XVI.

566 30 13
                                    

Jiminovi sa v tom momente akoby zastavilo srdce. Nečakal, že to naňho princ vyvalí. A už vôbec nečakal, že sa bude chcieť rozprávať práve o jeho malom bračekovi.

,,Myslíš, že chceš mať z mojím bračekom rovnaký vzťah ako ja z kráľom?", spýtal sa neveriacky chlapec. Neočakával, že by chcel princ žiadať jeho o bratovi ruku. Nemá problém vložiť princovi do rúk bratov život, no nechcel, aby ho princ akokoľvek menil.

Taehyung len prikývol a čakal na chlapcovu odpoveď. Vedel, že mu určite chlapec nedá zvolenie zo strachu o bratov život. Bol však rozhodnutý o Jungkookovu ruku bojovať.

,,Nemám najmenší problém vložiť život svojho malého bračeka do vašich rúk. No odmietam mu život akokoľvek meniť. Ak sám bude chcieť zmenu, budiš. Princ Taehyung, ak ma žiadate o ruku môj bračeka, tak musíte splniť moje požiadavky", prehlásil Jimin po chvíli tichého rozmýšľania nad odpoveďou.

Vedel, že si teraz dovolil rozkazovať princovi, no odmietal akokoľvek svojho brata meniť. Potreboval sa uistiť, že jeho brat bude v dobrých rukách. Rukách niekoho, kto ho ochráni pred všetkým zlým.

,,Všetko čo len budeš chcieť", podpovedal princ takmer bez rozmýšľania. Nechcel čakať už ani minútu. Potreboval mať svoju kráľovnú pri sebe. Potreboval ju mať pri sebe, aby sa dokázal o ňu postarať.

,,Dobre. Nechajte ma si to premyslieť", Jimin povedal celkom prekvapene. Neočakával, že by princ pristúpil na jeho podmienky. No na druhej strane bol rád. Princovi veril, no potrebuje čas na uležanie nápadu v jeho hlave.

Chlapci sa takto rozprávali ešte nejakú dobu. No nakoniec sa Jimin rozhodol vrátiť za kráľom. Chcel byť opäť pri ňom a užívať si spoločnosť svojho prekrásneho kráľa.

Rozlúčil sa z princom a následne vyšiel z komnaty. Priamou cestou si to rovno namieril smerom ku kráľovej komnate. Síce od neho bol len na chvíľu, no potreboval ho mať znova pri sebe. Jeho prítomnosť ho ukľudňovala a cítil sa pri ňom v bezpečí. Takýto silný pocit bezpečia necítil ani u svojich rodičov.

Akonáhle zastavil pred dverami od kráľovej komnaty, zaklopal a čakal na zvolenie, kedy mohol vstúpiť. Po chvíli sa dvere otvorili, čo chlapcovi nahnalo husiu kožu. Bolo to pre neho desivé, no potom si uvedomil, že jeho kráľ je upír. Vydýchol a bez ďalšieho čakania vkročil do komnaty.

Hneď mu pohľad spadol na kráľa, ktorý sedel na svojom kresle a hladovo sa naň pozeral. Pred kráľom uvidel tácku z bohatým obsahom jedla. Samozrejme Jimin pochopil, že jeho kráľ je hladný.

Yoongi nebol až tak hladný, ako si myslel chlapec. Skvôr nebol hladný vôbec, no chuť chlapcovej krvy mu chýbala. Potreboval sa jej nabažiť. Potreboval ju znova ochutnať. Bola pre ňu ako droga, ktorej sa nevedel vzať.

Jimin bez ďalšieho čakania zavrel dvere od komnaty a pobral sa za svojím kráľom. Akonáhle bol pred kráľom, posadil sa naň obkročmo. Kráľ mu v tom momente položil ruky na boky, ktoré mu začal stáčať a rôzne masírovať. Hneď si aj Jimin zahrizol do spodnej pery.

Svojou rukou si stiahol z ramena jeho modrú a rozhodne drahú róbu. Tým dal kráľovy dokonalý výhľad na jeho svetlú pokožku, na ktorej boli už malé jazvy po kráľových zuboch. Len sa nad tým usmial a hneď svoj pohľad presunul na jeho prekrásnu, šikovnú kráľovnú.

