7.

521 39 9
                                    

Ik deed rustig mijn ogen open en keek mijn kamer rond, maar tot mijn schrik was dit niet mijn kamer, ik lag in het bed van Nathan en hij lag naast me nog vredig te slapen.
Ik kon me niks meer herinneren van de vorige avond en wist dus ook niet hoe ik in zijn bed belande.
Zachtjes stond ik op en liep ik naar de deur toe, ik was bang dat hij anders wakker zou worden.
Opeens hoorde ik hem kreunen. Ik keek om, maar hij lag gelukkig nog te slapen.
Ik opende de deur maar die wou zich niet openen, langzaam begon ik in paniek te raken. Ik vroeg me af waarom die deur op slot zat, zodat ik er niet uit kon? Of zodat er niemand binnen kon komen?
Ik wilde weten wat er gister avond was gebeurt en hoe ik in zijn bed ben beland.
Ik keek naar beneden en zag tot mijn schrik dat ik niks aan had en dan bedoel ik dus echt niks!
Ik liep snel naar Nathan zijn kast en haalde er een groot shirt van hem uit, die bij mij bijna tot mijn knieën kwam.
Ik ging op de bank zitten en deed de tv zachtjes aan, ik hoopte niet dat ik hier nog lang opgesloten zou zitten.

EEN UUR LATER

Ik hoorde Nathan kreunen en langzaam wakker worden.
Hij keek naast zich en schrok, waarschijnlijk omdat ik er niet meer lag en keek toen recht in mijn ogen en keek opgelucht toen hij me zag zitten.
Hij stond langzaam op en ik zag dat hij alleen maar een boxer aan had, ik merkte niet dat ik naar hem zat te staren tot hij zei ´bevalt het wat je ziet?´ Ik moest toegeven dat hij gelijk had en knikte langzaam.
Hij kwam naar me toe lopen en ging voor me staan. ´Ik kan me helemaal niks meer herinneren van gisteravond´ zei ik zachtjes maar hard genoeg zodat hij het ook hoorde. Hij kwam naast me zitten en bracht zijn hand naar mijn kin en draaide mijn hoofd zijn kant op.
´Wat is er gisteravond gebeurt?´ vroeg ik zachtjes. Hij keek me aan en zei net of het niks was ´we hebben seks gehad´ ik keek hem met grote ogen aan ´WAT´ ik wist niet wat ik anders kon zeggen ik was er versteld van. Ik heb serieus seks gehad met Nathan, hij heeft me ontmaagd en doet ook nog net of het niks is, heeft hij geen gevoel?
´Je hoorde me wel, we hebben seks gehad en je vond het geweldig´ hij keek me aan en rolde met zijn ogen ´jij wou het ook!´ zei hij.
´Alleen kan ik me er niks meer van herinneren´ kaatste ik hem terug.
´Dat is dan jou probleem´ zei hij geïrriteerd en liep naar de deur toe en hield hem van het slot en liep naar beneden. Ik liep snel naar mijn kamer toe en nam een douche.

Toen ik uit de douche stapte schrok ik me dood. Nathan stond in de deuropening naar me te kijken, ´wat doe je hier?´ vroeg ik hem.
´Ik zat naar jou te kijken´ zei hij terug en liep naar me toe. Ik zette snel een stap naar achter maar elke keer dat ik naar achter liep, liep hij juist naar me toe.
Opeens voelde ik de koude muur tegen mijn rug aan en Nathan kwam voor mijn gevoel veelte dichtbij.
Hij streelde met zijn hand mijn wang en liet zijn vingers langzaam over mijn lippen glijden. Ik draaide mijn hoofd om, maar hij pakte ruw mijn kin beet en trok mijn gezicht naar hem toe zodat ik aan moest kijken.
Opeens drukte hij ruw zijn lippen op de mijne en likte met zijn tong over mijn lippen om toestemming te vragen in mijn mond, die ik hem niet gaf. ´Zoen me terug!´ schreeuwde hij naar me. ´Nee, nooit´ kon ik er nog net uit krijgen voor hij weer ruw zijn lippen op de mijne drukte en dit keer kneep hij hard in mijn heupen waardoor ik mijn mond een stukje open deed en hij de kans kreeg om zijn tong ruw in mond te stoppen.
Er liep een traan over mijn wangen naar beneden en viel stuk op de grond. Hij merkte het en stopte met zoenen en keek me aan ´moet je nou huilen?´ vroeg hij ´nee, ziet dat er zo uit dan´ kaatste ik terug.
´Ik vroeg het je gewoon normaal, dan hoef je niet zo stom te reageren´ nu moest ik nog harder huilen, eerst zoent hij me ruw en wordt boos en dan verwacht hij dat ik gewoon lief tegen hem ga doen?, dan is hij wel heel gek in zijn hoofd.
´Jij zoent me tegen mijn wil in´ zeg ik door mijn tranen heen.
´zoek het uit!´ schreeuwt hij uit en loopt boos zijn kamer in.
Ik droog de badkamer snel af en loop dan mijn kamer in om me aan te kleden, maar eerst draai ik mijn deur op slot zodat er niet onverwacht mensen me zitten te begluren.
Als ik eindelijk mijn kleren aan heb, kijk ik in de spiegel.
Ik zie er niet uit.
Ik doe wat make-up op zodat ik er tenminste nog fatsoenlijk bij loop.

Opeens hoorde ik hard gebonk tegen mijn deur aan ´Jaylinn doe godverdomme die deur open!´ schreeuwde Nathan aan de andere kant van de deur.
Ik liep langzaam naar de deur toe en deed met trillende handen de deur open.
Nathan stormde mijn kamer in en liep op me af en sloeg me in mijn gezicht. ´Waarom had je je deur op slot?' vroeg hij me boos en ik raakte zachtjes met mijn hand mijn wang aan die behoorlijk brandde van de klap die hij me gaf. ´Zodat jij niet onverwacht binnen zou lopen´ zei ik zachtjes en bang voor zijn reactie.
´Doe dat nooit weer!´ zei hij en liep mijn kamer uit.

Hey, vonden jullie het een beetje een goed stukje?
Vote & comment

PassionWhere stories live. Discover now