,, Cum să îi spun??"

9.4K 471 50
                                    

Din perspectiva lui Slendy :

Nu îmi vine să cred că nu am mai văzut-o de când avea doar 2 ani.Eu am fost cel care i-a omorât părinții naturali.DA EXACT! Eu am fost! Ea nu știa ăsta! Numai după ce părinții ei au fost morți am auzit un plânset. M-am uitat în ochii ei și ea sa oprit din plâns și ma îmbrățișează strâns ascultându-mi bătăile inimi și eu îi răspund încet la fel. Până acum nimeni nu ma îmbrățișat. A adormit în brațele mele. Nu o puteam lăsa singură așa că mi-am amintit că circul e în oraș așa că m-am gândit că ar fi locul perfect pentru un copil.

Deja m-am teleportat acolo.Fix în acel moment ,, tatăl" lui Raven ieșea dintr-un cort.A intrat în rulota lui și am tras un ochi să văd dacă e singur.Da! Era singur.M-am teleportat în fața lui și el a înmărmurit. Cu două tentacule am înmânat-o pe Raven și am trimis un mesaj telepatic:,, Ea e normală! Eu nu pot avea grijă de ea așa că te las responsabil (mă apropii de el atât de tare în cât îi simțeam respirația) NU O RĂNI!!Dacă o răcești sau îi spui despre ăsta voi venii după tine! Ai înțeles? (El a dat afirmativ din cap) Perfect!"

Am fost de mai multe ori sa văd cum se descurcă și totul părea normal! Mă bucur atât de tare! De ziua ei când a împlinit 15 ani l-am rugat pe tatăl ei să îi dea un medalion de la mi e și să zică că i-a aparținut mamei ei și că a dorit ca la 15 ani să o aibă! De fapt medalionul conținea un câmp vizual care îmi permite să știu unde și când este și dacă e în siguranță sau nu.De aceea am știut că e în pădurea mea și că e în pericol.Eu am fost cel care la pus pe tată lui Raven să vină aici ca să fie mai aproape de mine. Pur și simplu nu mai puteam să stau o secundă fără să o văd!! Și da m-am îndrăgostit de ea din clipa când m-a îmbrățișat. Acum e de acord să stau în preajma ei!

Am observat însă că m-am înșelat într-o privință:nu e om! Ci un mutant ca mine dar mai puternică. În fine va trebui să mă consult cu Zalgo vrăjitorul în privința ei.

-Aloooo slender!spune Raven care parcă mă trezește la realitate din gânditul meu.

-Hăă! A da scuze! Poți repeta te rog?

-Am întrebat dacă îți este foame?

-Nu eu nu mănânc!

-O! Ok atunci ! Kayla ție îți e foame?

-Neee! Spun pass! Mă duc să mă culc!

-Ok! Noapte bună și puricii să te pupă!

-Ms și pe tine! Noapte bună Slendy!

-Noapte Bună Kayla!

Kayla îmi zâmbește și eu îi răspund cu un zâmbet care logic nu se poate vedea pentru că nu am FAȚĂ! Dar mai rămâne o problemă:cum să îi spun lui Raven că de fapt nu o cheamă Blake și ca eu i-am omorât părinții naturali.Da asta va fi o problemă! ......Cum să îi spun??

Salut tuturor! Prietene mea (știe ea cine) mo  bătut atât la cap pana am postat next și acum sper că își va închide GURA AIA MARE! DACĂ CITEȘTI (știe ea cine) ASTA BINE!

Demonul din mine(creepypasta)Where stories live. Discover now