Caroline is Mikael's daughter!

95 5 0
                                    

Pohled Caroline

Když ztratíte někoho na kom vám velice záleží je to jako bodnutí do srdce a když to uděláte z vlastní vůle nic tím nedokážete, protože v hloubi srdce víte že toho člověka milujete a u mě to tak v tuhle chvíli je.

Jsem v Mystic Falls už 2 týdny za tu dobu se to tu hodně událo po týdnu jsme přestali hledat Lily protože ona si nás našla sama, nevíme přesně co chce, ale my to zjistíme.

Ležela jsem na posteli a přemýšlela o svém posraném životě a došla jsem k záběru že si to dělám vše sama kdybych v ten osudný den zastavila Ester při kouzle aby udělala z jejich dětí upíry nic z toho by se nestalo, moji rodiče a Tatia by byli naživu.

Kdybych tehdy neřekla Katherine kde bydlí Salvatorové tak by se ze Stefana a Damona nestaly upíři a žili by svůj nádherný život, tehdy jsem nevěděla že ten ským jsem v ten osudný den mluvila byla zrovna Emily a Katherine neviděla jsem tehdy její tvář nevěděla jsem že je to ona, ale věděla jsem že v tom kočáru je upír.

Kdybych před pár dny jsem neřekla Nikovi to co jsem řekla, byla bych v tuhle chvíli šťastná.

Já jsem neštěstí sama a jen chci být šťastná mít rodinu a řešit ty klasické problémy normálního člověka, chci snad toho moc ? Nejspíš ano, já jsi to nezasloužím.

,,Car!" řekl Damon když mi vtrhl do pokoje a při tom narušil moje přemýšlení,,Caroline vstávej s té postele" řekl Damon,,proč ?" zeptala jsem se,,někam si zajedeme" řekl Damon s úšklebkem a odešel z pokoje.

Já vstala z postele šla do koupelny, udělala jsem si raní hygienu, vyžehlila jsem si vlasy nalíčila se a oblékla jsem se do:

A šla dolu za Damonem a uviděla tam tu blondýnku s modrýma očima,,Rebeko" řekla jsem,,ahoj Car" řekla a objala mě,,co tu děláš?" zeptala jsem se,,jsem tu jen na pár dní" řekla a koukla na Damona a Stefana a naznačila jim aby odešli

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A šla dolu za Damonem a uviděla tam tu blondýnku s modrýma očima,,Rebeko" řekla jsem,,ahoj Car" řekla a objala mě,,co tu děláš?" zeptala jsem se,,jsem tu jen na pár dní" řekla a koukla na Damona a Stefana a naznačila jim aby odešli. Když Stefan a Damon odešli tak jsem tu s Rebekou byli sami.

,,Caroline já byla doma a Elijah, Freya a Nik mi řekli co se stalo podívej já tě chápu, ale myslím že jsi udělala chybu a ty to podle mě víš taky. Nik tě miluje Car, tak s tím udělej něco než bude pozdě" když Rebekah dokončila svůj monolog tak já tam stála jak přikovaná a nevydala jsem ani hlásku.

Věděla jsem že má pravdu, ale já potřebuju čas si všechno ujasnit.

,,Rebeko máš pravdu, jenomže já si to chci všechno pořádně ujasnit a myslím, že i když Nika miluju tak bych na něj měla zapomenout" řekla jsem obešla jsem Rebeku a šla k odchodu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

,,Rebeko máš pravdu, jenomže já si to chci všechno pořádně ujasnit a myslím, že i když Nika miluju tak bych na něj měla zapomenout" řekla jsem obešla jsem Rebeku a šla k odchodu.

