Klaus Mikaelson

171 9 1
                                    

Vzbudila jsem se v pokoji damona,,bože to ne!" řekla jsem, a podívala jsem se jestli jsem oblečená, a mám kalhotky,,moc si nefandi, nespali jsme spolu" řekl Damon,,já bych ale s tebou spát nechtěla, a proč jsem ve tvém pokoji?" zeptala jsem se,,protože si my usnula v náruči, blondýno! a za hodinku k nám přijde návštěva, tak se příprav" řekl, a slovo blondýno zdůraznil,,dobře" řekla jsem, a Damon šel pryč z pokoje, a já vstala z postele, a šla jsem směrem do koupelny.

Osprchovala jsem se, udělala jsem si ranní hygienu, vyžehlila jsem si vlasy, a oblékla jsem se do:

A šla jsem dolů, a Stefan mě hned představil,,tohle je Caroline, Caroline tohle je Matt, Tylera už znáš, Elenu taky, tohle je Bonnie, Alaric, a Eleny bratr Jeremy" řekl Stefan,,ráda vás poznávám" řekla jsem,,my tebe taky" řekla Bonnie,,ty jsi jedn...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A šla jsem dolů, a Stefan mě hned představil,,tohle je Caroline, Caroline tohle je Matt, Tylera už znáš, Elenu taky, tohle je Bonnie, Alaric, a Eleny bratr Jeremy" řekl Stefan,,ráda vás poznávám" řekla jsem,,my tebe taky" řekla Bonnie,,ty jsi jedna z Bennettových že" řekla jsem,,ano jak to výš?" zeptala se,,Damon mi to řekl" řekla jsem.

,,Tak jdeme se najíst?" zeptal se Damon,,jestli chceš abych jedla veverku, tak to v žádném případě" řekla jsem,,jediný kdo žere veverky je tady Stefan" řekl Damon, a Stefan se přidal,,vlastně zajíce" řekl, a sedl si ke stolu a pak všichni si tam sedli.

,,No a kde je jídlo?" zeptala jsem se,,nevím přines jídlo Stefane" řekl Damon,,ať to přinese tvoje veverka" řekl Stefan,,páni, snídal si vtipnou kaši?" zeptal se Damon,,ne ale na někoho čekáme" řekl Stefan,,a na koho?" zeptala jsem se, a zrovna někdo zazvonil na dveře, a Stefan se zvedl ze židle, a šel otevřít,,určitě to bude ta veverka" zašeptal Damon, a já se začala smát.

Ale pak mi smích přešel, když jsem ho uviděla,,co tu dělá?" zeptala se Elena,,jsem tu na návštěvě u svého starého přítele, že Stefane" řekl Klaus,,ty jsi ho ovlivnil!" řekla jsem,,Caroline! neviděl jsem tě už 900 let, jak se máš?" zeptal se a sedl si na proti mě ke stolu,,výš když jsem tě uviděla tak se mi udělalo špatně, takže blbě" řekla jsem,,ale no tak lásko, já opravdu nevím proč mě nenávidíš, v 10 století jsme byli nejlepší přátelé" řekl Nik klidně,,takže ty jsi nepamatuješ že jsi zabil celou mojí rodinu" řekla jsem naštvaně,,já tvojí rodinu nezabil" řekl už trošku naštvaně,,jo jasně, úplně všichni tady ti věří Niku" řekla jsem,,já je nezabil, a vůbec byla jsi mrtvá když jsem tě naposledy uviděl" řekl a já ho začala ignorovat,,teď mě opravdu budeš ignorovat lásko" řekl Klaus,,neříkej mi lásko, tupče" řekla jsem a Stefan se přidal,,my jsme pořad tady co kdyby jste si svoje hádky nechali na ven" řekl Stefan,,sklapni" zavrčela jsem a koukla jsem se na Stefana, a Klaus se zvedl vzal mě za ruku a šel se mnou směrem do lesa.

,,Nech mě být" řekla jsem, ale Klaus mě neposlechl,,motis" zašeptala jsem, a odhodila jsem Nika o strom, a on se rychle zvedl, a upíři rychlostí přišel ke mě a oběma rukama mě chytil za paže ,,já tvé rodiče a Tatiu nezabil, si myslíš že bych zabil někoho koho jsem miloval, a tvoje rodiče který mě měli rádi víc jak mé vlastní rodiče" křikl Nik, a já stála jako přikovaná, a Nik znovu pokračoval,,víš jak mi bylo když jsem tebe, a tvou sestru viděl celý od krve, nevěděl jsem jak vám mám pomoct" řekl klidným hlasem,,zabil si svou matku, bylo pro tebe tak lehké jí zabít, člověka který tě vychovával, a měl tě 9 měsíců pod srdcem, a taky jsi svoje vlastní sourozence dával do rakví, tak proč bych teď měla věřit tvým kecům" řekla jsem hnusně, Klaus byl na mě dost naštvaný jeho výraz mluvil za vše, pak Klaus někam upíři rychlostí odešel, v tu chvíli jsem měla smíšené pocity, nevěděla jsem jestli bych měla být naštvaná, nebo mi být líto toho co jsem mu řekla.

Po pár minutách, jsem přišla zpátky do domu,,jsi v pořádku, neudělal ti něco?" zeptal se Damon ,,ne jsem v pořádku, teda alespoň fyzicky, a od kdy se zajímáš o jiný lidi než o sebe?" zeptala jsem se,,nevím, nejspíš  přišla veverka a promluvila mi do duše" řekl, a já se s Damonem začala smát.

Ahoj, omlouvám se že po tak dlouhé době vychází nová kapitola, a omlouvám se že je tak krátká, ale doufám že se vám bude líbit, a taky bych se chtěla zeptat jestli mám pokračovat?

Klaroline Caroline and the HybridWhere stories live. Discover now