Capitol pentru tine

3.1K 163 15
                                    

Dragilor,acest capitol va este dedicat vouă celor care citiți asta,celor care mi-ați votat cartea,care ați adăugat comentări pozitive și m-ați ajutat sa scriu. Fără voi nu as fi nimic și m-am gândit ca meritați o mica atenție deși nu e mult. Acest capitol este doar pentru voi și sper sa va placa. Va iubesc și mulțumesc încă o data. Înseamnă mult pentru mine tot ce a-ți făcut. :* ^^

Kriss.

Din perspectiva lui Slender :

Raven dormea în bratele mele. E asa drăguță când doarme. Când ma gândesc ca acum câțiva ani nici nu mi-aș fi imaginat faptul ca o sa țin la cineva,iar acum uite ca marele Slenderman s-a înmuiat. Nu sunt în stare nici sa formulez o propoziție în preajma ei.
Cred ca am stat aici ore în sir. Nu îmi amintesc prea bine cum am ajuns la ea,cum am reușit sa ies. Dar nici nu îmi pasa. Îmi pasa de ea și de îmbrățișarea ei calda, Cea care îmi amintește de inima mea care bate doar pentru ea. O iubesc. Știu ca suna siropos dar o iubesc nespus,enorm și o sa ii spun asta tot restul vieții mele. O sa o apar. O sa am grija de ea.....încă îmi amintesc când era mica..prima data când am văzut-o ...atunci când i-am omorât familia...a plâns pana am luat-o în brate și atunci cu capul pe inima mea s-a calmat și a adormit. Regret ce am făcut. Mi-aș dori sa dau timpul înapoi. Sa opresc crima aceea. A fost prima și singura crima pe care nu o sa mi-o iert. Și dacă eu nu pot sa mi-o iert...atunci ea cum o sa o facă? Cum o sa ma ierte? Trebuie sa ii spun. Trebuie sa afle. Nu pot sa țin secretul asta la nesfârșit...dar dacă mă va urâ? Dacă acest moment nu o sa mai aibă loc nici o data. Ma doare sa țin secretul,dar dacă o pierd jur ca o sa găsesc o cale de a ma sinucide. E viata și sufletul meu. Nu pot sa o pierd....nu?...nu?
Ma uitam la Raven care dormea în bratele mele. Era ghemuita. Atunci mi-am dat seama ca îi era frig. Slender idiotule.*palma imaginara pe frunte * Ma ridic ușor ca sa nu o trezesc și atunci simt cum corpul meu e de 2000 de ori mai greu și cum amețesc. Sa mă f*t cu agenții aia nenorociți. (0.0 slender a înjurat...)
Eram prea obosit ca sa ma pot teleporta asa ca a trebuit sa merg pe jos. Plimbarea chiar mi-a prins bine și -
-Dacă ma cred un monstru?
Întrebarea m-a trezit complet din gândit și îmi cobor privirea spre Raven.
-Nu ești un monstru și nu au de ce sa creadă asa ceva despre tine.
-Și dacă ei cred?
-Iubit-o. Ești sufletul meu. Crede-mă. Nu te urască.
Iar aici am o mica rugăminte. Va rog ajutați-l pe slender sa o convingă pe Raven ca nu e un monstru. Răspunsurile voastre vor conta enorm și o sa vedeți în ce sens. ;)

Intre timp:

Din perspectiva lui Offender:

-FUTUI PI*A MATII DE CÂINELE LUI PEȘTE! CARE E PROBLEMA TA?!
Da... asta fac de 10 minute. Smiley are o problema cu mine mai nou și nu îmi place absolut de loc cum se uita la mine ca la o șuncă mare și sexoasa,pentru ca,sa recunoaștem sunt sexos rău.
Lângă mine Kayla râdea cu lacrimi.
-Nu e amuzant...
-Ba recunoaște ca e.
Tocmai vroiam sa neg dar atunci Smiley ma musca de fund...CU CE ȚI-AM GREȘIT DOAMNE?!....știi ce?nu răspunde.
-AI DE MORȚII MATII! !!!!*o iau la goana cu Smiley pe urmele mele*LASĂ-MĂ ANIMALUL DIAVOLULUI!
Dacă va întrebați, nu. Nu suntem în living unde m-aș putea ascunde. Sunt în camera mea mica și fără locuri de ascuns...ma mut în living gata. S-a hotărât.
-KAYYYYYYYLLLLAAAAAAAA!
Cumva după ce a ras,s-a ridicat și la luat dracu știe cum pe smiley de pe mine și l-a dus afara.
Ma doare fundu' :"(
Încă chicotind Kayla intra înapoi în camera noastră și închide ușa după ea.
-Te doare?*zâmbind amuzata de situația mea*
-Nuuuuuuu! Îmi place!*Sarcaaasmmmmm *
Tot ce face e sa chicoteasca.
Eu ma bosumflu.
În toată supărarea mea nici nu am văzut când se apropie de mine și ma sărută...vai ce iubesc când face asta! !
(Scuze dar nu ma pot abține sa nu bag o mica scena perversa :>)
Imediat îi răspund la sărut prinzând-o de fund și ridicând -o în bratele mele deasupra mea. Simt cum își încolăceşte picioarele în jurul meu. Atunci efectiv nu m-am mai controlat și mi-am scos tentaculele care au înconjurat -o și au micșorat și cel mai mic spațiu dintre noi. Unul din tentaculele mele se furișează în pantalonii ei în timp ce eu coboram cu săruturile pe gatul ei și în acel moment ii aud geamăt ala care mă înnebunește! O simt cum își da capul pe spate și parca îmi cere sa nu mă opresc. Ahhhhh. Nu știu cum o face dar geamatul ei mereu mi-o scoală. Fata asta ma înnebunește! Dacă gemetele ei au efectul asta atunci în pat ma voi topi la propriu!! Tentaculul meu intra pana la maxim. Ea îmi îndepărtează hainele ,la fel și eu , amândoi rămânând doar în lenjerie intimă. Tentaculul meu se depărtează și o așez pe Kayla a mea în pat ,sub mine. Rânjetul și dorința mea creșteau în fiecare secunda iar ea ma înțelegea, ma ajuta! Nu se împotrivea. Dumnezeule cat pot sa țin la ea! Eram complet hipnotizat de ea. Tot ce îmi trecea prin cap....am o minte bolnava. Am depărtat și lenjeria și am urcat cu săruturile de jos în sus ascultându-i gemetele de placere. După ce am ajuns la gura a venit momentul de gratie care cred ca a durat aproximativ 5 ore.
După 5 ore în care nu am mai simțit atâta placere în toată viata mea,m-am aruncat lângă ea epuizat. Nu știu cine era mai terminat,eu sau ea. O trag în bratele mele și ii dau o gura de apa din paharul de pe noptiera mea și cu un șervețel umed ii șterg sudoarea, ea doar respirând adânc. Cred ca am chinuit-o un pic cam prea mult.
Cum poate sa ma înnebunească asa fata asta? După ce s-a mai calmat și ea si eu,amândoi ne-am culcat. Noaptea asta...a fost mai mult ca toate la un loc.

Demonul din mine(creepypasta)Where stories live. Discover now