19

64 3 0
                                    

Jaylinn P.O.V

Ik werd wakker en dacht aan mijn droom van vannacht, dat er iemand bij mij was.
Ik gooide mijn dekens van mij af en zag dat ik alleen in mijn lingerie lig, net zoals in mijn droom... "volgens mij was het geen droom" dacht ik. Ik voelde mij ontzettend vies en rende naar de badkamer en deed mijn lingerie uit en stapte onder de warme stralen van de douche. Hier bleef ik een tijdje zo staan en hoorde vanuit "mijn" slaapkamer de deur open gaan en iemand erin lopen. 'Jaylinn! Waar ben je' riep een jongensstem. Ik denk dat het Dylan is. Snel spring ik onder de douche vandaan en doe een handdoek om mijn lichaam heen, net op tijd want Dylan gooide enkele seconden daarna de badkamer deur open. 'Wat is er?' vraag ik hem. 'We gaan ontbijten. Kleed je even aan, er liggen kledingstukken in de kast'. zegt hij en loopt dan mijn kamer uit zonder de deur op slot te doen.

Ik wacht even tot ik zeker weet dat hij echt weg is en loop daarna naar de kast, ik kan beter zeggen inloopkast want het is mega! Aan de ene kant allemaal hakken, andere schoenen en sieraden en aan de andere kant allemaal soorten kledingstukken: Jurkjes, lingerie, korte broekjes en shirtjes en sportkleding.

Ik pak een van de korte jongginsbroekjes, maar dan ook echt heeeel kort, je zag letterlijk mijn kont... maar voor de rest was alles nog erger. en doe er een topje boven. Ik ga er niet charmanter uitzien voor die jongens.

Ik loop naar beneden en weet niet waar ze zitten. Er komt iemand uit de toilet lopen en neemt mij mee naar de eetkamer. Ik zie alle jongens aan tafel zitten met Nathan en Dylan aan beide hoofdeinden. Dylan roept mij bij zich en wijst naar de stoel voor hem. Ik ga zitten en kijk naar het eten dat op tafel staat. Allemaal broodjes en beleg voor erop.
Ik zou niet kunnen kiezen hieruit maar heb dan uiteindelijk toch een beslissing gemaakt en begin aan mijn broodje te eten. 'Jaylinn, Nathan en ik zijn vandaag de hele dag op pad dus de jongens zorgen voor je vandaag, als je vragen hebt moet je bij Jayden zijn want hij is de baas als wij weg zijn' zegt hij me en begint op te staan en Nathan ook. 'Wanneer zijn jullie weer terug dan?' ik kijk hem bang aan, ik wil niet alleen blijven met deze jongens. 'Geen idee, laat.' zegt hij en hij loopt samen met Nathan het huis uit.

Ik kijk ze na en als ze helemaal weg zijn draai ik mij om naar de jongens die aan tafel zitten. Ze kijken mij allemaal aan met veel lust in hun ogen. Ik krijg kippenvel over mijn hele lichaam en de rillingen gaan door me heen. 'Jaylinn, jij ruimt even op en als je klaar bent kom je naar ons toe. Wij zitten in de woonkamer.

Ik begin langzaam alle bordjes op te stapelen en naar de keuken te brengen. Tot mijn verbazing staat er een meisje in de keuken. Ze draagt niet veel alleen een heeeel kort jurkje waar je alles bij kan zien. 'uhm.. waar moet ik dit neerzetten?' vraag ik haar. 'Dus jij bent de "nieuwe"' ze begint te lachen en wijst naar een plek in de keuken waar ik het neer kan zetten.

'Wat doe jij hier?' vraag ik haar nieuwsgierig. 'Wat denk je dat ik hier doe' zegt ze en kijkt mij aan alsof ik dom ben. 'De jongens plezieren en het huishouden doen, een beetje hun persoonlijke slaaf uithangen en luisteren naar wat ze zeggen!' 'Ik zou maar goed luisteren meisje, op het begin zijn ze nog mild met hun consequenties als je er net bent maar daarna boeit het ze echt niet meer!' ik word bang van wat ze zegt en loop maar snel terug naar de jongens omdat Dylan dat had gezegd dat ik dat moest doen.

Dylan trekt mij op zijn schoot en geeft mij zijn joint en zegt dat ik er een hijs van moet nemen. Dus ik doe maar wat hij zegt en neem er een aantal hijsjes van en viel naar een paar minuten al dat ik weer wat lichter word in mijn hoofd. De jongens steken allemaal nog meer op en ik krijg ook steeds weer aangeboden door hun. De jongens moeten allemaal lachen om mij en Dylan trekt mijn shirt uit. Wil ik dit...

Hij tilt mij op en neemt mij mee naar een kamer, het is niet mijn kamer. Hij gooit mij op het bed en trekt al mijn kleren uit. Daar lig ik dan compleet naakt onder hem en kan geen kant op. De hele kamer draait en ik zie Dylan boven mij smilen. Hij trekt ook zijn shirt uit en ik zie zijn geweldig mooie spieren naar voren komen. Niet zo denken Jaylinn!

Hij wil hem erin stoppen maar ik stop hem. 'Alsjeblieft, nee! Het doet mij zo'n pijn' kijk ik hem smekend aan. 'Ik weet daar wel wat op' zegt hij en kijkt mij vol lust aan. Hij trekt mij van het bed en drukt mij op mijn knieën. Daar zit ik dan voor hem. Hij pakt mijn hoofd en duwt mijn mond open en drukt zijn ding erin. Ik begin druk te kokhalzen maar hij gaat maar door. Hij gooit genietend zijn hoofd naar achter terwijl hij nog steeds mijn hoofd er steeds heen duwt.
Daarna trekt hij mij op het bed en gaat boven op mij liggen en verkracht mij ruw en hard. Als hij klaar is gekomen gaat hij van mij af en laat mij daar zo liggen op het bed.

Niet veel later hoor ik de deur weer open gaan...

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 26, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

PassionWhere stories live. Discover now