Volumul2,capitolul 4:O întorsătură de situație.

2.7K 130 38
                                    

Bine dragilor. Au trecut examenele. Și în sfârșit am postat. Apropo. Începeți sa puneți ușor întrebări pentru Q&A. Mersiii^^

Din perspectiva lui Slendy:

1 săptămână a trecut de când o caut cu disperare. Raven a mea a dispărut fără urma. Nici măcar Zalgo nu a găsit-o. BEN s-a infiltrat în rețeaua de date a tuturor computerelor dar nimic. Nu înțeleg....nici când s-a reîncarnat nu mi-a fost atât de dificil sa o găsesc. Parca cineva o ascunde și tare îmi e ca e demonul. Nu pot permite sa fie rănită din nou. Nu o voi pierde. Mi sa dat o șansă,n-o voi calca în picioare.
E a 20-a oara când dau tura pădurii. În oraș verifica Masky,Hoodie,Jeff,Cherry,Offender și Zack. As vrea doar sa știu ca e bine. ...cer atât de mult?De ce dracul se întâmplă asta? Nu pot frate sa stau și eu liniștit cu iubita mea,sa ne unim sufletele și sa avem micuți gemeni? Cer atât de mult?

Din perspectiva lui Raven:

-Unde ma aflu?
Sunt legata la ochi și mâini. Simt ca stau pe ceva moale,poate o saltea sau un pat în orice caz ceva moale.
-Ești în siguranță. O voce feminina m-a făcut sa tresar. De o data legăturile mele de la ochi dispar iar în fata mea apare o fata ca în filmele cu ninja, îmbrăcată în negru cu rosu,cu o spada în teaca de aceleași culori,ochii roșii și o privire adâncă. Cravate ei neagra avea un semn pe ea ce nu o puteam distinge. Dar pare asa familiar...

 Dar pare asa familiar

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Soraka! Las-o.
O alta femeie, cred ca mai mare ca mine,îmbrăcată în negru cu alb îmi apare în fata. Era uimitoare. Avea o strălucire interioara parca ar fi un înger. Era înarmata. Părea un zeu... avea același semn pe coroana ca și acea fata..."Soraka".

"Soraka"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Uf...dar nu am făcut -într-o clipa scoate catana și îmi taie legăturile cu care eram legata...Cata viteza...uimitor!- nimic.
-O speri!își întoarce privirea spre mine.-Iertați-o va rog,majestate.
-Majestate....stați puțin. Îmi puteți explica va rog ce se întâmplă?ma ridic și îmi sterg hainele de praf. Unde sunt? Cine sunteți? Ce doriți? Lucrați cu demonul?
Seba mi-a povestit despre viata mea anterioara. Tot. Asa ca nu pot avea încredere oarba.
-Nu.
Răspunde femeia înaripata. "Nu"? Atât a spus? Nu pentru ce?
-Arhaia vrea sa spună, intervine Soraka, că,noi nu lucram pentru demon. Ba din contra. Am venit sa te protejam.
-Și prin protejat, voi înțelegeți sa ma răpiți...
-Era singura noastră șansă. Care e ultimul lucru pe care ți-l amintești?
-Ăm...știu ca am adormit după ce m-am uitat la un film și un zgomot venit din camera mea m-a trezit. Când am vrut sa vad ce e ,știu ca am văzut ceva luminos și atât.
Arhaia dacă am reținut bine(frate ce e cu numele astea complicate?)oftează.
-Ai intrat în mijlocul luptei noastre. Răspunde aceasta. Ma luptam cu creatura care a fost trimisa sa te omoare.
-C-Creatură?! Nu înțeleg.
-Este o poveste lunga. Permite-mi sa îți explic.

Demonul din mine(creepypasta)Where stories live. Discover now