The End

102 3 0
                                    

Tohle je !!!poslední!!!kapitola lidičky.

Pohled Caroline

Po týdnu od toho incidentu jsem začala ještě víc zvracet, každé ráno a co jsem zjistila že jsem těhotná!!! Rebekah protože tu byla tak to vykecala Klausovy a ten je teď tu pořád. Ne že by mi to vadilo, ale já přemýšlela že bych to dítě normálně porodila a nic mu neřekla.

Vymyslela bych si svého imaginárního manžela a žila bych s ním do své smrti, někdy si připadám jak idiot a teď když jsem v tom tak to je ještě větší, Klausovo dítě bude blbý.

Jinak už jsem teda v tom 6 měsíců, břicho mám jak balón a nevejdu se do ničeho, nemůžu zvednou něco ze země, nemůžu si obléct boty jelikož moje břicho mi to prostě nedovolí, ale má to dobrou stránku všichni kolem mě probíhají a dělají co řeknu, začala jsem toho využívat a Damon a Klaus si toho všimli.

Ležím na gauči v obýváku, popcorn mám na své bříšku který není plochý bohužel a koukám se na hledá se nemo, najednou mě začal otravovat Damon,,už konečně sklapni Damone" křikla jsem,,však nic neříkám jen říkám že si nám vyžrala celou ledničku" řekl,,jsem těhotná" řekla jsem, poslední dobou tyhle dvě slova říkám často,,noa" řekl Damon,,Damone přísahám jestli ještě jednou na mě promluvíš tak ta váza přistane na tvé hlavě" řekla jsem, Damon naštěstí nic neříkal a díval se jak koukam na hledá se nemo a jim popcorn a najedou reálně jsem začala z ničeho nic brečet,,Caroline" řekl Damon,,sklapni!!!" zařvala jsem zašeptala kouzlo a váza dopadla na Damonově hlavě, najednou smutek byl pryč a začala jsem se smát,,ta váza zrovna nebyla levná" řekl Damon,,to nikoho nezajímá" řekla jsem a pořad se smála.

Najednou jsme uslyšeli jak se někdo začal smát byl to Kol a Klaus,,vás sledovat je lepší než televize" řekl Kol,.přesně. Rebeko přines nám popcorn koukáme na Car a Damona" řekl Klaus a Kol s Klausem se začali smát,,hmmm...Car a Damon myslím že by to byl moc dobrý nápad má seriál" řekla jsem a zamyslela se,,jistě že, budu tam já" řekl Damon,,dobrý nápad sestřičko a já to budu režírovat" řekl Kol a mezi tím Rebekah dala Nikovy popcor a on se teď na nás všechny koukal a jedl popcorn,,tak nic, už jsem od toho nápadu vyrostla" řekla jsem,,jo jo já ještě musím posekat zahradu" řekl Damon a odešel směrem do pokoje,,pitomci vy mě nechcete jako režiséra" řekl Kol,,a kdo by chtěl" řekl Klaus, sedl si vedle mě a koukal se mnou na hledá se nemo.

U konci jsem začala brečet a Klaus se na mě díval s pobavením ve tváři,,hele" řekla jsem,,a Klaus se začal smát ještě víc.

O 3 měsíce později

Po tom co Stefan Damon a Klaus začali vyšilovat když mi praskla voda, protože oni jediný byli doma. Stefan létal sem a tam a volal všem který měl v kontaktech, zatímco Damon létal kolem mě s ručníkama horkou vodou a Klaus který se snažil přemluvit naše dítě aby zůstalo v děloze. V tu chvíli mi došlo že já nejsem jediná která je blbá v tomhle domě, což mě zahřálo u srdce.

Když se na mě konečně tam nahoře někdo usmál a poslal mi sem Bonnie a Rebeku byla jsem štěstím bez sebe a kluci nejspíš taky, úplně si oddychly a Damon z toho všeho odpadl, připadala jsem si jak v nějakém fanfiction blbým příběhu, přitom v reálu bych byla se Stefanem měla dvojčata s Alaricem pak by Stefan umřel já zase něco cítila ke Klausovy a ten by pak umřel protože chtěl zachránit svou dceru (xdd Caroline Jolanda)

Klaus mě odnesl do mého pokoje a Bonnie a Rebekah mě pak začali říkat abych tlačila atd...však to znáte každopádně bolest byla nesnesitelná, zkuste si procpat něco tak velkého jako je dítě něčím tak malým jako je například cibule,,za to můžeš ty!!!" křikla jsem na Klause,,neměla jsem si s tebou nic začínat, nechceš to dítě porodit ty?" zeptala jsem se,,ne" řekl a koukl se na mou zvětšenou vagínu,,nekoukej se tam ty úchyle!!!!" křikla jsem a Nik dal před sebe ruce na důkaz že se vzdává.

