Crăciunul și....sărutul....

5.7K 282 56
                                    

Din perspectiva lui Slendy :

E aproape crăciunul! În sfârșit! Sa scap de o grijă! Deși am observat ca lui Raven îi place crăciunul! De ce? Nu prea știu! Eh...cine sunt eu  sa comentez?!

Raven:*din bucătărie*-SLENDY!!!

-Ce se-?*merg în bucătărie unde o văd pe Raven...roz din cap pana în picioare*ai ceva ..*abțină sa nu râd îi arat toată fata*aici!*rad*

Raven : Nu e amuzant!

Cine ti-a făcut asta?

Raven și eu:BEN!

BEN! AI DAT DE DRACU!*ies pe usa și când ben mă vede o rupe la fugă. Pff! De parcă l-ar ajuta cu ceva! Îl prind cu un tentacul și îl teleportez direct în cusca lui Smiley*

Când mă întorc în bucătărie văd ca Raven s-a schimbat într-o rochie neagra de dantelă, cu mănuși rosi și machiaj roșu și buze negre.Vi ce bine arată! AH! CE NAIBA! SLENDER! REVINO PE PĂMÂNT! TE ÎNDRĂGOSTEȘTI! DE O FATA CARE NICI NU TE PLACE! CE DRACU!?

Raven : SLENDY! !!!!*îmi flutura mâna ei în fata mea*

-Huh?

Raven:te-am întrebat dacă vrei sa vii la o plimbare?

-D-da! Sigur!*și așa mă plecat prin pădure*

Ce drăguță este printre copaci...AAAAAAAA! SLENDER! REVINOȚI! NU TE PLACE!!!*îmi dau o palmă în minte*

Din perspectiva lui Offender:

Kayla-Offendy?

-Da? Sunt jos!

Kayla a coborât și a venit la mine. Părea fericită de ceva...ce drăguță e când zâmbește! Offender, bătrâne, te-ai înmuiat rău de tot!

Kayla:-Vrei sa mergem la o plimbare? *puppy face *

De ce face puppy face? Adică ori cum merg cu ea dacă vrea și ...nu pot spune nu puppy face - lor! Adică cine poate?

-Sigur că vreau!*îi zambesc și mergem la o mica ieșire*

Mă gândeam sa o surprind și când nu si-a dat seama m-am pus mana la ochii ei și am condus-o pana în mijlocul pădurii unde era un lac plin cu gâște, lebede, alege, pești, salci, un loc de frânt peștii etcetera. Îmi iau mână de la ochii ei și ia rămâne surprinsa nu glumă! Nu pe bune...nu se mișcă!

-Îți place?

Kayla:-E-e....de nedecis! *pornește în față*E uimitor, magic!*face o pirueta*

-*rad și vin lângă ea*mă bucur ca Îți place!*mă a așez la trunchiul unui copac*considerăl cadoul meu de crăciun! *îi zambesc cald*

Ea vine lângă mine și se uita la mine.

Kayla:-Știi care e cadoul meu pentru tine de crăciun?

-Pe mine mai extras?

Kayla - Nu! Dar asta nu înseamnă ca nu îți pot da cadou nu?

-Pe mine nu mă deranjează!

Atunci ea se apropie de mine și mă .....sărută. ...franțuzește! Credeam ca mă voi topi acolo! Buzele ei calde , limbile noastre care dansau un joc al pasiuni....M-am lăsat pe spate, pe pământul tare și am tras o spre mine, neîntrerupând sărutul. Am îmbrățișat-o iar ea m-a tras mai aproape. Nu mai vreau sa plec de aici!*voce de copil mic*După ce întrerupem sărutul pentru a lua aer, ea se pune la pieptul meu și cred că...a adormit așa. Cine de mai simte în rai? Nimeni? Nu, numai eu? Bine!:3

Din perspectiva lui Jeff:

Cum dracu sa îi spun? Poai! Deci jeff ești un idiot!

Klara:-JEFF! *îmi flutura mâna în fata mea*

Îmi scutur capul ca sa revin pe pământ.

Klara:*chicoteste * te hol ai la mine!

-BA nu!

Klara:-A da? Atunci de ce ai salivat?*rade*

-*îmi șterg saliva*ba nu!

Asta o face sa râdă mai tare....Ah! Idiot mai sunt! Zi ca o placi și punct!

Klara:- Dar știu deja!

-Ce?

Klara:-Știi ca citesc carduri, nu?

Atunci am simțit ca mă fac jeff fata de roșie. ..

Se ridica de la masă, eram sigur ca va pleca dar.....Mă sărutat. .....IDIOTULE! TE-AI BLOCAT! REVINOȚI! Și așa sa creat cuplul KlaraJeff! Ce cute!

Din perspectiva lui Slendy :

Ne plimbam de ore bune, dar parcă erau minute! La un moment dat , Raven se așează la marginea unui copac. Îmi face semn sa vin lângă ea și așa și fac. Începem sa vorbim....ne spunem poveștile, temerile....parcă discutam cu .....nu știu cu cine as fi putut discuta ca sa fiu așa deschis!

Raven:-Hei slendy?

-Hm?*îmi întorc privirea spre ea*

Raven:-Înainte sa ne salvezi....de cât timp mă știai?

Poac! Lovitura în inimainimă! Vroiam sa o mint dar....ceva nu mă lăsat. ..

-De când erai mică!

Raven:-Ai cunoscut-o pe....Ea? Pe.....

-Nu! A murit la nașterea ta!*simțeam cu inima mi se frânge în 100000000000....... de bucăți. Cum puteam sa o mint în halul ăsta? *

Am stat acolo pana am văzut ca o ia un fior...

-Ti-e frig?*îmi dau jos sacoul și îl pun pe umărul meu*

Văd ca ea roșește. ...deci astea înseamnă ca mă place!*încep sa dansez în mintea mea*Când mă uit la cea era 22:30. Ea își pune capul pe pieptul meu, iar eu îmi pun mâinile în jurul ei.Nu vroiam sa se termine, dar știam ca o dată aflat secretul, ea mă va urî! FA sa îmi dau seama ea sa apropiat de mine și m-am trezit la realitate cad ma....sărutat. Pe moment m-am blocat dar apoi am luat-o de solduri și am tras o spre mine. Nu știu cât am stat așa dar a fost magic! După sărut , o iau pe sus în stilul mireasă. Se ghemuiesc e la pieptul meu și ne teleportăm acasă, în camera ei, unde dau sa o culc și sa plec dar mă prinde de mână și mă trage lângă ea. Nu o puteam refuza....așa ca mă așez lângă ea, se pune pe pieptul meu și adormim îmbrățișați.

Din perspectiva autorului :

Azi e ziua cea mare! E Crăciunul! Acum mai rămâne ca toți creepypasta să ajungă la petrecerea organizata de slendy și sa se distreze!

Din perspectiva lui Slendy :

Ok....petrecerea începe peste 30 de minute (era ora 23:30) și invitați încep sa sosească. Dau sa mă întorc dar mă blochez complet! O văd pe Raven într-o rochie roșie, cu un pic de negru și o masa pe față, după apare și Kayla în alb cu albastru. IDIOTULE! SALIVEZI! Mă aranjez și eu și era fix 00:00 așa ca mă așez la pian , toți în jurul meu și cântăm silent night. Era crăciunul ideal!

Demonul din mine(creepypasta)Where stories live. Discover now