18.BÖLÜM [ZEYNEP KEREM'İ GERİ KAZANA BİLECEK Mİ?]

3K 46 0
                                    

YENİ BÖLÜM İÇİN 1 VOTE DAHA GEREKLİYDİ AMA BEN PAYLAŞIYORUM... EVET BÜYÜK İHTİMAL İLE YARIN SEZON FİNALİ GELECEK 1-2 GÜN ARA VERECEĞİM.... BU BÖLÜM ÇOK ÇOK KISA OLDU. FARKINDAYIM AMA SİZDEN 19.BÖLÜM SEZON FİNALİ İÇİN TEK BİR İSTEĞİM VAR BANA DÜŞÜNCELERİNİZİ VE KARAKTERLER HAKKINDA NE DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ AYRICA İSTEDİĞİNİZ HAYALİ BİR KARAKTER İYİ VEYA KÖTÜ OLARAK FARK ETMEZ YORUMA YAZMANIZ. SON OLARAK YARIN SEZON FİNALİ GELMESİ İÇİN 5 VOTE GEREKİYOR + YORUM. YORUMDA NE İSTEDİĞİMİ YAZDIM. SEZON FİNALİ UZUN VE BOL BOL ZEYKERİ OLACAK. BÖLÜMÜN İSMİ #ZEYNEP'İNPLANI. 19.BÖLÜMDEN SONRA YENİ KARAKTERLER EKLENECEK. KAPAK FOTOĞRAFINDAN OYUNCULARI GÖREBİLECEKSİNİZ. TABİİ SINIR DOLARSA 19.BÖLÜM GELECEK... İYİ OKUMALAR.... İYİ TATİLLER.. İYİ GECELER....

MULTİMEDYADA BÖLÜM MÜZİĞİ VAR..!!!

Melis: nerede kaldı bunlar sımdı anneme yakalanacaklar. Off !!!!!

Barış: geldiler bile.

Melis: nerdesiniz siz ya?

Zeynep: ben antremana gidiyorum size iyi dersler.

Melis: kerem ! neden acı çektiriyorsun zeynepe?

Kerem: biraz ara verelim diyorum istemiyor ben ne yapayım?!

Melis: Üzme ! Zeynep’i üzme yeter.!

Kerem: Zeynep beni zorluyor köşeye sıkıştırıyor, inanmıyor, yoruldum kendimi her zaman affettirmekten, annemlerin bana bağırmasından, Koraydan Büşradan bıktım usandım artık yalnız kalmak istiyorum biraz beni rahat bırakın sadece bunu istiyorum çok bir şey değil… rahat bırakın beni ben kafamı toplayıp gelicem ama siz her seferinde daha da üstüme geliyorsunuz…

Melis:O ZAMAN NEDEN GÖL YAZIYA gittin neden kendini affettirmek için bunca gün uğraştın sırf kardeşimin kalbini kırıp ve onu üzmek için mi? Neden Kerem?

Kerem: kalbini kırmak istemedim sadece biraz ara verelim dedim kafam karışık dedim! Zeynep’i üzmek istemiyorum.

Melis: İstemiyorsun ha ! SON BİR HAFTADIR ZEYNEP NELER ÇEKTİ BİLİYOR MUSUN SEN? Annem ile kavgalarını biliyor musun senden ayrılmamak için ne kadar upraştığını değmezmiş senin gibi bir adam için değmezmiş! KIZ ÇIRPINIYOR SEN HERŞEYİ BATIRIYORSUN…. ! ayrıldıysan eğer bu sefer gerçekten sözünde dur Zeynep’in yakınında dolaşma….

Kerem: YETER BE ! YETER ! BEN GİDİYORUM….

                                               FLASHBACK

ZEYNEP KEREMİ OPER KEREM DAYANAMAZ KARSILIK VERİR AMA BİR SURE SONRA YİNE GERİ ÇEKİLİR.

Zeynep: neden?

Kerem:kafam karışık bu yuzden ara vermeliyiz bir sure tamam mı lutfen karsıma cıkma lutfen.

Zeynep:iki gün once bana şans ver diye yalvaran sendin şimdi ne olu sana inanmadım diye bitirmek mi istiyorsun bitir umurumda değil kaçma yüzüme soyle iki gün üç gün üzülürüm ama kaçma soyle tamam mı sadece dogruyu soyle bana ağlayarak BİTTİ Mİ BİTMEDİ Mİ? KALBİNDEN GECENİ SOYLE YALVARIRIM LUTFEN BITTI DERSEN HAYATINDAN CEKIP GIDERIM BIR DAHA DA BENI GOREMEZSIN!

KEREM:BİR KERE DEĞİL HERZAMAN BANA İNANMIYORSUN BU DA BENI COK UZUYOR. DAYANAMIYORUM ANLADIN MI BU TAVRINA DAYANAMIYORUM BU YUZEN BIRINE GUVENEIYRUM BU YUZDENN TEK GUVENDIGIM Barış BAŞKA BİRİ YOK ANLADIN MI BENI ANLAYAN, DİNLEYEN, İNANAN SADECE BARIŞ ŞİMDİ ANLADIN MI  NEDEN UZAK DURDUGUMU?DUSUNMEK İSTEDİĞİMİ. TAMAM SOYLUYORUM BİTTİ! ANLADIN MI BİTTİİ!!!!!!! (AĞLAYARAK SOYLER) RAHATLADIN MI ŞİMDİ? ZEYNEP:YANİ ARTIK ZEYNEP KEREM YOK PEKİ DUYMAK ISTEDIGIM BUYDU GERÇEKTİ GERÇEĞİ SOYLEDİĞİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM KEREM SANA MUTLULUKLAR DİLERİM OLABILIRSEN BEN OLABILIRSEM! HAYATIMI IKINCI KEZ MAHVETTİN TEŞKKÜR EDERİM SEVDİĞİM ADAMI KAYBETTİM ARTIK NE YAPACAGIMI BİLMİYORUM,GÜVENDDİĞİM, YAINDA KENDİMİ KORUNURKEN HiSSETTİĞİM İLK AŞKIM YOK SEVDİĞİM ADAM YOK ARTIK. PEKİ ELVEDA KEREM….

                                                               FLASHBACK SON

Kerem: “seni üzmemek için bitiriyorum….” Özür dilerim….

--SON—

AŞK ACISIWhere stories live. Discover now