•Veronica•

83 4 1
                                    

Pohled Caroline

Po dvou týdnech

,,Počkej takže ty jsi utekla od rozruřeného Klause?" zeptal se Stefan,,jo" řekla jsem,,hmmm....zůstaneš tu do konce tvého života, který je dlouhý" řekl Damon,,proč? Vždyť tam musím jet a nic se mi  nestane" řekla jsem,,a proč si nám to neřekla hned, jak jsi sem přišla?" zeptala se Bonnie,,protože to není důležitý" řekla jsem a všichni se jen na mě dívají,,fajn jdu si zabalit" řekla jsem a šla jsem směrem do pokoje.

Sbalila jsem si věci a šla dolu,,tak já jedu" řekla jsem,,zůstaň tady alespoň týden" řekl Damon,,vím o co ti jde nezůstanu tady" řekla jsem, dala jsem Damonovy pusu na tvář rozloučila jsem se se všemi a nasedla jsem do auta a odjela jsem.

Cesta trvala dost dlouho, ale už jsem konečně uviděla tu ceduli•vítejte v New Orleans• pořádně jsem se nádechla a jela k domu nevěděla jsem co mám čekat.

Když jsem byla u domu tak za mnou přišla blondýna s modréma očima, možná jsem jí nikdy neviděla ale z doslechu jsem o ní slyšela hodně věcí a vedle ní šel Kol.

,,Ahoj....moje auto je zpátky konečně" řekl Kol a objal mě,,ty jsi Freya že?" zeptala jsem se,,ano" řekla,,ráda tě vidím" řekla jsem a Freya se usmála.

,,Je fajn že jsi zpátky, ale musíme zachránit Klause" řekl Kol,,co se stalo?" zeptala jsem se,,čarodějky" řekl,,udělala jsem lokalizační kouzlo, víme kde je" řekla Freya,,dobře půjdu s vámi" řekla jsem,,takhle ne" řekl Kol,,proč?" zeptala jsem se,...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

,,Je fajn že jsi zpátky, ale musíme zachránit Klause" řekl Kol,,co se stalo?" zeptala jsem se,,čarodějky" řekl,,udělala jsem lokalizační kouzlo, víme kde je" řekla Freya,,dobře půjdu s vámi" řekla jsem,,takhle ne" řekl Kol,,proč?" zeptala jsem se,,Caroline šaty! Vážně? Caroline tam kam jedeme tak je to tam špinavý, starý kdo ví možná jsou tam myši a ty jsi vezmeš bílé šaty" řekl,,tak se převlíknu" řekla jsem,,na to není čas" řekla Freya.

A já luskla prsty a oblékla se do:

,,Lepší?" zeptala jsem se a Kol kývl,,no ty boty jsou s podpatkem, ale snad nespadneš jako vždy, dávej si pozor na klacky" řekl já protočila očima a nasedli jsme do auta a odjeli jsme

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

,,Lepší?" zeptala jsem se a Kol kývl,,no ty boty jsou s podpatkem, ale snad nespadneš jako vždy, dávej si pozor na klacky" řekl já protočila očima a nasedli jsme do auta a odjeli jsme.

Byli jsme před nějakou velkou bílou budovou podle toho co Kol říkal tak to byla nemocnice.

,,Dobře rozdělíme se" řekl Kol když jsme byli u dveří a byli tam tři chodby,,dobře" řekla jsem Freya šla na levo Kol na pravo a já šla rovně.

Chodila jsem po velké chodbě a pak jsem uslyšela křik Nika tak jsem šla na místo od kterého křik vycházel, uviděla jsem Nika na nějakém lehátku přiběhla jsem k němu a začala ho rozvazovat v tom mě někdo přerušil.

,,Caroline že" řekla dívka v mém věku měla černé kudrnaté vlasy pod ramena a modré oči musela jsem si přiznat, že byla krásná a taky že by se hodila k Damonovy.

,,Jo to jsem já" řekla jsem po chvilce mlčení,,Caroline proč chceš Klause vysvobodit?" zeptala se,,amm..nejspíš proto že jsi ho unesla" řekla jsem,,já ho neunesla přišel sám" řekla, sedla si na židli dala si nohu přes nohu a pozorovala mě.

,,Tak proč ten křik?" zeptala jsem se,,jo tohle víš měla jsem hlad" řekla,,co že" řekla jsem,,ano jsem upír který se živý krví upírů....já vím je to divný" řekla,,tak proč je svázáný?" zeptala jsem se,,to aby mi neutekl, víš tenhle rozhovor mi připadá jako kdybych byla vlk převlečený za babičku a ty bys byla karkulka, jen jsem hezčí než ta babička" řekla, Nik se uchechtl a já se na něj podívala.

