Kiss

107 6 1
                                    

Pohled Caroline

Tak moc jsem chtěla aby mě políbil, chvíli jsme pořád byli jen u sebe a pak se to stalo, Niklaus Mikaelson mě políbil.

Tak moc jsem chtěla aby mě políbil, chvíli jsme pořád byli jen u sebe a pak se to stalo, Niklaus Mikaelson mě políbil

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Když jsme se od sebe odtáhli, podívali jsme se navzájem do očí, bylo to hrozně moc hezký když jsme se políbili, ale je to můj nejlepší kamarád a já nechci naše kamarádství zničit.

A tak jsem uhla pohledem, a šla jsem zpátky do obývacího pokoje.

Pohled Damona

,,Caroline kde jsi byla? hledal jsem tě" řekl jsem,,mimochodem mám pro tebe dárek" řekl jsem, když neodpovídala,,Caroline!" řekl jsem,,Caroline!" znovu jsem řekl,,pidihajzlíku" řekl jsem, ale Car pořád nevnímala,,veverko!!!" řekl jsem.

Pohled Caroline

Damon na mě mluvil, ale já jsem byla myšlenkami úplně jinde, pak mě Damon bouchl,,auu!" sykla jsem,,kde jsi Caroline? už asi 5 minut tady na tebe mluvím" řekl,,ne ty vole, Damone jsem na Marsu s tvojí veverkou" řekla jsem trošku podrážděně,,hmm.. pozdravila jsi jí za mě?" zeptal se Damon pobaveně, a já se jen na něj koukla.

,,Caroline chci ti dát dárek" řekl,,jaký dárek?" zeptala jsem se,,počkej" řekl Damon, někam zmizel, pak se vrátil a měl v ruce plyšovou veverku a já se prostě musela zasmát,,všechno nejlepší" řekl, a dal mi jí,,děkuju" řekla jsem a obejmula jsem ho,,ještě jsem ti přinesl bonboňeru ale dal jsem jí Rebece, která jí dala do ledničky" řekl, a já se pak odtáhla z jeho objetí.

,,Kdy odjíždíte?" zeptala jsem se,,už za chvíli" řekl,,aha" řekla jsem, a znovu jsem ho objala,,jsi opilá že jo" řekl Damon,,jo jsem úplně našrot" řekla jsem ironicky.

Všichni odcházeli, a já se s nimi šla rozloučit.

,,Jak se ti líbila oslava?" zeptala se Rebekah,,byla úžasná, děkuju" řekla jsem,,nevíš kde je Nik?" zeptala se,,nevím" řekla jsem,,už asi půl hodiny ho hledám" řekla Rebekah a pak znovu pokračovala,,nevíš kde by mohl být?" zeptala se Rebekah,,že by byl v salónku" řekla jsem když jsem Nika viděla s Elijahem a pili burbon,,aha" řekla, a šla za nima a já šla směrem do pokoje.

Když jsem tam byla, oblékla jsem se do pyžama a šla si lehnout.

Nemohla jsem usnout, pořád jsem musela myslet na to co se mezi mnou a Nikem stalo, bylo 3:59 a já pořad nespala tak jsem vstala, vzala jsem si na sebe župan, a šla jsem do kuchyně.

Udělala jsem si čokoládové kuličky s mlékem, a jedla jsem po tmě.

Když jsem dojedla, šla jsem zpátky ale zapomněla jsem si na kuchyňském ostrůvku vodu, tak jsem se vrátila ale protože jsem vůbec nic neviděla, tak jsem si rozsvítila, lekla jsem se Elijahe který seděl na židli, a díval se na mě a já spadla když jsem se lekla.

Klaroline Caroline and the HybridWhere stories live. Discover now