47. BÖLÜM SON PART

1.9K 31 4
                                    

EVET YENİ BÖLÜM GELDİ.. AMA GELMEDEN ÖNCEDE  BENİ ÜZDÜ. BİR SAYFANIN YARISI DÜN İNTERNETTE KAYIT ETMEDİĞİM İÇİN SİLİNDİ VE ŞU AN AKLIMDA NE KADAR KALDI VE YAZDIM BİLMİYORUM.. EVEETTT CANLARIM BUGÜN 47.BÖLÜM BİTİYOR VE SİZE MALESEF 2-3 HAFTA  YENİ BÖLÜM YAZAMAYACAĞIM ANNEMDEN BİLGİSAYARI VERMESİNİ KULAKLIĞI DENEMEK İÇİN RİCA ETTİM SAĞOLSUN BANA SAKLAMIŞ BU YÜZDEN VAKTİM KISITLI OLDUĞĞU İÇİN 4 SAYFA ÇIKARMI ÇIKMAZ MI BİLMİYORUM, BEĞENİP BEĞENMEYECEĞİNİZİ YORUMLARINIZ İLE BELİRTMENİZİ İSTİYORUM.. ÖPTÜM CANLARIM 3 HAFTA SONRA GÖRÜŞMEK ÜZERE.. BYE :((

MULTİMEDYADA ŞARKI VAR.. İYİ OKUMALAR.

 FERİDUN DÜZAĞAÇ - TEK BAŞINA

MERT KAPIYI KİLİTLEYİP HIZLA EVDEN ÇIKMIŞTI. AKSEL, EMRE VE ŞİRİN MERT'İN GİTMESİYLE HEMEN YUKARI ÇIKIP ZEYNEP'İ HANGİ ODAYA KİLİTLEDİKLERİNİ BULMAYA ÇALIŞIYORLARDI.

Aksel : Zeynep beni duyuyormusun? Nerdesin?
Zeynep : Aksel!  En sonuncu odadayım yardım edin nefes almakta zorlanmaya başladım.
Aksel : Emre odaların anahtarları nerede?
Emre : Getiriyorum ama burada bir sürü anahtar var hamgisi bilmiyorum.
Aksel : Ozaman şöyle yapıyoruz ; Sen bu üç anahtarı alıp diğer kapıları açmayı deniyorsun sende şunları tamam mı Şirin?
Şirin: Ver bana
Emre : Ben sağ Taraftakilere bakıyorum.
Şirin : Yeter ki şu anahtarı bulalım!

 ----

Kerem aşağıda oturuyordu. Uyku tutmamıştı. Zeynep'i düşünüyordu. Ne yapıyor? Nerede? Durumu nasıl ? Mert ona birşey yaptımı? Şu an bunları düşünüyordu. Melis ise bir yandan Aksel'i bir yandan Zeynep'i  düşünüyordu onuda uyku tutmamıştı. En nihayet aşağıya inmek için karar vermişti. Aşağıya inince Kerem'i karşısında gördüğünde biraz olsun yalnız kalmayacağı için rahatlamıştı.

Melis : Senide mi uyku tutmadı?

Kerem : Nasıl tutsun ki. Deli gibi Zeynep'i merak ediyorum keşke bize haber verebilseydiler keşke.

Melis : Ben her ikisinide düşünüyorum. En çok da Zeynep'i.

Kerem : Tahmin edebiliyorum. Iığm şey ben sana birşey soracağım. Aksel ile siz çocukluktan beri birbirinize aşıkmıydınız? Yani Zeynep bana öyle anlattı.

Melis : Evet öyle tabii Aksel bana ne zaman aşık oldu bilmiyorum onun ki belkide daha sonradan. 

Kerem : Siz Mert yüzünden mi a---

Melis : Aynen öyle Mert yüzünden ayrıldık.  İlk başta neden ayrıldığımızı bilmiyordum Aksel beni bırakıp gitti sanmıştım ama öyle değilmiş meğer. Sırf beni korumak için gitmişti. 

Kerem : Sen nereden öğrendin Mert mi söyledi yoksa tahmin mi ettin?

Melis : Aksel söyledi. Bir süre sonra geri gelmişti. Annem ve Zeynep biliyordu bana söylemesi için çağırmışlardı o zaman öyle bir durumdaydım ki Mert'ten nefret ediyordum. Aksel yaklaşık bir ay sonra gelmişti ben İstanbul'a başlamadan önce, seninle tanışmadan önce.

Aksel geri geldiğinde dünyalar benim olmuştu. Çünkü ona söylemediğim birşey vardı ilk o yüzden gitti sandım değilmiş tabii onuda söyledim. Ben babamla İstanbul'a gitmek zorundaydım ona söyleyemedim yaz tatilinden sonra gelecektim. Mert bunu fırsat bilince biz ayrılmak zorunda kalmıştık.. (YAZAR : Melis'in anlatımı "flashback" olacaktı ama 3.Sezon Akmel ve özel bölüm ile gelecek bu yüzden yapmadım. 3. sezona son 4 bölüm kaldı 1 ay ara vereceğim bu ara Mayıs ayı olacak... Bilginize..)

Kerem : Melis sana birşey söyleyeyim mi Aksel seni hiç unutmadı. Ben Göl Yazı'ya geldiğim zaman daha doğrusu gittiğim zaman oda gelmişti. Sen belki bilmiyordun Savaş, Meltem, Aksel, Zeynep ve ben oradan tanışıyoruz. Aksel ile tıpkı Barış ve Can gibi kardeştik. Hep ona soruyordum niye böyle dalgınsın, düşüncelisin diye. İlk cevap vermiyordu ama sonradan bana şunu söyledi ; "Aşk Acısı " çekiyorum çünkü, "sevdiğim kadını bir hiç uğruna bırakmak zorunda kaldım şimdi buradayım. Tek amacım onu tekrardan görebilmekti ama o gitmiş onu çok üzdüm biliyorum ama onun gönlünü geri kazanmak için elimden geleni yapacağım. Tabii onu nasıl yapacağım bende bilmiyorum" demişti.

AŞK ACISIWhere stories live. Discover now