Rozvázala jsem ho a Nik se posadil,,příště za tebou nepůjdu" řekl Nik s úšklebkem,,tak já půjdu za tebou" řekla uculila se a mrkla, neměla jsem ani tušení co se to děje.

Nik vstal rozloučil se s ní a šel směrem pryč a já ho následovala, ještě před našim odchodem na nás zamávala.

Po cestě jsme potkali Freyu a Kola šli jsme k autu a nastoupili jsme já s Nikem jsme seděli v zadu a Kol s Freyou ve předu.

Za tu dobu Nik na mě ani jednou nepromluvil, vlastně se mnou nemluvil vůbec od chvíle, kdy jsem se vrátila zpět.

Když jsme přijeli já šla do pokoje a vybalila jsi věci a šla dolu do obývacího pokoje, chtěla jsem najít Nika ale Nik v obývacím pokoji nebyl tak jsem šla do jeho pokoje bez zaklepání jsem vstoupila, slyšela jsem sprchu chtěla jsem s ním mluvit o samotě a kdyby pak Nik přišel dolu do obýváku neměla bych šanci, jen tak jsem utekla Kolovi.

Lehla jsem si na postel vyndala si z kapsy telefon a začala jsem si psát se Stefanem.

Po 10 minutách Nik vyšel z koupelny, měl na sobě jen kalhoty jeho výraz mluvil za vše že mě tu nečekal,,chci si promluvit" řekla jsem po chvilce,,o čem chceš mluvit Caroline?" zeptal se šel ke skříni oblékl si tričko,,o dnešku" řekla jsem Nik se posadil a věnoval mi pozornost.

,,Za prvý proč si mě nepozdravil, za druhé co ta holka? A za třetí kde je Elijah?" Řekla jsem,,takže nepozdravil jsem tě protože jsem nechtěl, ta holka se jmenuje Veronica a Elijah jel za Rebekou, zítra přijede" odpověděl.

,,Opravdu jsi tam přišel ze své vůle?" zeptala jsem se po minutě mlčení,,jo chtěl jsem, měli jsme dohodnutou schůzku, nemůžu za to že se to protáhlo" řekl a já kývla,,teď jestli přestaneš s tím svým vyslýcháním, mohla bys odejít je už pozdě" řekl a já ho poslechla, když jsem šla do pokoje tak už bylo půl druhé ráno.

Převlékla jsem se do pyžama dala si vlasy do culíku a lehla jsem si do postele, po chvilce jsem usnula.

Vzbudila jsem se protože začal kokhrhat kohout, což bylo divné od kdy máme kohouta? Šla jsem v pyžamu do obývacího pokoje, uviděla jsem Kola jak sedí na gauči s kohoutem a hladí ho, přišel dolu i Nik a Freya.

,,Když jsem říkal abys do domu netahal tvé kamarády myslel jsem to vážně" řekl Nik,,ale no tak Klausi, je to jen kohout je užitečný" řekl,,to co neklade vejce domů neber" řekl Klaus,,je to jen kohout" řekl Kol,,ne je to budík Kole, víš vůbec kolik je?" zeptala jsem se,,nevím 8?" zeptal se,,je půl páté ráno Kole, pokud ho do hodiny nedáš pryč tak ho odpoledne uvydíš na pekáči" ohrozila Freya a já s Nikem jsem se jen na ní koukali,,fajn" odpověděl Kol.

A Odešel i s kohoutem a my šli znovu do svých pokojů.

Lehla jsem si do postele a usnula jsem.

Vzbudila jsem se ve 12:35 šla jsem rovnou do koupelny vysprchovala jsem se, udělala jsem si ranní hygienu, vyfénovala jsem si vlasy, nalíčila jsem se, lehce jsem si navlnila vlasy a oblékla jsem se do:

Vzbudila jsem se ve 12:35 šla jsem rovnou do koupelny  vysprchovala jsem se, udělala jsem si ranní hygienu, vyfénovala jsem si vlasy, nalíčila jsem se, lehce jsem si navlnila vlasy a oblékla jsem se do:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Šla jsem do kuchyně, udělala jsem si snídani pozdní snídani a začala jsem jíst.

Po snídani jsem šla do obýváku, nikdo tady nebyl šla jsem do pokoje Nika bez zaklepání a nemohla jsem uvěřit co právě vydím.

Ahoj, kapitola je na světě, co myslíte že Car vidí?

Klaroline Caroline and the HybridWhere stories live. Discover now