9.

196 22 1
                                    

Ik pak zijn hand en ren samen met hem de vijver in en komen met een plons in het water terecht. We komen lachend boven. Langzaam komt hij met zijn gezicht dichter bij het mijne en drukt zijn lippen bijna op de mijne maar stopt en kijkt me aan in mijn ogen. Hij is zo knap. Ik kan de drang niet aan en kus hem. Hij kust me vurig terug en duwt me tegen de rand van de vijver aan. Ik spring en leg mijn benen om zijn middel. Hij legt zachtjes zijn handen op mijn kond om me op mijn plaats te houden. Zachtjes likt hij langs mijn lippen om toestemming te vragen, die ik hem niet geef. Ik trek me terug en hij kijkt me verrast aan. 'S-sorry' zeg ik zacht stotterend. Hij zegt niks terug maar blijft me alleen maar aankijken. Ik wend mijn blik af, maar hij pakt zachtjes maar dwingend mijn kin vast en draai mijn gezicht weer naar hem toe zodat ik hem aan moet kijken. 'Je bent er nog niet klaar voor' zegt hij lief naar me en ik knip zachtjes. Langzaam heft hij zijn hand op en streelt met zijn vingers over mijn wang en kaaklijn. Dan pakt hij me vast bij mijn heupen en zet me op de kant neer van de vijver. Hij gaat tussen mijn benen staan en brengt zijn gezicht naar me toe en plant heel zachtjes een kusje op mijn mond en trekt zich dan weer terug.

Hij loopt naar de kant en klimt erop. Hij loopt naar me toe en pakt mijn hand en helpt me opstaan.
Hij lijd me naar een picknick tafeltje en gaat erop zitten en trekt mij op zijn schoot.

Hij gaat langzaam met zijn hand naar mijn wang en streelt mijn kaaklijn. Ik kan het niet laten en buig voorover. Net voordat ik zijn mond raak fluister ik 'je bent te leuk'.

Ik druk zachtjes mijn lippen op de zijne en hij kust me terug. Onze lippen bewegen synchroon. Zijn tong likt aan mijn onderlip, vragen voor toestemming, maar ik weiger. Hij gromt van ongenoegen en begint er in de plaats op te bijten, de kracht van zijn beet verhogend tot ik uiteindelijk naar adem snak van de pijn en hem de kans geef naar binnen te gaan. Een kans die hij benut en hij begint mijn mond te verkennen en met mijn tong te spelen.

Ik beweeg ongemakkelijk over zijn schoot waardoor hij een kreun niet kan onderdrukken tot ik doorheb wat ik doe. Snel stop ik maar hij pakt mijn heupen vast en draait me zo naar hem toe dat ik met twee benen aan een kant van hem zit met mijn gezicht naar hem toe. En probeert beweging in mijn heupen te krijgen maar ik verstijf. Hij gromt en doet het nu wat ruiger zodat er beweging komt in mijn heupen die nu over hem heen schuren. Hij begint zachtjes te kreunen en probeert me weer te zoenen maar ik weiger en draai mijn gezicht weg van hem en probeer van zijn schoot af te komen maar het lukt niet omdat ze nog steeds vast houd met zijn handen. Hij beweegt een hand naar mijn gezicht en pakt mijn gezicht vast en draait mijn kin naar hem toe. Hij houd mijn hoofd vast en drukt zijn lippen op de mijne maar ik houd ze stijf op elkaar. Hij stopt even en gromt 'kus me terug'.

Ik schut zachtjes mijn hoofd en fluister bijna onverstaanbaar 'nee'. Maar natuurlijk heeft hij het gehoord. 'Wat zei je daar, babe?' Ik kijk hem boos aan door dat stomme koosnaampje en zeg luider en verstaanbaar, 'nee'.

Dit was weer een stukje, hoop dat jullie het goed vonden.
Ooooeeeeeh, wat zouden de consequenties zijn... Jaylinn, niet zo slim van je...
Xxxxx

PassionWhere stories live. Discover now