AŞK ACISI 34. BÖLÜM [HER ŞEY OYUNDU!]

2.3K 33 2
                                    

AŞK ACISI 34. BÖLÜM [HER ŞEY OYUNDU!]

KEREM

 Sabah olmuştu sevdiğim kadın yanımdaydı artık hep böyle kalacak mutlu olması için elimden geleni yapacağım. En iyi doktorlara götüreceğim iyi olacağını biliyorum savaşmayı bırakmayacağını biliyorum. Tekrar Zeynep’i kaybedemem onu üzmemek için elimden geleni yapacağım.

BÜŞRA

Dün akşam beynimden beni vurmuşlar ve ölmüşüm gibi geldi. Koray bana gideceğini söylememişti burada kalacak demişti. Ama şimdi gidiyor beni bırakıyor ilk defa birini gerçekten sevmiştim onunda beni sevdiğini ama yanılmışım…

MELTEM

Bugün doktor kontrolüm var. Savaş ile gideceğim ona giderken her şeyi anlatacağım bana kızacağını bile bile anlatacağım. Çünkü başka birine söylemezsem delireceğim.

1 AY SONRA

ZEYNEP VE KEREM AYNI EVDE KALIYORLARDIR. MELTEM, SAVAŞ, DEMET VE CİHAN GÖL YAZIYA GİTMİŞLERDİR. KEREM ZEYNEP’İN DURUMUNU BİLDİĞİ İÇİN İKİSİ KEREM’İN EVİNDE KALIYORDUR. ZEYNEP BU DURUMDAN PEK MEMNUN DEĞİLDİR SEVİM DE….

Zeynep: Ah! Yine ağrım tuttu kalkmam lazım. Kerem yanımda ama onun üzülmesini istemediğim için böyle durumlarda yanından gidiyorum. Tam gidecekken.

Kerem : yarı uykulu yarı uyanık bir şekilde. Canım iyi gözükmüyorsun ne oldu? Ağrın mı tuttu?

Zeynep: yok iyiyim.

Kerem inanmaz.

Kerem: karnını tutuyorsun yalan söyleme kalkar ve Zeynep’in yanına gelir. Zeynep bana yalan söyleme Zeynep’in elini tutar ve karnından çeker. Ağrın olduğunu biliyorum ama dayanman lazım 1 ay sonra Amerika’ya gideceğiz orada her şey ortaya çıkacak tamam mı bir tanem ağlama, üzülme hadi gel uyuyalım. İyi olacaksın ben sana güveniyorum. Zeynep ve Kerem yatağa yatırlar. Kerem Zeynep’in saçını okşar. Zeynep başını Kerem’in göğsüne koyar ve bir süre sonra uyuya kalırlar.

SABAH

Melis: Barış bugün mahkeme var değil mi? Mert ve Zeynep’in.

Barış : Evet. Zeynep bu durumda giderse çok kötü olacak.

Melis: gitmesin diyelim ama ille gelecektir.

Zeynep: Ben mahkemeye geleceğim bana yaptıklarının cezasını ödeyecek onun yüzünden halime bak. Bana yaptığının cezasını ödeyecek.

Kerem : Ya daha kötü olursan?

Zeynep: boşuna uğraşmayın geliyorum.

Kerem: bence gitme güzelim sen burada kal.

Zeynep: G-e-l-i-y-o-r-u-m.

Kerem : Peki. Sakın bizim yanımızdan ayrılma.

Zeynep : Tamam

MAHKEMEYE GİDERLER MERT KURTULMAK İÇİN YALANLAR UYDURUR HAKİM BUNLARIN BAZILARINA İNANIR ZEYNEPLER İTİRAZ ETSE DE MERT 1 YIL EVDE GÖZETİM ALTINDA AİLESİNİN YANINDA POLİSİN TAKTIĞI ÇİP İLE NEREYE GİTTİĞİ NE YAPTIĞI HERŞEY GÖRÜÜLECEKTİR.

Meltem : İnanamıyorum resmen bizi suçladı. Pislik.

Savaş : Ama yinede polislerin gözü üzerinde hemen yakalayabilecekler buda iyi bir ceza.

Melis : Neler dedi içerde hakim olmasa ben ona gösterirdim ama.

Barış : Melis sen karışma bitti gitti işte.

AŞK ACISIWhere stories live. Discover now