23.Max Darwin

2K 67 40
                                    

Njezini topli dlanovi grebu moje nadlaktice,dok zarijeva svoje nokte duboko u moju kožu. Na samo jedan tren se nađem na njoj,kao da sam izgubio i ono malo preostale kontrole. Ruka mi klizi između njezinih nogu,dok se blijedoliko tijelo uvija pod mojim,zbog užitka koje ju je cijelu obuzelo. Sve je savršeno dok se ne začuje nevjerovatno glasan zvuk. Adriannin telefon koji stoji na stolu nasuprot nas,krene da odzvanja praznim apartmanom. Ade se ukipi. A zaglušujući zvuk ne prestaje. Ni jedno od nas se ne pomiče neko vrijeme,ali njezine oči najednom susretnu moje te me naglo odgurne od sebe.

Adrianna sjedne na rub kauča,praveći se da ne čuje telefon,te rukama protrlja svoje rumeno lice.

''Žao mi je Max,ali ne mogu ovo'' kaže zadihano.

Nešto neobično u meni se prelomi. Nije mi jasno šta se događa. Umjesto objašnjenja,ona ustane te mi okrene leđa. Ne vidim joj lice. Gledam u njezino napeto tijelo dok svoje ruke stavlja na vrh glave te duboko uzdahne,pogleda u strop pa onda prebaci pogled na mene. Sada izgleda još više napetije.

Njezine oči,taj tamni smeđi pogled izgleda tako tužno da bi mogao polomiti sve u ovoj sobi  zbog tog prokletog pogleda. Telefon prestane zvoniti. Tišina između nas se može rezati nožem,preplavila je sobu poput morskog vala. Grabim košulju sa poda te ju navlačim na sebe. Tako mi je vruće,i živci su mi jebeno napeti. Osjećam se blesavo, jer ne znam kako da se ponašam sa ovom djevojkom.

Želim znati zašto me odbacila. To mi se još nikada nije dogodilo. Otišli smo tako daleko,i onda dobijem ovakvu reakciju. Zapitam se da li sam nešto pogrešno učinio?

Bacam pogled na nju,koja još uvijek stoji predaleko od mene.

''Max,žao mi je. Nisam mislila da će se situacija tako razviti'' šapnula je.

Razviti kako?

Zamalo smo se poševili na kauču!

Gledam u nju. I sam nisam namjeravao spavati sa njom,ali njezine usne,njezino ponašanje,njezini prokleti vrcavi pokreti pokrenuli su u meni nešto što nisam mogao kontrolisati. Pohlepan sam. Želim više. Želim mnogo,mnogo više.

Pokušavam reći nešto,ali zašutim.

Stvar je u tome da ne znam kako komunicirati u ovakvim situacijama. Kvragu,ni jedna me do sada nije odbila.

Među nama bijesni tišina.

Ponovo me pogleda ispod obrva.

Okrenem se prema njoj,gledajući je u oči,razmaknutih usana. Umjesto da je zaista pitam u čemu je problem,iznad glave mi je visio samo jedan ogroman upitnik. Ade pogleda u stranu,no moje oči i dalje pretražuju njezino lice.

''Sve je uredu'' kažem umirujućim glasom.

''Žao mi je'' ponovi.

''Prestani se ispričavati'' kažem napokon.

''Želim ispravno postupiti,ali ne želim te još više povrijediti'' šapne.

''Nisi me povrijedila'' kažem zbunjeno. Ukočivši svoje tijelo,dok laži izlaze preko mojih usana.

 Ukočivši svoje tijelo,dok laži izlaze preko mojih usana

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
SVE DOK NAS LJUBAV NE RASTAVI  (ZAVRŠENA)👰Where stories live. Discover now