Are you ok?

82 3 0
                                    

Pohled Caroline

,,Ano. Caroline je Mikaelovo dcera" řekla a Nik jí pustil a já se vydala ven.

Začala jsem to rozdýchávat a pak se tu objevil Nik s Damonem,,jsi v pořádku?" zeptal se Damon,,jak bych asi tak měla být v pořádku? Nejsem Forbes, ale Mikaelson" řekla jsem a pak znovu pokračovala,,celou tu dobu byl můj otec ten kokot Mikael a chodila jsem s vlastním bratrem Damone! Přišla jsem o to s Kolem" řekla jsem,,no....mámu stejnou nemáte jen otce" řekl Nik,,a to mě má uklidnit?" zeptala jsem se,,nejspíš ne" řekl,,půjdeme Caroline?" zeptal se Damon,,ne já musím" řekla jsem a už běžela směrem do lesa,

Pohled Damona

,,Kam zase šla" řekl jsem,,myslím že vím kam" řekl Klaus a už tu nebyl,,skvělí" řekl jsem vrátil jsem se zpátky do baru a objednal si,,burbon dvojitej" řekl jsem,,neměl bys pít" řekla Lily,,a co ti je po tom MATKO! Jsem už dospělý" řekl jsem a napil se ze skleničky a slovo matka jsem zdůraznil,,máš pravdu" řekla sedla si vedle mě a já byl už celý šťastný, že si vedle mě sedla, protočil jsem očima a znovu se napil,,dejte mi taky burbon" řekla a já se na ní koukl,,neměla by si být příkladem pro svoje děti?" zeptal jsem se,,jenomže ty mě za tvou mámu nepovažuješ" řekla Lily,,pravda jsi pro mě cizí osoba, takže jestli dovolíš tak odejdi nemám se bavit s cizími lidma" řekl jsem.

Pohled Caroline

,,Caroline!!" křičel na mě Nik zatímco já už ležela na trávě a koukala na nebe a vyprázdnila si mysl.Někteří meditujou a já jdu do lesa a někam si tak lehnu.Ano přesně tak.

,,Caroline" řekl Nik když me našel a lehl si vedle mě jen tak jsme tam leželi, koukali na nebe a nic neříkali až když to nejspíš Nik nevydržel,,omlouvám se" řekl,,já ti už dávno odpustila Niku, jen s tebou být prostě nemůžu mužů být jen kamarádka nic víc" řekla jsem vstala jsem a Klaus udělal to samé,,zbohem Niku" řekla jsem dala mu pusu na tvář a odešla.

,,Caroline počkej" řekl Nik a objevil se předemnou nic neříkal jen se name díval viděla jsem že o něčem přemýšlí a jak zaváhal, ale pak spojil naše rty a já začala spolupracovat Nik mě přitiskl ke stromu roztrhal mi tričko ale i podprsenku a dál víte.

Oblékla jsem se, ale protože jsem neměla tričko a ani podprsenku tak mi Nik dal jeho tričko a odešla jsem za Damonem, šla jsem do baru a uviděla ho opilého u baru s Lily,,ahoj" řekl ten známí Barman u kterého si nemůžu vzpomenout jméno,,ahoj...pomůžeš mi?" zeptala jsem se a ukázala na Damona,,tvůj kluk?" zeptal se,,ne kamarád" řekla jsem a šla k Damonovy.

,,Damone dej mi kličky od auta" řekla jsem,,to v žádným případě" řekl opile a já sáhla do kapsy jeho bundy a vytáhla kličky,,pojď Damone půjdeme domů" řekla jsem Damon vstal a málem spadl kdybych ho já a ten barman nechytl,,jsem v pohodě, jsem v pohodě" řekl a Barman mi ho pomohl dát do auta,,děkuju" řekla jsem,,za málo" řekl,,já se ti moc omlouvám, ale zapomněla jsem tvé jméno" řekla jsem,,jsem Liam ty musíš být Caroline" řekl,,jo to jsem,,tak pojď už Caroline" řekl Damon,,tak ahoj" řekla jsem nastoupila do auta,,ahoj" řekl Barman tedy Liam před tím než jsem odjela.

Mezi tím co jsme odjeli tak Damon vystřízlivěl a zdříml si,,Carbear kde máš tričko?" zeptal se Damon,,kde bych ho měla na sobě" řekla jsem,,hmmm..tohle tričko není tvoje je Klause" řekl,,ty jsi pamatuješ co kdo měl na sobě jsi jak holka" řekla jsem,,no tak neměň téma vím že je Klause" řekl,,není" řekla jsem,,Car znám tě už moc dlouho, poznám když lžeš" řekl Damon a já tam jen seděla a rači nic neřekla.

,,Nebudu se ptát proč máš jeho tričko na sobě" řekl,,ne to bys neměl" řekla jsem a Damon si nasadil brýle,,víš o tom že není sluníčko že jo" řekla jsem,,a ty víš o tom že už je zima a ty si nosíš věci jak na léto" řekl,,nemám věci" řekla jsem,,ale hovno, máš jich víc jak já" řekl,,můžeš už konečně držet hubu řídím" řekla jsem Damon našpulil pusu vyndal si krevní vak a začal pít a při tom se na mě koukal, myslela jsem že snad vybuchnu.

Když už jsme konečně byli v Mystic Falls hned jsem běžela do pokoje lehla si na postel a upadla do říše snů, byla jsem hrozně unvená.

Vzbudila jsem se, udělala jsem si raní hygienu, navlnila jsem si vlasy a šla se obléknout do:

Nikovo Tričko jsem složila a dala do skříně měla jsem v plánu to dát Rebece, jestli tu ještě pořad je

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nikovo Tričko jsem složila a dala do skříně měla jsem v plánu to dát Rebece, jestli tu ještě pořad je.

Najednou se mi z ničeho nic udělalo špatně nejspíš s toho že jsem vůbec nic včera nejedla, jen jsem měla burbon což není jídlo, cítila jsem že budu zvracet tak jsem běžela na záchod otevřela mísu a vyblila jen ten burbon.

,,Jsi v pořádku?" zeptal se Stefan když šel kolem s Elenou, Elena za mnou šla a chytla mi vlasy a já se znovu vyzvracela,,ne" řekla jsem,,jedla si včera vůbec něco?" zeptal se Stefan,,asi ne" řekla jsem,,nic nejedla" řekl Damon.

Když už jsem nejspíš vyzvracela ten burbon tak jsem zavřela mísu, sedla si a spláchla,,je ti dobře?"zeptala se Elena,,jo už je to lepší" řekla jsem,,tak pojď se najíst" řekl Stefan já ho poslechla ale nejdřív jsem si vyčistila zuby, spláchla se vodou a šla se najíst

Odpoledne přišla Bonnie. Damon jí dal ten náhrdelník a s Bonnie jsme udělali kouzlo a tím ho zničili, pomohla jsem Bonnie najít zas svou magii.

Klaroline Caroline and the HybridWhere stories live. Discover now