikov. Kráľ nemohol byť viac než spokojný z jeho kráľovnej.

,,Kráľovná moja", prehlásil kráľ na čo si upútal Jiminovi plnú pozornosť. Hneď mu pokynul, aby sa k nemu dostavil, na čo tak Jimin učinil. Bol vychovaný a poslušný, čo sa kráľovy veľmi páčilo. Nemusel ho nijak veľmi napomýnať a všetko, čo si prial preň urobil.

Hneď ako bloňďáčik pribehol ku kráľovi, obmotal si ruky okolo jeho pásu, na čo si ho k sebe pritiahol bližšie. Jimin od ľaku trošku nadskočil no hneď na to si položil svoje ruky na kráľovú hruď. Zadíval sa mu do jeho prekrásne fialových očí a čakal, čo si bude kráľ priať.

,,Krajčír má hotové tvoje odevy. Chcem ťa v nich vidieť", zašepkal Yoongi chlapcovi do ucha, čím zapríčinil jeho otrasenie. Položil si svoju hlavu medzi chlapcové rameno a krk, na čo začal nasávať jeho prekrásnu sladkú vôňu.

Jimin len prikývol a nechal kráľa robiť si s ním čo len chce. Dvôveroval mu, takže sa nemusel ničoho báť. Vedel, že by mu len tak neublížil. Bál sa iba toho, ako to bude prebiehať počas jeho premeny. Nechcel ju, no vedel, že nemá na výber.

Yoongi sa od chlapca odtiahol, ruku stále nechávajúc na jeho páse. Takto sa obaja pobrali do útrob paláca, smerujúc ku ich spoločnej komnate. Nikto z chlapcov po ceste neprehovoril, len sa nechali unášať prítomnosťou svojej milovanej polovičky.

Akonáhle dorazili ku svojej komnate, kráľ otvoril Jiminovi dvere, na čo mu pokynul, aby vstúpil. Jimin tak s narúžovelími tváričkami urobil. Pohľad mu hneď padol na posteľ plnú odevov. Nečakal, že tu bude až toľko šatstva.

,,Všetko je len tvoje moja kráľovná", prehlásil Yoongi, na čo si hneď obmotal ruky okolo chlapcovho pásu. Hlavu si zaboril do jeho sladkého miestečka, na ktorý začal pokladať jemné bozky.

Jimin sa nad tým len zachvel a viac naklonil hlavu na stranu. Bolo mu to príjemne, to nepopieral, no bál sa, že sa kráľ neudrží a na mieste ho zmení. Nevedel si predstaviť tú bolesť, akou si musel ešte prejsť.

Yoongi sa len uškrnul a jazykom si urobil mojrú cestičku až k jeho perám. Bez váhania sa mu na ne prilepil, na čo hneď dostal spátnú vezbu. Tak poslušná a šikovná bola jeho kráľovná, že odmietal uveriť, že je to reálne.

Kráľ chlapcovi nežne skúsol spodnú peru, na čo chlapec reagoval slabým vzdychom a pootvorením úst. Tým dal kráľovy prístup do jeho úst, ktorý kráľ samozrejme využil. Hneď začal preskúmavať jeho ústa. Nevinechal ani jeden kúsok.

Takto to pokračovalo niekoľko minút, až kým sa Jimin od kráľa surovo neodtrhol. Hásledne začal zhlboka dýchať, snažiace sa nabrať do pľúc čo najviac kyslíka.

,,Obleč si jedny z nich. Zvyšné sa odložia do skrine", prehlásil kráľ na čo chlapcovi venoval ďalších pár bozkov na jeho sladké miestečko. Následne sa od chlapca vzdialil, sadajúc si na svoje kreslo. Pozoroval každý chlapcov pohyb ako nejaká šelma.

Jimin len na sucho prehĺtol a podyšiel k posteli. Hneď si vybral svetlo modrú róbu s pár striebornými doplnkami. Rovno si ju začal obliekať, no v momente, kedy si uvedomil kráľov pohľad na jeho maličkosti, sčervenel.

Akonáhle bol potový, otočil sa čelom ku kráľovi. Na tváry mu hral slabý úsmev na čo jeho oči svietili iskričkami radosti. Kráľ nemohol nijak inak, ako sa len pousmiať a poklepať si na svoje stehno.

Jimin hneď pochopil a pricupital si to ku kráľovi. Rovno si sadol na Yoongiho stehná, hlavou opierajúc o jeho hruď, kde už päť rokov nebije srdce. No jemu to nevadilo a len sa nechal spokojne hladiť po chrbáte.

,,Si prekrásna moja milovaná kráľovna", Yoongi sa usmial a ďalej hladil svoju kráľovnú na jeho nohách. Jimin nebol o nič ľahší než steblo trávy. Aspoň tak to prišlo kráľovi, ktorý sa ho nemohol vynadívať.

Jiminovi boli Yoongiho dotyky veľmi príjemné a upokojujúce. Každý jeden jeho dotyk mu prinášal pokoj a pocit bezpečia. Vždy si prial mať pri niekom tento pocit. Jeho sny a túžby sa pri kráľovy vyplňujú.

Bloňďáčik si úľavne vydýchol a zavrel svoje unavené očká. Síce bolo niečo málo pred obedom, no pociťoval neuveriteľné nutkanie spánku. Nechal sa od kráľa hladiť, čím zapríčinil jeho rýchly príchod spánku.

Akonáhle Yoongi počul chlapcovo spokojné oddychovanie, uvelebil si po na sebe o niečo viac, a prehodil cez neho deku, ktorá bola prehodená cez operadlo kresla.

Tak prekrásne a roztomilé stvorenie už roky nevidel.

My cold vampire king ↝ⓎⓄⓄⓃⓂ︎ⒾⓃ✔︎Where stories live. Discover now