thirty-eight ✉

4.2K 442 16
                                    

[[ H A R R Y ]]

Ja ; Maggie?

Ja ; o čom to hovoríš?

Ja ; toto ti Alex povedal?

Ja ; kurva maggie

Ja ; odpovedaj mi!

Ja ; môžeš si vypočuť druhú polovicu príbehu?

Ja ; wow maggie

Ja ; zablokovala si si ma,však?

Vie to. Vie,že ja som jej celý ten čas písal. Viem, že jej to Alex povedal. Povedal jej o mne nechutné klamstvá. Čo myslela tymi správami? Nič som neurobil! Prečo je taká naivná? Radšej bude veriť tomu že som hrozný človek,ako pravde,teda tomu,že som dobrý človek. Nedala mi ani šancu,aby som jej to vysvetlil. Nemôžem uveriť,že si ma blokla. Je vtipné že sa postavila na jeho stranu. Neviem čo jej mám teraz vlastne povedať. Mám ísť ku nej domov? Mám zavolať na pevnú linku?

Mám vlastne číslo na ich  pevnú linku? Pravdepodobne by zavovala policajtov keby som sa priblížil ku jej domu. Som stratený. Nebol som pripravený na to,aby som jej to povedal! Myslel som si,že mám čas na to aby som jej to všetko vysvetlil. Alex jednoducho musí zničiť všetko pekné v mojom živote,však?

Stavím sa,že je práve s ním. Stavím sa,že sa smejú a on jej hovorí také komplimenty,ktoré hovorí aj ostatným dievčatám. A stavím sa,že mu uverí každé klamstvo ktoré o mne povie. Stavím sa že je rada,že vie s kým si celý ten čas písala. Stavím sa,že je na mňa nasraná a nenávidí ma viac,ako predtým. Všetko kvôli tomu,že si vybrala Alexovu stranu. 

Ono to ani nevyzerá prijateľne. Maggie by mala vedieť,že by som niečo také nikdy nič neurobil. Možno som nebol úprimný v tom,kto som ale nikdy som o tom neklamal. Jednoducho som jej to iba nepovedal. Nemal som žiadne nekalé úmysli,naozaj. Prečo je taká zložitá?

Ja ; čau tim

Ja ; je tu jedna vec ktorú ti musím povedať

Ja ; a myslel som si,že by sme sa mohli neskôr stretnúť

Ja ; alebo možno zajtra

Ja ; a tak

Tim ; jasné?

Tim ; oh bože

Tim ; páčim sa ti

Tim ; oh do riti

Tim ; budeme to držať v tajnosti ... [;

Ja ; nie.nikdy.

Ja ; ide o maggie.

Tim ; oh...

Tim ; ona.

Tim ; dievča ktoré máš rád.

Ja ; hej tvoja kamarátka

Tim ; čo s ňou?

Ja ; nič dôležité

Ja ; do zajtra to môže počkať

Texting [ 1 // Slovenský preklad /H.S./]Where stories live. Discover now