AŞK ACISI YILBAŞI ÖZEL

3.8K 47 0
                                    

AŞK ACISI YILBAŞI ÖZEL

ŞU ANDA SAAT 00:54 VE 31 ARALIK 2013. BU YILIN SON GÜNÜ YANİ YILBAŞINDAYIZ HERKESE İYİ OKUMALAR.. HERKESİN TÜM OKUYUCULARIMIN YENİ YILINI KUTLAR TÜM DİLEKLERİNİZİN GERÇEKLEŞMESİ, HUZURLU, MUTLU, HEP YÜZÜNÜZÜN GÜLMESİ  VE KAHKAHALARLA DOLU BİR YIL GEÇİRMENİZ DİLEĞİYLE 2014 TE GÖRÜŞMEK ÜZERE

-SENCAK-

MULTİ MEDYADAKİ ŞARKIYI AŞAĞIDA TAM SÖYLEDİĞİM SIRADA AÇINIZ BANA İLHAM VEREN ŞARKI VE SENARYOYA UYUMLU.... İYİ OKUMALAR...

KEREM

Bazen öyle bir an gelir ki hayatında yaşanan o güzel anıların hepsini tekrardan yaşamak istersin, hepsini geri getirmek istersin ben de istiyorum. Neden mi ? En  güzel günlerim, en güzel dakikalarım, sevdiğim insanlar, karım, kızım hepsi ile aynı günleri yaşamak istiyorum. Yeni yıldan tek beklentim bu ama imkansız. Keşke her şeyi geri alabilsek ben bu hale düşmeseydim Zeynep benim için uğraşırken bende ona yardım edebilseydim ama olmuyor. Bu hastalık beni bitiriyor. Günden güne daha da çok artıyor. Ama tek bir gece yılbaşı gecesi bir kere olsun bütün anıları tekrardan canlandıracağım bunu yapacağım… ilk önce Zeynep ile ilk geçirdiğimiz yılbaşı sonra geçiremediğimiz tüm yılbaşlarını ona en güzel bir şekilde yaşatacağım…  Ama önce 7 yıl önceki yılbaşının tüm ayrıntılarını hatırlamalıyım ve uygulamaya başlamalıyım… [YEDİ YIL ÖNCE ÇÜNKÜ BU BÖLÜM FİNALE KADAR OLAN BÖLÜM İLE BİRLEŞMİŞTİR… BU BÖLÜMDE GELECEK BÖLÜMLER İLE İLGİLİ UFAK TÜYOLAR VERİLMİŞTİR DİKKAT EDİNİZ. –SENCAK-]

                                                      7 yıl önce

  GÖLYAZI

Zeynep : Kerem yılbaşı partisine gelecek misin ?

Kerem : Bilmiyorum. Sen neden sordun bunu cevap vermeyeceksin biliyorum kaç gündür konuşmuyoruz ben neden olduğunu biliyorum ama neden gelip gelmeyeceğimi sorduğunu merak ettim.

Zeynep : Öylesine sadece merak iyi dersler.

Kerem : Sana da iyi dersler. Kısık ses ile GÜZELİM.

            SINIF

Zeynep : Keşke gelseydin. Keşke beni yalnız bırakmasaydın.

Ela : Günaydın bakıyorum üzgünsün neden olduğunu biliyorum çünkü bu halinden keyif alıyorum.. Ben bir Kerem’in yanına gideyim.. İyi dersler eğilir ve kulağına söyler EZİK… Yılbaşında Kerem’i kendime çekmek için elimden geleni yapacağım.

Kerem : Hocam yılbaşı parti nerede yapılacak ?

Hoca : Göl Yazıda bir restaurant var orada yapılacak düzenlemeler yapıldı her şey hazır. Sen neden sordun ?

Kerem : Hocam ben  Zeynep Yılmaz’a bir sürpriz yapmak istiyorum doğum gününde yapamamıştım.

Hocam : Anlaşıldı AŞK ACISI. Peki izin veriyorum ama masraflar her şey sana ait ona göre.

Kerem: Çok teşekkür ederim hocam.

Ela : Kerem nasılsın ?

Kerem : Çok iyiyim Zeynep ile barışmak için bir plan buldum ve uygulamaya geçeceğim buna engel olamayacağın için çok mutluyum.

Ela : O kadar emin olma. Benden kurtulamazsın siz ayrıldınız. Ve Zeynep’i biraz olsun tanıyorsam seni asla ama asla affetmez.

Kerem : Bende sevdiğim, aşık olduğum kadını tanıyorsam ki çok iyi tanıyorum her şeyin gerçeğini öğrenmiş ve özür dilememi bekliyordur. Şimdi git başımdan..!

AŞK ACISIWhere stories live. Discover now