Pak už jsem slyšela jak se domem ozval pláč dítěte, Rebekah mimčo šla umýt a převléknout pak mi ho? Dala do náruče,,je to kluk" řekla,,ale ne" řekla jsem,,co se děje?" zeptal se Damon když vešli dovnitř,,řekla jsem Klausovy že muže vybrat jméno pro kluka" řekla jsem,,co je na tom tak špatného?" zeptal se Elijah,,jmenuje se Niklaus a dal Marcelovy jméno Marceluss" řekla jsem a Nik se začal smát,,víš co vyber křestní a já prostřední" řekl a já byla štěstím bez sebe, koukla jsem se na toho malého vetřelce který byl mimochodem moc roztomilí (média) sice se netěším na to až vyroste protože jestli bude jako Klaus tak to se zastřelím, sice to zní jako bych ho neměla ráda, ale já si ho zamilovala od chvíle co jsem zjistila že ho mám, proto jsem nechtěla ani o něj přijít když mi řekl Damon že mám i tuhle možnost.

,.Ahoj Archie" řekla jsem a koukala se pořad na to nádherné miminko který mi držel těmi maličkými ručičky prst, pak mi ho ukradl Nik a vzal si ho do ruky,,viděla jsem v Nikově očích že ho má rád, navíc se usmíval a Archie nezačal brečet což je dobré znamení,,Archie Henrik Mikaelson" řekl Nik koukl se na mě, bylo hezké že mu dal jméno po jeho bratrovi který zemřel když mu bylo cca 13 usmála jsem se na Nika a Damon přišel k nám a vzal od Klause Archieo který hned začal brečet, začali jsme se všichni smát,,nemá mě rád" řekl Damon a dal Archieo Eleně u který už byl v pohodě a přestal brečet, ještě víc jsme se všichni začali smát,,to snad není možný" řekl Damon pak Archieo měli všichni teď už ho držel Kol u kterého začal taky brečet,,ale no tak" řekl Kol a všichni jsme se začali smát.

Rebekah vzala od Kola Archieo a šla pryč z mého pokoje a to samé udělali všichni kromě Klause který tu zůstal,,Caroline chci aby ses s námi přestěhovala do New Orleans i s Archiem, nic špatného tobě ani Archiemu neudělám budu se snažit a-" chtěl pokračovat, ale já ho políbila za těch 9 měsíců jsem se do něj stačila znovu zamilovat,,jo" řekla jsem,,takže se přestěhuješ" řekl a usmál se a já kývla,,mám jen jednu malou podmínku" řekla jsem,,budeme jezdit do Mystic Falls. Vánoce a tak dále chci trávit s rodinou a rodina jsi ty, Archie, Rebekah, Elijah, Freya, Kol, Marcel, Finn, Damon, Stefan, Elena, Bonnie, Jeremy-" chtěla jsem pokračovat, ale tentokrát mě umlčel Nik polibkem,,chápu" řekl Klaus a já ho znovu políbila.

Šla jsem se vykoupat, protože jsem byla celá spocená atd...po tom porodu. Nalíčila jsem se lehce navlnila vlasy a Oblékla jsem se do:

Šla jsem do obývacího pokoje a viděla jak jak se všichni smějí a Nika který má v náruči našeho syna a hraje si sním, v tu chvíli mi bylo jasný že jsem s ním tentokrát neudělala chybu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Šla jsem do obývacího pokoje a viděla jak jak se všichni smějí a Nika který má v náruči našeho syna a hraje si sním, v tu chvíli mi bylo jasný že jsem s ním tentokrát neudělala chybu.

Šla jsem k nim Nikovy ukradla našeho syna a Damon mi dal šampaňský,,na Caroline a Archieo" řekl Kol a všichni se napili až na mě a Nika na kterého jsem se podívala, on si semnou cinkl skleničkou,, a na nový začátek" řekl a napili jsme se.

Přeji hezkého Mikuláše lidičky👹😇

~Vaše Julča♥~

Klaroline Caroline and the HybridWhere stories live. Discover now