4.

473 44 2
                                    

Jaylinn P.O.V

'Waarom doe je opeens zo lief?, zonet gooide je boos een bord op het aanrecht!' vroeg ik Nathan.
Hij liet me gelijk los en keek me aan in mijn ogen, 'gewoon omdat ik spijt had dat ik zo boos was' zei hij en ik hoorde in zijn stem dat hij geïrriteerd raakte. 'oké, laat maar zitten, zullen we nu bezig om alles te regelen voor het weekend?' vroeg ik lief. Hij liep richting de trap en draaide zich om 'kom je nog?' lachte hij lief.

We gingen zijn kamer in en we gingen op de bank zitten met zijn computer op schoot.
Eerst zochten we uit waar we gingen overnachten, we wouden gewoon in het Disney hotel maar we keken of het nog niet vol was.
We regelde de kamers en de tickets voor het Disney park.

Toen we klaar waren zuchten we en moesten toen allebei lachen.
'Ik ga zo naar Dylan toe, ik denk niet dat je mee wilt' 'de hele vriendengroep is daar zeker?' 'ja' 'dan, nee daar heb ik geen zin in dan gaan ze  mij zeker de hele tijd uitlachen' zei ik en net op dat moment ging Nathan zijn telefoon af.

Nathan P.O.V

'Hey Dylan, wat is er?' 'kom je zo, en neem je Jaylinn mee?' ik liep snel naar de gang toe zodat Jaylinn niet ons hele gesprek hoorde 'ik vroeg het haar net, ze wil niet' 'geef haar de telefoon maar even, ze komt!' ik liep terug mijn kamer in en gaf Jaylinn de telefoon.

Jaylinn P.O.V

Nathan kwam de kamer weer inlopen en gaf me de telefoon.
'Met Jaylinn' 'Hey Jaylinn, heb je zin om ook te komen?!' hij vroeg het aan me maar voor mijn gevoel was het niet echt een vraag meer zo van ''je komt!''.
'uhm, oké maar als je vrienden irritant tegen me gaan doen wil ik weer naar huis' zei ik Dylan, 'mooi, zie ik je zo'.
Ik gaf Nathan weer de telefoon en ik hoorde ze nog even praten, toen Nathan zei 'kleed je om dan gaan we!' ik liep snel naar mijn kamer toe en deed een laag uitgesneden shirtje aan met een kort broekje eronder en pakte nog snel een jasje voor als het koud zou worden.
Ik liep snel naar beneden en hoorde Nathan toeteren, ik stapte de auto in en we gingen naar Dylan's huis.

We redden de snelweg af en redden een bospad in waar we uiteindelijk diep in het bos aankwamen bij een mega huis.
'Is dit het huis van Dylan?' vroeg ik, niet gelovend.
'ja' zei Nathan kortaf, wat heeft hij opeens.

Ik stapte de auto uit, net als Nathan en hij belde aan.
Eén van zijn vrienden deed open en keek mij aan en gleed met zijn ogen over mijn lichaam, 'heb je die chick ook mee genomen?' vroeg hij. 'Pardon?' vroeg ik ongelovig, 'kom nou maar mee!' zei Nathan.

We liepen het huis binnen, ik kon mijn ogen niet geloven het was echt mega groot en mooi van binnen, woont hij hier alleen?
Toen we de woonkamer binnenkwamen zaten ze me zen allen op de bank met wat joints in hun handen en er stond overal drank.
Dylan stond gelijk op en liep naar me toe en gaf me een knuffel 'hey babe, leuk dat je gekomen bent!' 'ik had niet echt een keus' fluisterde ik maar Dylan hoorde het en pakte me ruw vast. 'AUW, laat me los' 'gaan we nu bijdehand doen?' vroeg hij me en ging op de bank zitten en trok mij op zijn schoot.
Ik werd bang ik was hier met al deze jongens in een huis diep in een bos.
Ik probeerde van Dylan's schoot af te gaan maar hij hield me steviger vast en fluisterde in mijn oor 'dat zou ik maar niet doen'.
Ik kreeg er de rillingen van en bleef maar braaf zitten.
Eén van de jongens die naast ons zat stak een joint naar me uit en zei lachend 'neem een trekje, daar wordt je rustig van' 'nee, bedankt' zei ik terug. 'neem een trekje!' zei Dylan boos. Ik pakte de joint van de jongen af en bracht het naar mijn mond en nam een trekje, ik moest weer heel erg hoesten en al de jongens lachen in een deuk, maar ik liet me niet gewonnen laten en nam nog een paar trekjes en voelde me al gelijk lichter in mijn hoofd worden.
Ik viel met mijn hoofd tegen Dylan's schouder aan, en hoorde hem zeggen 'braaf meisje'.

Dylan P.O.V

Jaylinn viel met haar hoofd tegen mijn schouder en ik zei tegen haar 'braaf meisje'.
We namen allemaal nog meer joint's en drank en iedereen was redelijk stoned.
Opeens stond Jaylinn op en ging op de tafel staan en begon opeens haar kleding uit te trekken, iedereen begon te fluiten en te joelen naar haar.
Toen ze alleen nog maar in haar bh en string stond trok ik haar van de tafel af en zette haar weer op mijn schoot neer 'zo is het wel genoeg' 'owh' begonnen alle jongens te jammeren 'ga door!' begonnen ze te schreeuwen en Jaylinn was van plan op te staan maar ik trok haar terug, 'ze is van mij!' schreeuwde ik naar de jongens en ze hielden allemaal hun bek dicht.

hey, leuk dat jullie dit boek lezen
ik update heel veel en ik ben nu met hoofdstuk vijf bezig!
please comment & vote!!!

PassionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu