AŞK ACISI

22.8K 153 10
                                    

MERHABALAR !

Evet ilk yazdığım hikayem ile karşınızdayım... İlk hikayem olduğu için hatalarım olabilir beğenmeye bilirsiniz. İlk tanıtımını paylaşacağım. Votelarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum. 1. Bölümden kısa bir replik gelebilir... :)))

TANITIM

Kerem Sayer : 17 yaşında zengin. Annesi [Sevim] çok az sevilen .Babası [Ahmet] tarafından çok sevilir. Sayer kolejinin sahiplerinin oğlu 2 kardeşi olan [Barış ve Koray] Barış tek güvendiği kardeşi sırlarını bilen tek kişi. Karizmatik, Aşk acısı çeken, çocukluğundan beri acı çekerek büyüyen dışa kin ve nefretini belli eden içi sevgi dolu ve gerçek aşkı arayan çok yardım sever biridir....

Barış Sayer : 17 yaşında çok iyi yakışıklı sevgisini dışa vuran çok iyi sır saklayan biridir. Annesi tarafından pek sevilmez fakat babası tarafından çok sevilir...

Koray Sayer : 18 yaşında karizmatik Kerem ve Barış'ın abisi. Kerem'i en çok düşünen fakat belli etmeyen Barış'a da aynı ilgiyi gösterir ileride Kerem ile aynı kıza aşık olacaktır fakat farkında değildir. Annesi ve Babası tarafından çok sevilen ve sevgisini dışarıya vuran iyi biridir Kerem ile çok kavga ederler ama çok iyi anlaşırlar....

Zeynep Yılmaz : Güzel çok iyi bir kızdır. Gölyazı'da yaşar ileride İstanbul'a taşınacaktır. Aşk acısı çekecektir. Melis adında kardeşi var Cihan ve Demet annesidir. Babasına ve annesine çok düşkündür Melis ile ileride küsecekler fakat tekrar barışacaklardır. Gölyazı Devlet Lisesinden Sayer Kolejine giriş yapacaktır. Çok iyi bir koşucudur. Jale adında teyzesi vardır.

Melis Yılmaz : Güzel çok iyi bir kızdır. Zeynep ile birbirlerine çok bağlıdırlar. Babasını çok sever annesini de fakat çok değil L . Kerem ile aralarında bir şey gececektir fakat bu çok uzun sürmeyecektir.

Cihan Yılmaz : Zeynep ve Melis'in babası Demet'in kocasıdır. Kızlarını ve karısını çok sever Gölyazıdan tahini çıktığı için Melis ile İstanbul'a Sayer Kolejine gelmiştir. Beden öğretmenidir.

Demet Yılmaz : Zeynep ve Melis'in annesi. Kızlarını çok sever ve korur. Cihan'ın karısıdır. Ev hanımıdır....

Sevim Sayer : İşe düşkün Kerem ve Barış'ı sevmez Koray'ı çok sever onun her istediğini yapar.

Ahmet Sayer : İşe düşkün, ailesi ile vakit geçirmek isteyen oğullarını çok seven çok iyi biridir.

Jale Hancı : Melis ve Zeynep'in teyzesi Demet'in kardeşidir. Sayer Kolejinde müdürdür.

Dilan Irgat : Melis ile arkadaş fakat Melis'i kullanır. Kötü biridir. Büşra adında kız kardeşi vardır.

Büşra Irgat : Kendine çok güvenen Kerem'e aşıktır. Melis ile arkadaştır fakat Kerem'e yakın olmak için. Zeynep, Melis ve Yağmur'a kötü davranır....

Yağmur Ala : Güzel ve çok iyi bir kızdır. Can'ın sevgilisidir. Melis, Barış ve Zeynep ile çok iyi anlaşır ileride onları [Zeynep ve Melis] barıştıracaktır.

Can Çağrı : Yakışıklı, iyi biri ve Kerem, Koray, Barış, Zeynep, ve Melis ile çok iyi arkadaştır. Dilan ve Büşra'dan nefret eder ve Yağmur'u onlara karşı korur. Yağmur'un sevgilisidir.

AŞK ACISIWhere stories live. Discover now