Part 85

8.2K 412 163
                                    

"Σε παρακαλώ. Πες μουυ" Ακολουθώ τον Πάνο στον διάδρομο για να μου πει που θα με πάει σήμερα. Είναι Παρασκευή και μου είπε πως το βράδυ μου έχει μια έκπληξη.

Λατρεύω τις εκπλήξεις όμως είμαι πολύ περίεργη να δω τι έχει στο μυαλό του.

"Δεν θα σου πω. Μην με ξανά ρωτήσεις" Γελάει και μου κλείνει την πόρτα του μπάνιου, το γέλιο του ακούγεται και με την πόρτα κλειστή.

Την ανοίγω χωρίς να τον ρωτήσω εφόσον υπάρχει οικειότητα στο φουλ πλέον. "Σε παρακαλωω" Γκρινιάζω κάνοντας τα γλυκά ματάκια που ξέρω πολύ καλά πως λατρεύει.

Ίσως δεν μπορέσει να αντισταθεί στην τόση cuteοσίνη μου και μου πει.

"Ξέρεις, θα μπορούσα να είμαι γυμνός" Με πειράζει χρησιμοποιώντας τα λόγια που του είχα πει στις αρχές της συγκατοίκησης μας, όταν είχε εισβάλει στο μπάνιο χωρίς να χτυπήσει.

Γελάω στην ανάμνηση και εκλπησσομαι που το θυμάται, παρόλαυτα επανέρχομαι στην πραγματικότητα. Έχω και μια έκπληξη να μάθω.

"Δεν θα με πείραζε" Χαμογελάω πονηρά και στριφογυρίζει τα μάτια του. "Τς τς Νεφέλη. Αυτά έχεις στο πονηρό μυαλουδακι σου;" Με πλησιάζει αργά και η ανάσα του σταθερή πέφτει επάνω μου.

Ναι, γιατί εσύ δεν τα σκέφτεσαι.

Πλησιάζω το χείλη μου στα δικά του και τον φιλάω έντονα, εκείνος αμέσως ανταποκρίνεται.

Τυλίγω με το ένα μου χέρι το κεφάλι του φέρνοντας τον πιο κοντά μου και με ακουμπάει στον τοίχο, κρατώντας το κεφάλι μου στο χέρι του για να μην χτυπήσω πίσω -υποθέτω-

Το φιλί μας εμβαθύνετε και περνάει την γλώσσα του στο στόμα μου, εξερευνώντας την δική μου ξανά και ξανά, σαν να μην την χορταινει.

Απομακρύνεται περήφανος από το φιλί μας και κάνει ένα μικρό βηματακι πίσω. Στέκεται στο ύψος του τονίζοντας την μεγάλη διαφορά ύψους που έχουμε και λέει: "Δεν θα σου πω τίποτα" Μου κλείνει το μάτι και απομακρύνεται από εμένα.

Σκύβει στον νυπτηρα και βουρτσίζει τα δόντια του έτσι και γω του ρίχνω μια απαλή σφαλιάρα στα γυμνασμενα οπίσθια του. Σμίγει τα φρύδια του και σχεδόν γελάει με την οδοντόκρεμα στο στόμα του.

"Αντιστράφηκαν οι ρόλοι μας;"
Ρωτάει πονηρά.

Ανασηκώνω τους ώμους μου και βγαίνω από το μπάνιο. Πρέπει να πάω σχολείο, γαμωτο.

Roomates "by accident" [✓]Where stories live. Discover now