III.

596 31 3
                                    

Jimin POV

Práve sa pripravujem na lov zo svojimími bratmi. Došli nám zásoby mäsa a tak musíme ísť na lov. Nič iné nám nezostáva.

Hneď ako sme mali pripravené luky, šípi, kuše a iné porebné veci na lov. Nechce sa mi nikam chodiť, ale nič iné mi neostáva. Som najlepší z našej rodiny.

Cestou sme sa po tichu rozprávali, aby sme ich náhodou nevystrašili a oni neutiekli. Nesmieme sa vrátiť s práznymi rukami. To by sme nemochodili.

Keď už sa tu prechádzame pol hodinu bez nálezu, rozhodli sme sa, že sa rozdelíme. Ja pôjdem do prava a Jin s Jungkookom do ľava.

Pomaly som sa prechádzal a snažil som sa nájsť nejakú srnu. Všetko som poctivo prehľadal. Nesmie mi nič uniknúť.

Musím povedať, že sa mi to aj vyplatilo. Našiel som srnu, ako sa pásla pri jazere. Bola mi chrbtom a vizerá to tak, že si ma nevšimla. To mi hrá do karát.

Postavil som sa za krík, ktorý sa nachádza v blízkosti toho jazera. Následne som si do ruky zobral luk a šíp. Šíp som nasmeroval na srnu. Naprahol som luk a zabodol do jedného boda. S výdychom som šíp pustil a on sa rozletel na srnu. Hneď na to sa jej zabodol so hlavy.

Sám pre seba som sa usmial a podyšiel som k srne. Skontroloval som, či je mŕtva. Hneď ako som sa oresvedčil, šíp som jej z hlavy vytiahol a zviazal som jej nohy. Celý čas som mal však divný pocit, akoby ma niekto sledoval.

Nohy som pevne zviazal lanom a následne k nim priviazal ďalšie, za ktoré ju budem ťahať.

Lano som si prehodil cez rameno a chystal som sa pokračovať v prieskume no prerušil ma niečí hlas.

,,Pekná sreľba."

Yoongi POV

Doma sme už nemali krk a tak som bol nútený ísť na lov. Všetku som skoro vypil. Nikto mi totiž nepovedal, že budem až takto hladný.

Zobral som si pre istotu kušu, keby ma niekto náhodou uvidel. Mal by som dobrý dvôvod na to, čo robím v lese.

Svojou rýchlosťou som sa rozbehol do lesa na konci panstva. V okolí je málo ľudí a tak by nemal byť problém, keď si tam ulovím nejaké zviera. Na zabitie človeka sa ešte necítim. Som totižto čerstý upír a neviem, čo by vo mne spôsobilo zabitie človeka.

Dobehol som do lesa, kde som sa začal obzerať, či neuvidím nejaké zviera. Keď som ho nikde nevidel, započúvalo som sa do zvukou.

Počul som srnu ako jej bude srdce a spokojne sa pasie. Chystal som sa za tým zvukom rozbehnúť, ale v okolí som začul aj plkot ľudského srdca.

Neváhal som a rozbehol som sa za tým zvukom. Hneď ako som dobehol, schoval som sa za stromami.

Pred sebou som uvidel srnu, ako sa pasie. Následne som si všimol pohybu v kríkoch. Zaostril som a uvidel mladého chlapca z lukom v ruke, mierac na srnu.

Musím povedať, že je prekrásny. Ná krásne blond vlasy, detskú tváričku a roztomilé malé prsty. Musí byť v mojom veku, lebo vyzerá mlado. Ale je mi v tvári nejak povedomí. No neviem si spomenúť, kde som ho videl.

Chlapec sa napriahol a strelil srnu do čela. Presne do stredu. Zprekrásne sa z nej valila krv. Ale aj tá strela bola perfektná.

Chlapec sa k nej zo spokojným úsmevom priblížil. Následne jej šíp vytiahol z hlavy a obviazali nohy lanom. Hneď na to si lano prehodil cez rameno a chystal sa odýsť.

To ma donútilo sa prebrať a výnst spoza stromov. Musím zistiť skadiaľ ho poznám.

,,Pekná streľba", prehlásil som s vážnou tvárou.

