BÖLÜM 8

96 1 0
                                    

Ama fazla sürmedi küslüğümüz ve barıştık. Zaten herşey de barıştıktan sonra oldu. 

5 MART 2014 

Hiç okula gidesim yoktu ama evde tek napacaktım ? Çiğdem'e 4 Mart akşamından mesaj atmıştım 

"Kanka benim hiç okula gidesim yok yarın. Sende gitme bizde takılalım ?"
"Tamam kanka." 

Ve sabah olduğunda Çiğdem bize gelmişti. Beraber kahvaltı hazırladık kahvaltımızı yaptık ondan sonra Çiğdem kahve yaptı ve sigarada yaktık beraber kahvemizi içtik. Kahve ve sigaralarımız bitince beraber televizyon izlemek için içeri gittik. Herşey normaldi kardeşim dediğim insanla saçma belki ama beraber sarılıp uzanıp film izliyorduk. Ama hiç bir zaman içimde birşey yoktu ona karşı o an bile yoktu. Herşey güzel geçti ve akşama doğru Çiğdem'in eve gitme vakti gelmişti ve gitmişti. Akşam konuştuk ama birşey vardı sanki konuşmalarımız değişmiş gibiydi. Saat ilerliyordu ve ertesi gün okula gidecektik.

"Neyse kanka ben yatıyorum bir şey diyor musun ?"
"Kanka yarın benim okula gidesim yok bugün ki gibi gelsene bize rapor alırız?"
"Tamam kanka"

Ve yine okula gitmicektik zaten devamsızlık hakkımız vardı ama Çiğdem daha çok var okulların bitmesine ne olur ne olmaz diye rapor almak istiyordu. 

6 MART 

Ve sabah olmuştu. Çiğdem bize geldi beraber kahvaltı hazırladık hatta babam işe gitmemişti daha oda bizimle kahvaltı yaptı beraber kahvaltımızı yaptıktan sonra babam işe gitmek için evden çıktı. Babam gidince bizde Çiğdem'le beraber sigara içtik ve masayı topladık. Ondan sonra Çiğdem rapor almak için evlerinin oraya gitti. Bende onu beklerken bilgisayarda takılıyordum öyle canım sıkılmıştı mesaj attım nerdesin diye ama cevap vermemişti. Yaklaşık 1-2 saat sonra zil çalmıştı ve kapıyı açmak için bilgisayarın başından kalkmıştım. Kapıyı açtığım da Çiğdem gelmişti ve hoşgeldin diyip sarıldım. Rapor almıştı bende rahatladım o raporu alınca, ayakkabılarını çıkartıp içeri girdi ve mutfağa gidip beraber sigara içtikten sonra içeriye gidip beraber televizyon izlemek için uzandık. Televizyon da bir şey yoktu bizde uzandık ve birbirimize dönüp öyle muhabbet ediyorduk. Zaten ne olduysa bundan sonra oldu bir anda dudağından öptüm çok şaşırmıştım kendime artık şeytan mı dürttü diyim ne diyim bilemiyorum. Ben öpmüştüm ama oda karşılık vermişti. Çok saçma ve değişik bir durumdu ya kardeşim olarak gördüğüm kızla öpüşüyordum. Öpüşmeye devam ederken aklımdaki düşünceler çok farklı birşeydi gerçekten garip bir durumdu ve öpüşmeyi bıraktıktan sonra birbirimizin yüzüne baktık ve sessizlik oluşmuştu. Sessizliği bozan taraf ben olmuştum. 

"Ne olacak şimdi ?"
"Bilmiyorum."

Çok karışık ve değişik bir durumdu gerçekten o anki düşüncelerimi anlatamam yani. Beynim durmuştu o an, ne desem diye düşünürken Çiğdem 

"Ben gidiyorum artık, akşam konuşuruz."
"Tamam."

O kadar kötü bir durumduki sadece tamam diyebilmiştim. Çiğdem eve gitmişti ve mesaj attı.

"İkimiz de birbirimizi tanıyoruz ve ben sana güveniyorum da nasıl birisi olduğunu da biliyorum. Hem senide kaybetmek istemiyorum, o yüzden bana sahip "
"Tamam olur. Zaten senin de dediğin gibi birbirimizi tanıyoruz zamanla da bu duruma alışırız."

Ve Çiğdem ile sevgili olmuştuk gerçekten ikimizde ilk haftalar alışamamıştık ve kimseye de söylemiyeceğiz diye karar almıştık.

SONSUZ AYRILIKWhere stories live. Discover now