Clowni

3.3K 169 28
                                    

Din perspectiva lui Raven:

-CE NAIBA FACETI? CE .....CUM?....DE CE???!....Cum puteți fi așa idioți?
-HO FEMEIE CRISPATA! [BEN]
-..... *îi arat degetul mijlociu și cobor în bucatarie , unde, normal, Lojic, totul era multicolor. Da va întrebați ce s.a întâmplat, permiteți.mi sa va luminez.

Flashback

Era 3 dimineata. Dormeam dusa. Dormeam! De o data simt ceva rece pe mana dar ignor tot. Apoi simt ceva cum ma jenează la fata așa ca vreau sa scarpin dar fix pu*a ca aleg cu frișcă pe față.
-TUTI MORȚI MA-TI! * ridic nervoasă nervoasă și îl văd pe micul elf spărgându.se de râs.".....Ben? Chiar vrei sa vezi cum arată peretele pe dinăuntru? "
-*încerca zice ceva dar râdea ca o vaca-balena supraponderala și nu putea sa deschidă gura*
-Dute fu**.O pe mâța și lăsăm a sa dorm! *dar mno. Cum eram plina de frișcă aleg sa îmi fac repede rutina de dimineață și când ies din baie elful tot acolo era râzând. Îl iau de par , ca doară nu îl las pe mini Offender în camera mea, și coboram așa. Și văd ca nu am fost singura căreia i.au fot făcute farse.

*Prezent*
Perspectiva lui slender :

Vai ce bine am dormit! Simt za ziua asta va fi perfec-
-CE MAMA DRACU SA INTAMPLAT AICI???!!!!!!!!!!!!
Totul...roz...pottelanurile mele...ROZ!!! URASC ROZUL! Îl văd pe elf și care era ținut de par de Raven....Wow..ce bine arată...așa ăsta concentrează.te slender!
Micul elf da sa fuga dar îl prind într.un tentacul.
-Nu scapi așa repede!
Elful se agita dar normal ca nu scapa. Iau matura într.un tentacul și îl întind elful, care și uita la mop ca la felul 14'.
Cumva îl oblig sa facă curat în timp ce mă așez pe canapea. Cum mă așez Raven vine și se pune în brațele mele cu capul pe gatul meu. Îmi înconjur brațele în jurul lui și zâmbesc deși nu se putea observa. Ea începe sa îmi șoptească cât de dor i.a fost de mine, sa mă tine în brațe, sa mă simtă, sa mă sărute...atunci nu mai stau pe gânduri, îi ridic ușor capul și o sărut pasional. Ben tot făcea mutre pe acolo pana îi FUT una peste cap (cap care nu il are)cu un tentacul și se potolește. Simțeam ca ne sărutam de ani...era așa bine...După cine știe cât timp, rupem sărutul și luam o gura de aer. Ea se uita la mine zâmbind, și la rândul meu îi zambesc. De o data Kayla apare în fata noastră. Mă întreabă dacă poate sa discute cu mine câteva secunde, eu acceptând, mă ridic, o las jos pe canapea pe raven, o sărut scurt apoi mare cu Kayla în biroul meu.
-Da Kayla ce este?
-E legat de....
-Te întrebi dacă Offender e în viața nu?
Atunci văd cum o lacrimă îi curge pe față. Mă pun la nivelul ei și îi șterg lacrima, ea luându.ma în brațe. O țin strâns. Saraca...
-Offender e bine. Știu ca e pe undeva pe acolo!*se o data aude cava râzând*ce dracu-?*mă ridic și o văd pe Ema cu pisica ei care era agitată.
-Slederrrrrr!!!! Vin.o un pic!! [Ema]
Ies și cum ies cu pisica începe sa meargă în față. Raven , Kayla și eu apărem în urma pisici și impună de Ema mergem după ea.

Din perspectiva pisici:

Meow meow meow meow meow meow meow meow meow meow meow meow meow meow meow meow meow meow meow meow meow meow meow meow meow meow meow meow meow meow meow meow. (Traducere:Simt un miros ciudat.....)

Din perspectiva Kaylay:

Mergem de vreo juma de ora după pisica aia. De o data se oprește și sare pe cineva, sau ceva și aud o voce familiara:
-BAGAMIAS P**A DE PISICA DRACULUI! FUTETEAR SLENDER!
Am recunoscu aceste înjurături de la un kilometru. Rad în timp ce ale în fața și văd pisica peste Offy al meu!:3 o fericire imensă mă cuprinde.
-Da date P**a mea jos de pe mine!*începea deja sa se enerveze*
Rad și dau jos pisica și nici nu apuca sa mă vadă ca fug în brațele lui. Ma tine strâns. Avea hainele rupte, sângele îi curgea de pe fata, mâini, picioare, abdomen....
-Ești bine?
-*zambeste*acum ca te văd da!*și mă sărută apăsat*
Cred ca vreo 10 minute ne sărutam pana când slender își drege vocea:
-Bună mă mai știi? Sunt fratele tău de mult pierdut! [Slendy] apoi Offender se ridica râzând și îl ia în brațe strâns.
Pe drum offy ma luat pe sus și m.a pus în brațele lui. Nu spunea nimic. Cred ca vorbea telepatic cu slender...îmi las capul pe a lui și adorm.

Din perspectiva lui Raven :

Kayla a adormit pe capul lui offy... :3
Le zambesc tristă și cum ma observa slender care era în spatele mau mă ia în brațele lui în stilul mireasă. Încep sa mă joc cu sacoul lui și cravata aia roșie care mă înnebunea. Mă sărută apăsat și după mă ghemuiesc în brațele lui și adorm.
Peste 30 minute:
Ajungem acasă , Ema și pisica, acum normală, intra primele urmate de kayfender (e...Am inventat pe moment)apoi eu și slender. Mă trezesc cu o senzație de zguduitura. Când îmi deschid ochii primul lucru pe care îl văd e roșu. Apoi îmi dau seama ca nu ne cravata lui slender ci însuși slender. Mă ridic ușor și văd casa devastată, Cherry, clocky, Rake (care dracu știe ce făcea acolo)și zender încercau sa stingă focul,Splendy care arunca cu.....bine habar nu am ce sunt alea dar ceva ce pocnea. ......0.0.....încerc sa îl calmez pe slender care era pe cale sa explodeze și sa creeze al 3-lea război mondial. Când ceilalți ne văd se blochează. Opa probleme....
-Hei slendy! Arăți bine! Te, ai tuns? [L.J]
Atunci reușesc sa îl sărut și sa îl calmez cumva.
-Faceți curat, ACUM!!!!!!!!!!!!!!![Slendy]
Toți fug și se izbesc unul de altul apoi se ridica si fug spre produsele de curățat....doamne...ce clowni, mai ales L.j

Demonul din mine(creepypasta)Where stories live. Discover now