Jimin POV

Otočil som sa za hlasom a uvidel korunného princa s kušov v ruke. Očividne je na love. Ale dosť ma prekvapuje, že práve tu, kde nikto pomalí nieje.

,,Ď-ďakujem vaše veličenstvo", uklonil som sa a pozrel sa jeho smerom. Celkom som znervóznel, keď sa pousmial a podyšiel mojím smerom.

,,Nestretli sme sa mi náhodou niekedy? Si mi dosť povedomí", prehlásil s prezrel sa mi od hlavy až po päty. Znervóznilo ma to a srdce sa mi rozbúšilo viac.

,,Š-šľachtil som v-vám kone", pevnejšie som v ruke zovrel lano. Bojím sa byť v jeho prítomnosti. Hlavne teraz, keď som zistil, že sú upíri.

Dúfam, že na to len prikývne a pôjde preč. Necítim sa v jeho blízkosti dobre.

Síce je prekrásny, ale ide z neho strach. Mám pred ich rodinou veľký rešpekt a bojím sa, či by som náhodou nepovedal niečo zlé. To by asi nedopadlo dobre.

Yoongi POV

Hneď ako som si ho prezrel, znervóznel. Srdce sa mu rozbúšilo o mnoho viac. Akoby práve dobehol maratón a on si nevedel ukľudniť srdečný tep.

Tiež z neho išla prekrásna vôňa. Zo žiadne človeka taká nejde. Je sladká a ukľudňujúce. Chcel by som jeho krv ochutnať, ale neviem, akoby zareagoval.

Rodičia mi povedali, že to nesmie nikto vedieť. Nebolo by to pre nich dobré. Vlasne by to bolo pe celú našu rodinu zlé.

Hneď ako mi povedal, že nám šľachtili kone, spomenul som si na prekrásneho malého chlapca, ktorý šľachtili kone. Bol zlatý a tak nevinný. Usmieval sa pri všetkom, čo robil. Myslím, že mu úsmev nikdy nepadne z tváre. No okrem tohto momentu. Musí byť mojou prítomnosťou zaskočený.

,,Koľko máš vôbec rokov?", jedna z mnoha zaujímavých otázok, ktoré mi blúdia po rozume. Nemôže byť odo mňa nejak starší. Nevizerá na to.

,,13 pane", prehlásil prochu rozklepane. Je zlaté, ako sa bojí. Bol by skvelou kráľovnou. Je úplne submisívny.

Kráľovnú budem musieť hľadať po svojej korunovácii. Bude niečo ako mája živiteľka. Bude mi dodávať krv, ak by sa mi moje zásoby minuli. No ona bude musieť piť len moju, alebo zvieraciu krv. Kráľovná je skvôr len sa odreagovanie. Na nič iné. No vlastn ešte na splodeniu potomka, aké to je samozrejmosť.

,,Si tu sám?", ak povie hej, neviem či sa udržím a neuhriznem ho. ,,Nie. S-som tu zo svojími B-bratmi. No aspoň t-tu niekde v okolí by m-mali byt'", prehlásil trochu roztrasene. Je tak zlatučký.

Toto mi príde divné. Nikoho okrem svojho brata som nenazval zlatučkím. Iba môj brat dostal toto pomenovanie. Nerozumiem.

Budem nútený sa na to opýtať rodičov.

Jimin POV

Stále tu stojí a vypituje sa ma rôzne otázky. Je mi to nepríjemné. Bojím sa a chcem už zo svojími bratmi odýsť.

,,Nechaj ma ťa doprovodiť k nim", prehlásil princ po chvíli ticha. Vykulil som naň oči. On chce byť v mojej prítomnosti? To je nemožné.

,,To nemusíte. Len by ste strácali čas. Určite sa chystáte na lov", poukázal som na jeho kušu. Princ sa tomu len zasmial.

,,Ani nie. Už ma to prešlo. Nechce sa mi nič", na to som prikývol. Nechcel som byť nezdvorili a tak som súhlasil z jeho doprovodom.

Cestou sme sa trochu ešte rozprávali. Neviem prečo, ale ja som sa jeho prítomnosťou nejak ukľudnil.

Cítim sa teraz tak divne. Neviem, čo sa to so mnou deje.

My cold vampire king ↝ⓎⓄⓄⓃⓂ︎ⒾⓃ✔︎Where stories live. Discover now