4.Max Darwin

3.1K 113 63
                                    


Drvena bijela vrata bilo je jedino što vidim ispred sebe.

Zbunjen.

Ne!

Izbezumljen trenutnom situacijom koja se dogodila prije samo nekoliko trenutaka,uzburka mi svaku normalnu misao u glavi. Koji vrag se upravo desio? Bilo je to jedino pitanje koje sam mogao postaviti samome sebi.

Totalno nespretna,tek tu i tamo bi mi uputila stidljiv smiješak,no izbjegavši susreti pogled samnom. Oči tamne,prodorne,a kosa narandžasta,i zapetljana dok joj je padala do polovine leđa.

Izgleda poput onih djevojaka koje nose široke majice i trenirke po cio dan,dok na dekici u stražnjem dijelu dvorišta čitaju knjige.

Dobro sam je promotrio,kao u ostalom i svaku žensku koja se pojavljivala ispred mene. No sve one su bile čista suprotnost njoj.

Nikako nije moj tip žene.

Razvijena,brbljiva,i očito silno naivna i lišena one vještine zavođenja koju bi svaka djevojka sprovela na njezinom mjestu,da se trenutno nalazi ovdje.

Moj život je bio ispunjen znatiželjom i perverznim igricama sa ženama,i mlađima i starijima,koje su bile voljne probati svašta. Ovdje sam došao sa jednom namjerom a to je da povalim neku od ovih silnih plavuša sa ogromnim grudima,dugim nogama,i sklone zavođenju,i voljne podčinjenju.

No upravo sada,glava mi eksplodira na stotine sitnih komadića. 

Vidjevši lice ove djevojke,prožeo me neobičan osjećaj,kao da sam ponovo bio doma. Nimalo nije nalikovala na ostale djevojke. Ali to mi je u isto vrijeme bila i velika odbijenica.

Trapava,povučena,stidljiva,ponekad previše jezična te izazvala je hušlus u mojoj glavi,a na to uopšte nisam navikao.

Širok blistav osmijeh,i pjegice. 

Bože kada sam poslednji put susreo neku djevojku sa pjegicama?

Nikada.

Mirisala je na šampon od jabuka i vanile. Mirisala je na ženu. A ispod izbočine na njezinoj mokroj majci i smiješno tananoj jakni,mogao sam primjetiti kako joj se grudi pritišću od tkaninu. Nije sređena. Nije našminkana,niti nosila skupocjenu odjeću poput ostalih djevojaka ovdje.

Na sebi je imala plavu majicu,crnu jaknu,kratke hlačice i tenisice koje su zacijelo vidjele i bolje dane. Nije me pokušavala zadiviti. I to je prvi puta da mi se dešava.

Oklijevao sam kada mi se približila,i počela brbljati te me isto tako bacati u ogroman trans. Jenna me uvalila u ogroman problem i nisam znao kako da ga se riješim.

Potreban mi je mir.

Radim.

Uz sebe sam ponio laptop,tablet kao i dva mobilna telefona kako bi uspostavio kontakt sa svojim uposlenicima. Prokleta Jenna!

Trebao sam ostati u New Yorku te provesti ove predivne sunčane dane sa svojim omiljenim ljubavnicama. Larom i Kristy.

Podignem obrve u vis,nadajući se ovog puta da sam ispravno pogodio njihova imena.

Obje su se rado sastajale samnom na neobaveznim  seksualnim seansama,a ni jednoj nije smetala spoznaja o onoj drugoj,kao ni pokojem novom komadu. No u poslednje vrijeme me pratio taj uporni osjećaj kao da stalno ponavljam jedno te isto.

Razodjeni se.

Dodiruj.

Poševi.

Poljubac za laku noć.

SVE DOK NAS LJUBAV NE RASTAVI  (ZAVRŠENA)👰Where stories live. Discover now