(Özel Bölüm) KAYIP KIZIN ANLATIMI PART 2

422 9 3
                                    

FİNAL PART 1 (KAYIP KIZIN ANLATIMI-2)

#hatırlatma

“Söyle baba..” dedi abim bıkkınlıkla

“Söyle o kardeşine eve gelinnce hesap verecek Mert’i ver.” Telefonu direkt olarak uzattım konuşmadım bile.

“Bıktım artık tehditleriniz ne zaman bitecek?!”

“Şimdi senin telefonundan kardeşin Savaş’a bir mesaj attım 10 dakikada söylediğim yerde ol.” Dedi ve telefonu kapattı Mehmet Varol. Mert açıp mesajı okuyunca tek bir şey anlar en kötü isteğini yerine getireceğini.. “Savaş geliyor baban Meric’İ verecek biz onu alacağız demek oluyor bu.”

“Mert bana bak!” dedi sinirle Aksel. “Bana bak!” Mert başını kaldırıp bakmıştı.  “Sakın Savaş’ı kaybedecek bir şey yapma! Sadece buraya getir.” “

“Ben bir şey yapmayı istiyormuyum sanıyorsun? O gün hepiniz beni kandırdınız ben sırf sizin başınız yanmasın diye çırpındım hala daha.” Mert sustu daha fazla devam edemedi.  “Sağol ya tüm suçu bana yıktın yine.”  Kapıyı çarpıp çıktı.

“Abi bir kerede tut o çeneni. “ İkimizde koltuğa oturduk. Şirin yukarıdan aşağıya inmiş merdivenlerden bize bakıyor ayrıca durumu gittikçe kötü oluyordu. Ali sağolsun kızı zorla hamile bırakıp kaçınca daha da sinirleri bozuldu. “Ceyda yanımıza gel korkma biri yok.” Ceyda neden diyorsunuz diyeceksiniz? İsmini değiştirmek zorunda kaldı aynı zamanda saçlarında siyah renk. Nedeni tabii ki babam. “İyiyim böyle siz keyfinize bakın.” Kalkıp yanına gitmek istediğimde yukarı çıktı sadece Emre ile konuşuyor ondan yardım istiyor ama;  Bende Begüm Varolsam seni eski haline çevirmesini bilirim. “Abi ben Şirin’in yanına gidiyorum.”

“Tamam.”dediğinde gülümsedim “çok üstüne gitme.” Diyerek denizi izlemeye başladı. Yukarı çıkıp açık olan kapıdan içeriye girdim yavaşça kapıyı kilitleyip Şirin’in yanına oturdum.

“Konuşmak istemiyorum!” dedi kapıya doğru gitti ama kilitliydi. “Aç şu kapıyı.” Yanına yaklaştım  aynısını oda yaptı odaya kilitledi beni kalamıyorum aç nolur.” Sıkıca sarıldım kardeşime oda bana sarılmıştı.

10 DAKİKA SONRA

Umarım bu son planıdır yoksa hepsi daha da kötü olacak. Şu an Savaş’ı bekliyorum yalnız geleceğinden eminim asla Meltem’i tehlikeye atmaz. Tek birşeyi yanlış biliyor Meric’i benim kaçırdığımı ama onu ben kaçırmadım sadece yanımızda kalıyor. Ve tam dakikasında geldi. Hoş geldin kardeşim.

Mert: aferin bunu yapacağını biliyordum.

Savaş: Meriç nerede? Söyle!

Mert: Bilmem kararına bağlı.” Kendime bir sürü lanet okuyup gülüyorum.

Savaş: Merice bir şey olursa seni öldürürüm. Anladın mı? Öldürürüm…  Mert’e yumruk atar yakasını tutar. Nerede?

Mert: Sana bir şartla Merici veririm seçim yapacaksın.!

Savaş: ne istiyorsun söyle!

Mert: ne istiyorum ya Meltem ve aileni feda edeceksin ya da kendini!

Savaş: Kendimi feda ediyorum. Merici bırak. Mert’in yakasını bırakır.

Mert: o zaman son kez kardeşini gör ve babana Merici ver! Gidelim….

Meric’in yanına gidiyoruz. İçeri önce ben giriyorum Aksel ve Begüm yukarıda Meriç’i hazırlamışlardır bile.

AŞK ACISIDonde viven las historias. Descúbrelo ahora