Když jsem stála venku a párkrát mi slza stékala po tvářích na mě zatroubilo auto Damona,,Nastup" řekl Damon a já ho poslechla,,kam jedem?" zeptala jsem se,,do New Orleans" řekl,,Damone ne" řekla jsem,,neboj se bude sranda a máme se tam setkat s Lily" řekl Damon,,tak ať s tebou jede Elena" řekla jsem,,Caroline teď s Elenou moc nevycházím kvůli tomu že jsem jí nedal krev na upírství semnou nemluví" řekl Damon,,tak Bonnie" navrhla jsem,,je u své matky, podívej Caroline chci tam jet s tebou tak sklapni a uvolni se" řekl Damon,,uvolni se?" zeptala jsem se a Damon pustil rádio a zrovna hrála písnička od Justina Biebra baby,,baby baby baby ohhh" zpíval Damon a já se mu smála,,zpívej Car" řekl Damon a já začala zpívat s ním, mezi tím si Damon nasadil brýle a nastartoval auto a odjel.

Celou dobu jsme zpívali písničky až do té doby než jsme byli v New Orleans Damon zastavil u baru a vystoupili jsme a šli dovnitř a protože já nikdy nemám štěstí tak tam seděl Klaus nejspíš s Marcelem s Damonem jsme dělali, že je nevidíme,,co si dáš?" zeptal se Damon,,nechám to na tobě" řekla jsem a šla si sednout k Lily,,ty musíš být Caroline, moc ráda tě poznávám" řekla,,a ty Lily matka Damona a Stefana" řekla jsem a Lily přikývla a přišel Damon, dal mi pití a sedl jsi vedle mě.

,,Ahoj Damone" řekla Lily a Damon jen kývl,,kvůli čemu jsi s námi musela mluvit?" zeptal se Damon,,jistě já byla ve vězeňském světě, ale Caroline mě od tam tud dostala a já se ocitla tady tak jsem vám napsala-" chtěla pokračovat, ale Damon jí přerušil,,na tohle jsem se neptal já se ptal na to proč si s námi musela mluvit?" znovu se zeptal Damon,,ten náhrdelník od Tatii který si vyhodila já ho našla" řekla a podala mi náhrdelník který jsem vyhodila,,v tom náhrdelníku je tvůj otec Caroline který tě chce zničit pokud ten náhrdelník nezničíš co nejdřív on zničí tebe a všechny na kom ti záleží" řekla Lily,,to nemůže být možný moji rodiče a Tatia mě měli rádi" řekla jsem,,jen Tatia a tvoje matka"řekla a pak znova pokračovala,,Caroline když Ester začala podvádět Mikaela a když ho podváděla i po tom co se narodil Klaus tak tvoje máma to řekla Mikaelovy a pak Mikael začal podvádět Ester a tvoje matka tvého nepravého otce" řekla,,teď se v tom nevyznám" řekl Damon,,takže jestli jsem to pochopila, můj otec je ten idiot Mikael" řekla jsem,,přesně tak" řekla,,no tyvole! jako pokud si pamatuju tak Mikaela mě rád měl, ale tohle je dost divný já chodila z vlastním bratrem" řekla jsem,,ale Klaus Mikaelovo není je Anselovo" řekla Lily,,ale v 10 století si chodila s Kolem ne" řekl Damon,,ahhhhh! Tohle jen tak nerozdýchám" řekla jsem a napila jsem se burbonu no spíš jsem ho vypila.

,,A od kud tohle všechno víš?" zeptal se Damon,,ve vězénskem světě byla i Carolinina matka" řekla a pak znovu pokračovala, ale pak už tam nechtěla být tak spáchala sebevraždu" řekla,,já myslela že mámu zabil Elijah" řekla jsem,,taky že ano on jí zabil a ona se dostala do vězeňského světa, tvůj nevlastní otec udělal kouzlo aby tam byla do té doby než se sama nezabije" řekla,,tohle je moc informací na Caroline" řekl Damon.

,,Měla jsem ti tohle vše říct a to co jsem řekla je pravda, klidně ať mě ovlivní" řekla a koukla se na Nika který nás nejspíš poslouchal,,železník v sobě nemám" řekla a Nik jí upíři rychlostí přitiskl má zeď a ovlivnil jí,,je pravda to co jsi říkala" řekl Nik,,ano. Caroline je Mikaelovo dcera" řekla a Nik jí pustil a já se vydala ven.

Klaroline Caroline and the HybridWhere stories live. Discover now