How could he do this to me?

77 4 0
                                    

Pohled Caroline

Nemohla jsem uvěřit svým očím, možná se to dalo předpokládat, ale tohle bylo moc nevěděla jsem jestli mám být naštvaná nebo začít brečet ale do očí se mi nahrnovali slzy, viděla jsem Nika s tou Veronicou v posteli.

,,Ahoj Caroline" řekla Veronica jakože nic, splezla z Nika a vzala si na sebe šaty Nikovy bylo nejspíš jedno při čem jsem je nachytala neřekla jsem ani slovo rači jsem šla pryč z pokoje zavřela jsem za sebou dveře a šla jsem ven na vzduch, ještě před tím jsem si vzala klíče od Kolova auta.

Šla jsem ven, nastoupila jsem do auta a jela jsem směrem do města.

Cestou autem jsem začala brečet, jak jen to šlo.

Zastavila jsem ve francouzské čtvrti a šla jsem do baru sedla jsem si a přišel ke mě barman,,co si dáš?" zeptal se,,vodku

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Zastavila jsem ve francouzské čtvrti a šla jsem do baru sedla jsem si a přišel ke mě barman,,co si dáš?" zeptal se,,vodku...dvojitou" odpověděla jsem a barman mi jí pripravil a dal mi jí a já jí vypila,,další" řekla jsem když jsem dopila.

Po 9ti hodinách

,,No kapyšto! On prostě byl v posteli s nějakou courou, prostě mě podvedl a je mu to naprosto jedno! Je to idiot" řekla jsem po čtyř flašek vodky a jednoho burbonu,,jo je to fakt idiot Caroline kolik jsi už toho vypila" zeptal se barman který mi tu dělal společnost,,stratila jsem počet" řekla jsem opile,,dobře musím zavřít tak tě odvezu domů" řekl,,já domů nechci" řekla jsem a pak jsem se poblila,,no skvělí" řekl a držel mi vlasy,,moc se omlouvám" řekla jsem a znovu jsem se poblila,,v pohodě nestává se to poprvé" řekl.

Po dvou hodinách

Seděla jsem na zemi zatímco barman to tu uklidil a já tam seděla jako mrtvola a koukala se na něho pak přišel ke mě,,kde bydlíš?" zeptal se,,někde kam nechci jít" řekla jsem,,dobře" řekl vzal mě do náruče a odešel z baru dal mě do jeho auta zavřel a zamkl bar a nasedl do auta a někam jel a já usnula.

Pohled Klause

Už je jedna hodina ráno a Caroline tu ještě pořád není, bojím se o ní je to moje chyba.

,,Kole nevíš kde je Car?" zeptal jsem se když jsem šel do obývacího pokoje,,ne ráno jsem jí neviděl" řekl a já se koukl na Elijahe,,taky jsem jí neviděl" řekl Elijah a já Caroline znovu zavolal,,proč co se stalo?" zeptal se Elijah,,záznamník...přistihla mě a Veronicu" řekl jsem,,drama" řekl Kol a zašklebil se.

,,Niklausi jako vážně to já jí řekl aby to s tebou zkusila a ty jsi to takhle podělal? Zamysli se nad svými činamy" řekl Elijah naštvaně,,neměla odjet" řekl jsem,,jela do Mystic Falls za svémi přáteli, nedalo se to tady s tebou vydržet" přidal se Kol,,sklapni Kole" křikl jsem,,Niklausi ty sklapni, prober se konečně na tomhle světě nejsi jenom ty" řekl zvedl se a šel ke dveřím,,kam jako jdeš?" zeptal jsem se,,najít holku kterou známe už od malička" řekl a práskl dveřmi za sebou a já zavolal hybridům aby jí našli.

Klaroline Caroline and the HybridWhere stories live. Discover now