13

185 15 2
                                    

Ik hoorde dat Nathan naar ons toe kwam lopen en haalde iets uit zijn nachtkastje. Hij pakte een van mijn polsen vast een deed die om een handboei heen en dat deed hij ook bij de andere.

Ik voelde me machteloos!

-----------------------------

Daar lag ik dan. Ik voelde me bloot en wou hier zo snel mogelijk weg. 

Ik kreeg de rillingen over mijn hele lichaam en stond stijf van de spanning. Ik keek naar Nathan en toen naar Dylan, hij zat nog steeds op me en ze stonden me beide eng aan te greinzen. Ik werd er bang van. 

Dylan keek naar Nathan ' wat zullen we met haar doen?' Vroeg hij. Hoe bedoel je? "Wat zullen we met haar doen"! Nee, ze blijven van me af. Niemand komt zomaar aan mij.

'Ik weet wel wat leuks' zei Nathan geamuseerd. Dylan liep op Nathan af en hij fluisterde iets in zijn oor. 'Goed idee'. 

Daarna verdween Nathan de kamer uit en deed hem achter zich op slot. 

Dylan ging weer naar me toe en ging weer op me zitten met twee benen aan allebei een kant van mijn lichaam. 

Hij begon weer aan mijn broek te prutsen en deed hem uit. 'Stop-p' zei ik stotterend. 

Hij toonde geen emotie en ging gewoon door waar hij mee bezig was. Nu lag ik hier alleen nog maar in mijn lingerie. Langzaam kreeg ik blosjes op mijn wangen. 

Hij trok zijn shirt uit en gooide die op de grond. Ik kon het niet laten en staarde naar zijn perfecte buik. 

Hij was heel erg gespierd en had een hele erge six-pack! 

Hij begon over me heen te hangen en bracht zijn handen naar mijn handen maar stopte 'als je probeert weg te raken dan zwaait er wat' ik knikte zachtjes en hij maakte mijn handen los. 

Hij ging van het bed af en pakte een van mijn polsen die gelijk begonnen te branden. 'Aaauuuww' zei ik zachtjes en beet op mijn tanden van de pijn. Hij keek me even aan maar liep gewoon door en liet mijn pols niet los. 

Hij ging op de bank zitten en trok mij op zijn schoot. 'Nu ga jij mij uitkleden' zei hij dwingend. Ik keek hem bang aan, dat ga ik echt niet doen. Hij zag mijn twijfelende blik. 'NU' riep hij. 

Trillend bracht ik mijn handen naar zijn riem en begon hem los te maken met daarna zijn gulp. Langzaam ging ik van zijn schoot af en ging voor hem op mijn knieën zitten. 


Wat moest ik toch doen?



PassionWhere stories live. Discover now