6.

501 38 5
                                    


Jaylinn P.O.V


Ik moest lachen en stond op en begon mijn shirt weer over mijn hoofd te trekken, Nathan stopte me snel en zegt 'je weet dat ik mezelf dan niet meer kan stoppen'.

ik trek me shirt weer aan en zeg 'owh, sorry het was niet mijn bedoelding dat...' opeens drukt Nathan zijn lippen op die van mij en zoende me. Ik snapte niet wat er nu gebeurde tot hij zijn lippen weer van de mijne haalde. 'sorry, dat was niet mijn bedoeling' 

'nee, het was wel mijn bedoeling en ik heb er helemaal geen spijt van' ik keek hem met grote ogen aan, nu snap ik er helemaal niks meer van. 'je bent echt super sexy Jaylinn' 'uhm, dankje'  ik was sprakeloos, maar ik moest toegeven dat hij ook super sexy is, maar dat ga ik hem niet zeggen want dan geef ik hem zijn zin en hij wil dat ik dat zeg.

Ik ging van zijn schoot af waar hij mij had opgetrokken tijdens het zoenen, en ging naast hem zitten maar hij trok me gewoon weer op zijn schoot 'je bent nog niet van me af' 'hoe bedoel je?' 'precies hoe ik het zeg' en glijd met zijn handen onder mijn shirt, maar ik pak zijn handen van onder mijn shirt en haal ze daar weg. 'Nathan je maakt me bang' 'dat was ook mijn bedoeling, babe' 'waarom doe je ineens zo raar?' 'ik doe niet raar' 'jawel, anders raakte je me nooit aan en nu zit je me te zoenen en te betasten' 'is daar wat mis mee?' 'ja, nou nee ,ik weet het niet je bent mijn broer dat is raar' 'ik ben je stiefbroer, als onze ouders uit elkaar gaan zijn we niet eens familie meer dus ik zie het probleem niet' en drukte weer zijn lippen op de mijne en zorgde er voor dat ik met twee benen aan elke kant van hem zat en bracht zijn handen naar mijn heupen en probeerde er beweging in te maken, maar wilde ik dit wel? Je kan het toch proberen Jaylinn en als het niks wordt dan wordt het niks. Zij een stemmetje in mijn hoofd en ik deed wat het stemmetje zij en bewoog met mijn heupen over zijn kruis, hij begon te kreunen en hij gleed met zijn tong over mijn lippen om toestemming te vragen, die ik hem toen gaf door mijn mond een stukje open te doen.
Hij tilde me op en ik gooide mijn benen om zijn middel en zo liep hij met mij naar zijn bed toe en legde hij me op zijn bed neer en liep naar de deur toe en deed hem op slot.

Hij ging zachtjes op me liggen en deed mijn shirt uit en gooide hem op de grond, daarna deed ik ook zijn shirt uit.
Hij was bezig mijn broek uit te doen en ik zei 'Nathan, wacht ik ben nog maagd' 'ik zal voorzichtig zijn babe' en toen trok hij mijn broek uit en daarna ook zijn eigen.

Hij ging op me liggen en we waren nu beide naakt, langzaam kwam hij in me en begon hij rustig, wat me al veel pijn deed.
'Doet het pijn?' vroeg hij bezorgt maar ook lustig, 'ja...' kon ik er nog net uitkrijgen. 'wil je dat ik stop?' 'nee...'.
En toen ging hij weer door maar nog steeds rustig, langzaam ging hij iets sneller en het deed me pijn, je wilt het niet weten. Waarom deed ik dit? Ik wil dit helemaal niet!


PassionWhere stories live. Discover now