,,Moja poslušná a prekrásna kráľovná", Yoongi preťal ticho medzi nimi. Hneď si aj všimol, ako jeho kráľovná nabrala na bacuľatých líčkach farbu. Tak prekrásny pohľad na jeho kráľovnú ho robil šťastným.

,,Pre svojho kráľa vždy", prehlásil Jimin hanblivo. Strašne sa hanbil za svoj čin. No potreboval sa schopiť a dať jeho kráľovi najesť.

Yoongi bol vetou svojej kráľovný milo potešený. Bol rád, ako sa jeho kráľovná pri ňom správa. Lepšiu už ani nemohol mať. Vlastne ani lepšia neexistuje.

Jimin má všetko, čo si kráľ prial. Je poslušný a tak ho kráľ nemusel stokrát napomýnať. Je prekrásny, čím kráľovy poskytuje každú sekundu ten najkrajší pohľad. Určite by sa jeho krása nedala zachytiť ani na plátne. Je nežný, čím sa kráľovi len viac páči. Jeho starosť o kráľa sa ani nedá opísať. Yoongimu sa táto vlastnosť na ňom páči. Uvedomuje si, že chlapec pri tom trpý, no aj napriek tomu je ochotný nechať kráľa, aby ho oberal o krv.

Yoongi venoval svojej kráľovnej úprimný úsmev, na čo hneď aj dostal odozvu v podobe chlapcovmu širokému úsmevu. Takmer mu nevedel nájsť oči. Namiesto nich mal chlapec len šiarky.

,,Najedz sa moja drahá kráľovná", prehlásil kráľ jemným hlasom. Jiminovi hneď aj prešli zimomriavky po chrbte. Nechápal, prečo mu kráľ ponúka jedlo. Ešte sa on nenajedol.

,,Nie kráľ môj. Budem jesť až po vás", povedal Jimin rozhodnute a pevne. Nechcel nechať kráľa o hlade. Musel zabezpečiť, aby mal kráľ všetko, čo potrebuje. Chcel preň len to najlepšie. Bol by ochotný zaň položiť život.

,,Kráľovná moja. Si to nadokonalejšie stvorenie, aké som kedy videl. Som šťastný, že ťa mám. Tak štedrá kráľovná z teba vyrastie. No ja nie som až tak hladný. Kľudne sa najedz", Yoongi venoval posledný pohľad svojej kráľovne, na čo ho hneď premiestnil na Jiminové rameno.

Kráľ daroval bozk na odhalenú kožu svojej kráľovný. Následne mu kožu zahalil jeho róbou a posadil ho na svoje nohy tak, aby mu na nich sedel bokom. Hneď na to zobral tácku z jedlom do ruky a položil ju chlapcovi na pery.

Jimin trochu neochotne začal jesť. Nechcel jesť sám, no očividne nemal na výber. Hlavne nechcel naštvať svojho kráľa. Ak ho to urobí šťastným, je ochotný aj zomrieť.

Po chvíli Jimin prestal jesť. Bol viac ako plný. Myslel si, že za chvíľu praskne. Preto tácku opäť položil na stolík. Na to sa oprel o hruď kráľa a úľavne vydýchol. Kráľ sa tomu len zasmial - samozrejme vnútorne - a obmotal svoje ruky okolo chlapcovho pásu.

,,Musím ísť skontrolovať vojakov. Chceš ísť so mnou?", spýtal sa kráľ po chvíli ticha. Hlavu mal zaborenú v chlapcových vlasoch. Príjemný pocit chlapcovho bitia srdca ho ukľudňoval a keby mohol, aj by zaspal.

Jimin len prikývol a postavil sa z kráľovho lona. Ten jeho čin zopakoval. Obaja sa následne pobrali z komnaty, kde kráľ obmotal svoju ruku okolo pásu jeho kráľovný. Tým si ju k sebe pritiahol bližšie a spokojne pokračoval vo svojej ceste.

Presne takto si to predstavoval kráľ.

My cold vampire king ↝ⓎⓄⓄⓃⓂ︎ⒾⓃ✔︎Donde viven las historias. Descúbrelo ahora